בוקר טוב

חחחחחחחחחחחחח

הרגת אותי
מזמן לא קראתי כל כך הרבה תיסכול בלי רגליים מגובב ביחד.

א ש לי

New member
קיראי שוב את קטי

הייתי עונה לך... אבל קטי עשתה את זה יותר טוב ממה שאני יכולתי. ואגב...סטוץ, זוגיות, אותו המחיר. ואם זה סטוץ? להבא שישתמש בקנדום, גם על טיפשות משלמים.

פרצלה

New member
קארינוש 44,לא רק שהגבר הטיפש שלא

הגן על עצמו באמצעי הגנה,יהוך להיות אבא,הוא גם ישלם מזונות לילד עד גיל 18 כמו ילד טוב. מי שחושב דרך הזין שלא יתפלא שהחיים שלו נראים ככה. הפנמת? קארין,יאללה בינינו....נכון אתמול הודיעו לך שאתה עומד להיות אבא? טמבל

פרצלה

New member
בואנה,קארינוש 44 אתה ממש מפגר

מותר לה לגדל אתהעובר? לא ידעת שיש יחידה מיוחדת במשרד הבריאות שתופסת את הגנבות פותחתלהן את הבטן ומוציאה את העובר? איזה טימטום......

מצוטטת

New member
אז זהו ש'זה נכון ב.טוב אליהו../images/Emo42.gif

שלי ולה וזה היה סוד כמוס שעוד לא גילינו לאף אחד שאנחנו גנבנו מתחת לפלסטיק ת'זרעים של מסטיק..... זהו
))))))))))))) א@שר לברך בבוKר טוב

וואייייייייי השתפרצ לי על המסךךךךךך

המיצש'כוליות. מה זה זה?!!!! איפה זה כאן? רגע צובטת'תצמי אולי אני עוד בקולנוע עם הדייט מאתמול?!

מצוטטת

New member
../images/Emo124.gifמRאה))))))))))))))))))))

שימי פה ת'תקציר של הסרט מאתמול כי עושה לי ת'רושם שהולכת ל'יות הקרנה חוזרת ורוצת להיות מוכנה..... צריך גם פה טישו או
ו|גזוז| מספיק?

כמה ארס של טיפשות בכמה שורות.

תחשבו שזה קורה לכן. תחשבו שזה קורה לחבר הכי טוב שלכן ואין לו מושג מה הולך ליפול עליו מחר. אין לי זכות להגיד לה שתעשה הפלה בייחוד עכשיו כשזה הולך וגודל אבל לפחות שתחתום אצל עורך דין שלא תתבע אותו כשהילד יגדל למזונות וכל מיני דברים או שתספר לו שהיא כבר בהריון ממנו. העיקר שבעוד כמה חודשים היא תפיל עליו פצצה שהוא לא ידע עליה ביכלל? אני מאימינה שיש חוק שיכול לאסור עליה להמשיך את ההריון הזה אם עוד לא מאוחר.

לאאאא, אין לי בעיה עם זה

את מדברת אל עצמך מתווכחת עם עצמך כועסת עם עצמך מחליטה עם עצמך לאאאא, אין לי בעיה עם זה.........תמשיכי, תמשיכי, הולכת להכין עוד קפה, למה נראה לי הולך להיות מעניין כאן היום (מקווה שלא יהיה איזה גבר בדרכי שלא אגנוב לו זרע אחד, או שניים או עשרההההההה) אגב, חתול ממין זכר, נחשב???? שניה, חכי עם התובנות, רק מכינה לי עוד קפה וחוזרת

Rinattt

New member
רגעעעעעעעעעעעעעעעעע

חכי אני באה לידך
[בא לי בלונדיני, יש בעיה?]

קטי30

New member
רגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

עכשיו גם אני מוכנה ומזומנה זוזי עשי מקום

אתן מוכנות שתיכן להפסיק לצעוק כך???

על הבוקר... מספיק זותי הרעידה לי ת'ריסים ואתן עם הצעקות....
בוקר טוב
פה בצפון....

קטי30

New member
אשתדל לדבר חלש../images/Emo9.gif

ואפילו להוריד את הדגש בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעין
בוקר שקט רגוע וטוב לך ציפי

../images/Emo51.gif ידעתי שאת תביני את הרגישות

כל דציבל שהוא מעל למותר מחזיר אותנו פה לאזעקות

קטי30

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif