בוקר טוב

אני לא מבינה,

את יודעת, לא מכל זיון נכנסים להיריון. אחרי יותר מעשרים שנות נישואין נולדו לי רק.. ארבעה ילדים. בלי סטוצים, עם בן זוג קבוע. נשבעת. נשבעת לך שלא עשיתי את זה רק ארבע פעמים.... ועכשיו.. כשאנחנו נפרדים, אמשיך לגדל אותם, את יודעת? יש לי את החוצפה שלא להרוג אותם..
* ועכשיו לא בציניות: את יודעת שהפריווילגיה היחידה לביצוע הרג היא של נשים - את הילד שגדל בבטנן לפני שהן יולדות אותו? כלומר, כל עוד הילדים הם חלק מהם. אחרי הלידה זה כבר משנה הגדרה לרצח. (ואני לא כל כך רואה את ההבדל המהותי בהגדרה, למעט העובדה שכשהוא חלק ממנה זו זכותה) אולי זה יפתיע אותך אבל החל מגיל הריון של 11 שבועות זה ילד מושלם לכל דבר. לא עוד איזשהו "איבר" "עודף". הפלה זה סוג של הרג שהוא לגיטימי בחברה שבה אנחנו חיים. אני לא רואה את ההבדל בין להשליך תינוק פגום מעבר לצוק כמו שעשו בספרטה הקדומה לבין לעשות הפלה לתינוק פגום. אנשים חושבים שלהרוג אותו אחרי שהוא נולד זה נורא ואיום ולפני זה לא בעיה. אני חושבת שזה אותו דבר אבל מרגיש לנו אחרת כי הוא כביכול חלק מגופה של אישה אז זה קל להתמודד עם זה רגשית, כי לא רואים שזה בן אדם. אבל הפריווילגיה הזו, להחליט את ההחלטה הקשה הזאת, בין אם התינוק פגום או לא רצוי מסיבה אחרת היא וזו זכותה הבלעדית של האישה, מהטעם הפשוט שהפרוצדורה הזו מסכנת אותה ורק אותה. האשמה בחוצפה במקרה הזה היא לא יותר מאשר פריקת תסכול. מה לעשות זה חלק מהתוצאות של קשרים בין גברים ונשים. איכשהו חשבתי שבגילך את אמורה כבר לדעת את זה. אז... אל תבלבלי את המוח.

מצוטטת

New member
O.K)))בוקר טוב #### ../images/Emo42.gif2../images/Emo42.gif

מה ניסגר
אכלו לו שתו לו בלעו לו Zה שירשור חלבי או בשרי
וZה מאד חשוב לי לדעת לפני אני מתחילה לבשל)))))))))))))

מצוטטת

New member
נו...

תיישרו לי ת'מיינד של המחשבה על מה הולך התבשיל של היום חלב או בשר ש...כשר זה הבנתי לבד.......

תלוי איך מסתכלים על זה

מצד קארינוש בטח פה הכל טרפה מבחינתי - בשרי לחלוטין

מצוטטת

New member
אהה

כאילו אנטריקוט מ
כ'זה עם שום וכאלה
אוף אני נטולת גחלים ארזתי כבר ת'גריל לכבוד החורף חבל, שלא ידעתי

אל תידאגי מצו' עוד תהיינה לך

הזדמנויות להוציא ת'גריל עם הודעה כזו בפתיחת החורף יהיה פה חורף חם

Rinattt

New member
נראה לי שהכל פרווה

רק לא יודעים אם זה בן או בת עדיין
את יכולה לבשל, ככה עד שקוקו ואקסייטרית יבואו לשלש את השרשר כאן... [שיווווו יהיה שמייח כשהן יבואו
] עזרתי?

Rinattt

New member
אני חשבתי על...

לחם פוקצ'ה [שבהיר לימדה אותי יאמיייייי אתמול הכנתי טרפו הכל] מבטיחה שהיום אשאל את החצילים, הפלפל אדום, הזיתים שחורים, הבולגרית ואגוזי המלך אם מתאים להם להכנס או לא! ממליצה לך לעשות כך גם לפני שתמלאי את הממולאים, אחרת תואשמי בחדירה בלתי רצונית ובאונס

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

תרשי לי בלי מילים. אם כבר להשפריץ המקלדת חטפה מקלחת..לא של זרעונים..

a n a t i 3 3

New member
כולה זרע...

מה את עושה עניין מדבר כזה קטן? מתה על "המחנכות" למניהן...

Rinattt

New member
כולה זרע

כולללה מזונות ל-18 שנה כולללללללללללה הסדרי ראיה וכולללללללללללללללה עוד ילד\ה להכניס לירושה וכל זה מסטוץ\מערכת יחסים [היא לא סגורה מה היה שם קארינוש] אבל הוא לא אשם! צדיק תמים היה בדורותיו, חסיד אומות העולם, אחד מל"ו הצדיקים, טלית שכוללללללללללללללללללללללה תכלת

החתולית

New member
נו באמת...

במקרה נרשמת רק החודש לתפוז (שלא לומר השבוע או היום או לפני שעה וחצי), במקרה נכנסת דווקא לפורום הזה, ורק לגמריי במקרה החלטת לפתוח את הקריירה שלך בפורום בהודעה על הנושא הספציפי הזה. מה אגיד ומה אומר - הצטרפות מקרים נדירה ביותר...

למעלה