בוקר טוב

Rinattt

New member
אני חפה מכל פשע

ואם הראיות מוכיחות שאני אשמה אז שתדעי לך שזו לא אני אני יכולה לטעות על אי שפיות זמנית?
בוקר טוב ציפיטפטת

קטי30

New member
בּבָּדאי../images/Emo8.gif

אבל זה בתנאי
שאת לא מגלה לי מה בסוף הסרט
הקפה עלי הנישנושים עליך ו................................ א ק ש ן
בוקר אור כפרע'

Rinattt

New member
תגידי,

איך גנבו להם? מה ככה יש להן משאבה ושאבו? זרע אחד או יותר? פתחתי מסטיק בזוקה
נחשי מה יצא? הידעת? קיום יחסי מין ללא אמצעי מניעה עלול לגרום להריון לא רצוי ולמחלות חברים שלך כנראה לא לועסים מסטיק... אחרת היו יודעים :) רוצה גם ת'בדיחה?

תצחקי תצחקי רינתיתי

ביום שייודע לך מיהו הנגנב תאמיני לי שלא תצחקי ותרוצי לנחם אותו. אם לא שמת לב עדיין כואב לי עליו וגם על הבחור השני. זו שכבר ילדה עשתה מספיק צרות לכמה משפחות וגם לה.

Rinattt

New member
צודקת, אני לא לועסת מסטיק בבוקר...

ביום שיוודע לי מי הנגנב? תחסכי ממני את היום הזה, בטח יהיה לי חלונות לנקות בבית או איזה טיול לקניון עם הבנות... אז מה מותק, יצא המרצע מן השק? הפניה שלך לא לכלל הנשים או לכמה נשים אלא לאחת? כואב לך על הבחור? למה? לא אנסו אותו! הוא בטוח ילד מבוגר שיודע ושמע על אמצעי מניעה! בלי שום קשר לאם הוא רוצה הריון או לא - יש מחלות!!! אנשים לא רוצים לחיות בעולם הזה? לא שמעתם על איידס?

רות 2

New member
הריון לא צפוי הוא לא בהכרך גניבה

ההחלטה של אישה מה לעשות בגופה למרות חוסר הגנתה מהמעשה הניפלא ...לא הופך אותה לגנבת תחושות של גבר על כי רימו גנבו שתו בלעו ... עדיין לא הופך אותו קורבן הוא אחראי על מעשיו להשתמש בקנדום ואו אמצעי הגנה אחר... גם אם הגברת מספרת שיש לה טעת.. משתמשת בכדורים וכו' ... מה שגורם לאנשים פה להתיחס אליך ולנושא בציניות זה לא הנושא עצמו ..... אלה חוסר היכולת שלך להבין שלמטבע יש 2 צדדים ..ושניהם יצטרכו לשאת באחריות. תרשי לי להצטרף לציניות שלהם .........................

Rinattt

New member
אני מרשה לך

למרות שלא נראה שאת זקוקה לאישור מאפ'חד
הרגת אותי עם התמונה

מסכימה איתך

אבל כל זמן שהוא לא יודע ואני כל כך בטוחה שלא לזה הוא מצפה. זו לא גניבה? הציניות מפריעה לי כי הנושא עצמו מאוד רגיש ולא קיבלתי רושם של רצינות פה. ואני יודעת למה כי יש להם את החברה הטובה כאן שגם עשתה את זה. לא נורא אני לא כועסת אני מבינה שהוא גם אשם בסיפור אבל הוא לא יודע שגנבו לו זרע למטרת הריון והוא לא יודע בכלל שהוא אבא את לא חושבת שהוא צריך לדעת שיש לו גם מילה בנידון?

יש לי רעיון קארינוש ../images/Emo62.gif

אולי נהרוג עכשיו את הילד/ה וזהו
אם הוא לא יודע שהוא האבא... איך את יודעת שהוא האבא... רס"ן במיל' שמועתי סיפר לי??? אל תיהי תמימה עשי לעצמך טובה

רות 2

New member
"מילה בנדון".........

אם הנדון הוא מה לעשות בגופה ................לא!! פרדוקס מה גודל בתוכה גם שלו ממנו אבל .................. עדין זה גופה של אחריותה שלה החלטה שלה אז אין לו מילה בנדון . גניבת זרע אם נעשה בעל כורחו סיממה אותו שיכרה אותו אנסה אותו אז שיוכיח ואוללי בכך יוותר על הזכות להיות לו לאב באשר למזונות של קטין לבית המשפט לעניות דעתי לא מעניין מי זיין את מי ... מה שמעניין אותו זה טובת הילד ותוך התחשבות אדירה ומכולת מזו של הבעל הקלסי שמתגרש ... אין לי מושג וגם לא ממש מעניין אותי מי אותה אישה עליה את חושבת שמגנים .... אבל עלמנת שיווצר דיאלוג פורה לפחות עבורך או עבור החבר שאת מגוננת עליו ... את צריכה לצאת ממשפטי הסרק האלה "היא עשתה זאת".......... לא עושים את ת'זה לבד .. אם הוא לא יודע לא בטוח ברוך אשם ואחותו .. יש בדיקות די אן.אי............

mandanah

New member
זה לא בדיוק כך

גם אונס לא נחשב רק מעשה שנעשה בכוח באמצעות סם וכו'. קחי לדוגמה אדם שמספר לבחורה שהוא טייס, שוכב איתה ומתברר שהוא לא טייס ולא רופא ולא כלום. ידעת שיש לה עילה להגשת תלונה על אינוס וקבלת דבר במרמה? אז למה את מגוננת על אישה ששוכבת עם גבר ואומרת לו בפירוש שהיא מוגנת כאשר היא יודעת בפירוש שהיא לא?

רות 2

New member
מדוע הבנתה מכל הכתיבה כאן

שאני מגוננת על אישה שמשקרת לגבי היותה מוגנת או לא.. ממני והלאה... מה שכן ..איני מוכנה לגונן על גבר המסתפק בדבריה ולא דואג להגנה בעצמו ... בוא נלך רחוק ... הידבקות ממחלה ... על אותו משקל אישה היודעת כי יש לה פיטרייה מדבקת ... ואו שכבה עם כל מה שזז .. לא נבדק אבל .. יודעת שצורב לה שם למטה .. ההוא שנידלק .. שהוא בן זוגה שוכ וחצי שנה אחר כך מגלה שהוא חולה נגיד באיידס ... האם היא רוצחת בפוטנציה .... האם חלה עליו האחריות לשמור על עצמו לבקש בדיקה משותפת או שלה לפני המעשה הניפלא ...? הרי ביננו... 75 % מהאנשים לא עושים זאת בתחילת הקשר כי ... מממ זה הורג את הרומנטיות ...כי השכל אופו אם לא בין הרגלים..

רינת, גנבת לי את המילים

מהמקלדת......כל מילה בסלע. דימיינתי לי את שודדות הזרע מאיימות עם אקדח על האזור הרך בין האשכים לפין ומאיימות בקול גברי משהו : "את הזרע, או שאתה מת". אני חושבת שאם הייתי גבר נשדד זרעית, הייתי בהחלט הולכת להתלונן במשטרה על שוד מזויין.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שוד מזויין חחחחחחחחחחחחחחחח כמה נכון ממש מסכנות הם אפילו נאלצות לגנוב זרע ולהחביא בתוכם חחחחחחח

hlahk

New member
אני דווקא מוכן שמישהי תגנוב לי

את הזרע, אבל בתנאי שתעשה את זה עם הפה...

למעלה