בוקר טוב

גדול אני מבינה אותך...

גם אני לא מקבל נשים אשר לוקחות ג'אנס בקיום יחסי מין ללא הגנה ובנוסף שלא לוקחות אחריות על התוצאה הגרוע ביותר שיש לא מעט נשים אשר מנסות לתפוס גבר על ידי הריון כאילו זה מה שיגרום לו לאהוב ולרצות אותן כל חייו ממש עצוב לי המקרים האלה לצערי גם בקרב הנשים הנשואות שחושבות שהבאת עוד ילד יתקן את היחסים ביניהם כן אני רואה כמוך את העניין כגנבה ילד לא מביאים כי "קרה" צריכים שני הצדדים לרצות לכן יש את האפשרות לתקן את הטעות בהפלה ומי שנגד הפלות (ואני מאלה) חייבות לנגוד באמצאי מניעה ולהיות אחראיות על גופן ומי שלא שתוכל אותה גם בגידול הילד לבד וללא כל עזרה נקודה כאישה אני אומרת גם אם הייתי עם בן זוגי, או בסטואץ זו האחריו הבלעדית שלי נושא ההריון שיט טרם נעלמו הנשים הטיפשות והסתומות שילדים עבורן גן שעשועים

יש עדיין הבדל גדול

בין העובדה שלא נלקחה אחריות על ידי מי מהצדדים לבין העובדה שנולד ילד שיש לדאוג לצרכיו. למה בדיוק הוא צריך להיות אשם???? הולידו אותו בגניבה, ביושר, לאור יום, בחשכת הלילה.. מה זה משנה. הוא קיים. ועכשיו, איזה כסף יגדל אותו??? גם אם היא שיקרה ואמרה שיש לה התקן/ לוקחת גלולות בשעה שהיא לא עשתה זאת, וזה אולי המקרה היחיד לגניבה - אבל לא של זרע אלא של דעת - עדיין האחריות היא של שניהם. כי גם עם התקן יכולה להתחולל הפריה. בסיכוי נמוך אבל כן. כך שאם היא לקחה על עצמה את האחריות להכניס התקן, זה עדיין לא פוטר אותו מאחריות ללבוש קונדום. גם אם היא מטומטמת מספיק על מנת לחשוב שככה היא תתפוס את הגבר, עדיין האחריות היא של שניהם. לפי דעתי, אם זה לא מתרומת זרע - שני ההורים הביולוגים אמורים לשאת ב"נטל" הגידול, בלי בכלל להתחשב ב"אכלו לי" "שתו לי" "גנבו לי". הויכוח הזה עקר, שלא כמו ההורים חסרי האחריות...................

שוב מסכימה עם כל מילה על אף...

שדברייך בתגובתך אלי שונה מההודעה הבסיסית שלך צודקת הריון, לידת ילד אחריות של שני הצדדים אז מדוע יצאת בהאשמת הנשים כאן על גנבת זרע????????? מקוה שהתגובה האחרונה שלך תקנה את ראייתך לגבי נשות הפורום שעליהן הצבעת ויפה שעה אחת קודם ומצד שני אומרת זה גם בסדר לצאת בהצהרה ולאחר הסתכלות והדינות לתקן ולהתנצל על דעה קדומה או מוטעית בין הודעה לתגובה עשית עבודה יפה עם עצמך

../images/Emo6.gif מבולבלת שכמוני איתך הסליחה...

שחיברתי אותך אליה ויתרה מזו גמדתי את דברייה סולחת?

מקווה שיהיו בסוף כתוביות

ונדע מי השחקנים את לא מתכוונת להשאיר אותנו ככה במתח שישי שבת.....

לטעמי זה ממש לא העניין

העניין הוא עצם הנושא. וזה בהחלט נושא טעון. בכל פורום שלא תשימו אותו. זה שיש שם מישהי שבחרה להעלות נושא דרך בחישה בצלחת של מישהו אחר, זה מכוער לכשעצמו. אבל אני אישית מתעלמת מזה. מתייחסת רק לנושא.

בואי נעשה סדר

(וואללה, בזבזתי הרבה זמן יקר וטוב בקריאת השרשור הזה ולא עשיתי את זה לפי הסדר..) גבר ואישה קיימו יחסי מין. נקלט הריון. היא ממשיכה את ההריון והדיון הוא על הלגיטימציה להמשיך את ההריון??? סליחה, אבל אין לך שום זכות להיכנס לרחם של מישהי אחרת. זה עניינה הבלעדי. גם אם זה לא מוצא חן בעינייך כי זה לא נוח לך. זכותה של אישה להחליט על גופה היא בלעדית. כשגבר מקיים יחסי מין עם אישה הוא לוקח סיכון אם הוא לא נוקט אמצעי זהירות. גם אם היא "גנבה" את דעתו. הוא יכול לצרוח להשתולל, לרקוע ברגליים, לצעוק חמס וחוצפה ולהחליף ניקים לשל אישה(..) ולהתלהם. לכן, אני חושבת, שיש לחנך בנים לקחת אחריות על עצמם בכל מקרה ולא לוותר על הקונדום גם אם זה כייף. גם אם היה לו נוח להאמין במה שהיא מכרה לו כי זה יותר נעים בלי. אז.. שישתולל עד מחר. זה לא יעזור לו. הוא חלק מהילד שייוולד, שיש לדאוג לצרכיו הילד יהיה ילדו הביולוגי. גם אם זה לא מוצא חן בעיניו וגם אם הוא לא רוצה אותו. גם אם היא שיקרה לו ואמרה לו שיש לה התקן זה לא ישנה את העובדה שייולד ילד שיש לכלכלו. אין פה שום שאלה "זכות" לגדל את התינוק הזה של, חוצפה, הפקרות או ושאר מילים יפות שקראתי בשרשור הזה. מדהים לאן תיסכול יכול לקחת בן אדם. אגב.. הטיעון הזה "וחבל שאתם חושבות שיש לכם זכות לגדל את התינוק הזה ביכלל."הוא טיעון חצוף בפני עצמו. ועוד אגב.. השמועה ש"גונבה" לאוזנייך גנובה.

ת'עוררתי עם האנג אובר...

יותר מאוחר אתייחס בעמיקות ובכובד אותיותיי הן לכתוב הן לכותבת הן לנשוא הן לנושא והן לגיבוב ... עכשיו.. מתמוגגת עד כמה טימטום מוקלד יכול להחזיק לך את הראש... תזהרי להתכופף יתר על המידה :))

יש כאן כמה אושיות

שרמת "ההנמכות" שלהם לא תאמן..... את מדברת על להיתכופף? קטן עליה... הבחורה כבר על הגחון......

אלק אושיות....

לא ת'בלבת ביחלט. נעל....... יותר מדוייק... {נראה לי היא מיקנאה לזרע שלא ניקלט בה ודחה גם אותה :))}

מיקי 43

New member
מי שמך למשטרת הזרע?

בטח את מסתובבת עם קונדום על הראש שכולם יראו שאת שמוק אעלק גנבות זרע למצוץ ולצפות השיניים מותר אצלך שם במישטרת הזרעונים? ומעניין מה קרה שיש לך זמן לכתוב כאן שטויות כאלו כניראה מזמן לא הזדעזעת עם יצרן זרועונים וקורי העכביש עלו לך למוח ועכשיו זה כבר בעיה את צריכה ניתוח להסרת קורי העכביש ומתיחות בחוץ ובפנים ואין מסגר שמוכן לגעת בגועל כזה

t o t a l

New member
חושב שהבעיה אמיתית ושווה דיון

חושב שהבעיה אמיתית תקלה ומקרה, היא לא גנבת זרע בעיני. אם עשו סקס ונתפס בלי כוונה, זאת לא גנבה. אבל אם האישה נכנסה להריון בכוונה תחילה, מבלי להביא זאת מראש לידיעת הגבר, זה מעשה שפל ואכזרי. לכל אדם בעולם יש זכות להחליט אם להעמיד צאצאים או לא.

למעלה