בוקר טוב

Rinattt

New member
הזכרת לי בדיחה ישנה

מישהי שעובדת בבנק הזרע כפקידה נקלעה לשוד מזויין השודד בעל מסיכה לקח מבחנה מלאה זרע ואיים עליה עם אקדח לשתות אותו! הפקידה התחננה שזה מגעיל אותה ושהיא לא מסוגלת הוא צעק "תשתי או שאני יורה!" ושוב התחננה והוא בא ללחוץ על ההדק היא מהפחד לקחה את המבחנה ובשלוקי אחד בלעה הכל. שוב לקח מבחנה ושוב ביקש שתשתה ושוב תחנונים שלה ושוב ללא ברירה בלעה עוד מבחנה. פתאום מוציא השודד את המסיכה והיא בהלם כי השודד הוא... בעלה! "משהההההההההה, אתה נורמלי? מה עשית לי?" משה: "רק רציתי להוכיח לך שהשד לא כל כך נורא אם בולעים את זה"

קטי30

New member
../images/Emo6.gif

בידרנת אותי על הסובח בחיי
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

זאת שגנבה, בטח אוהבת לשחק

הנד'ז אפ (תעזבו אותי מאנגלית על הבוקר
) תגידי רינתיתיתיתיתיתיתי המשפט שכתבת "הידעת? קיום יחסי מין ללא אמצעי מניעה עלול לגרום להריון לא רצוי ולמחלות" זה כתוב על קופסת הסיגריות (סיגריה של אחרי??? כאילו דא????) או סתם על בקבוק מיץ?

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

נראה לי היה רשום לה על הקנדום "צריך לחורר לפניי השימוש", בכל זאת היא לא צעירה הפוסטמה. אבל בטח כבר לא סתומה גם חחחחחחחחחחחחח.

Rinattt

New member
על קופסת הסיגריות שלי כתוב

"עישון סיגריות גורם לאימפוטנציה" אז מעכשיו אני יוצאת עם "לא מעשנים"! ומבטיחה להשתמש ב
כי אני לא גנבת, [בחיי ובמותי לא גנבתי מעולם כלום - נשבעת בשכנה ממול]

א ש לי

New member
Rinattt

חייבת להגיד לך, שזאת המבוגרת משנת טרפפו ....(אני). נהינת ממך לאללה בשרשור הזה

יערית

New member
או קיי אז באת עם הרבה רוח

וזה נחמד,את רוצה לחנך את אותן שודדות זרע ומתקשה מול התשובות הטיפשיות שמעט מהחבריםכאן כתבו. קארינוש,תעשי טובה לעצמך ,לא חסרה רוח בחוץ וגם לא בפנים, מי שרוצה להכנס לחרא נכנסת ומי שרוצה לצאת יוצאת. נשים שממשיכות הריון לא מתוכנן לא הומצא בפורום!!!!!

Rinattt

New member
עם רוח וצילצולים היא באה

עם קללות וגידופים ועם רצון טוב לשנות ת'עולם :) והכי חשוב, מסר חשוב לאמא שבדרך [או שכבר אמא] "לא לדרוש מזונות" הזוי...

ו../images/Emo111.gif = הכל../images/Emo70.gif אל תרחמי קארינוש

על מי שלא היה לו מספיק שכל לרכוש קונדום ולמגן את עצמו בטרם האשים מישהי שגנבה לו זרע. קצת תמוהה בעיני האשמה החמורה הזו...ועוד עלא בוקר....

ציפיטפטת.

הוא לא השתמש כי הוא היה הבן זוג שלה לכל דבר, ואני חושבת שבמקרה הזה הוא ממש לא אשם בכלום. הם נפרדו והיא נשארה עם ההריון. עבר כבר הרבה זמן. בדיוק כמו ההיא שכבר ילדה ועכשיו הפילה לו פצצה שיש להם ילד משותף. הם פשוט הורסות חיים של גברים. האמת שרק אתמול נודע לי בברור מי הם ועד כמה הם שפלות וחוצפניות. היו דיבורים פה ושם עד אתמול. עכשיו זה וודאי שהיא והיא ועוד. בהריון מגברים פה בפורום שלנו והם לא יודעים על זה ביכלל.

הוא ממש מסכן.. היה בן זוגה.נו יאללה

שפלות וחוצפניות?? יש תוצאה לכל מעשה ואם אותו גבר לא חשב מראש (ד"א גם זוגות ממוסדים משתמשים בקונדום) לשמור על עצמו מי הוא ומה הוא עכשיו שיאשים? ילדים בני 15 יודעים היוםשצריך לשמור מפני הריונות לא רצויים. עם כל הכבוד, אני לא יודעת אם אני אישית הייתי מסוגלת היום לעמוד בפני הפלה....מתארת לעצמי שהחלטה לא קלה עמדה בפני אותה אישה. אבל את יודעת...אני בטוחה שמההודעה הזו שלך נושבת רוח לגמרי אחרת... הכיוון פה כ"כ ברור, וזה מה שחורה לי. אותה הודעה הייתה יכולה להיכתב ברוח אחרת לגמרי. שיהיה לך בוקר טוב ושבת נפלאה

לא מבינה

ללבוש ככפות של משי ולפנות אליה? חחחחחחחחחחח היא מסכנה היא דפוקה ודפקה לה את החיים מה איכפת לי ממנה. אני דואגת לו ולאחרים כאן שידעו שיש כאן נשים סיסתמטיות שנכנסות להריון מכל זיון. תינוק לא רצוי מפילים אחרת מביאים צרה לילד עם אבא שלא מכיר בו. והיא לא חושבת על זה היא חושבת רק על התחת שלה היא והאחרות. חחחחחח הצחקת אותי הם שפלות וחוצפניות בעייניי. כן שבת שלום ויום טוב לנו.

ואת חושבת שגברים זקוקים להא(ע)רה

שלך? את מעין דונקישוטית שכזו... אחלה. אני לא מרחמת לרגע על נמושה=גבר שלא יודע לשאת באחריות תוצאות המעשים שלו.... עלק לא ידע
חארטה X 2 על הבוקר.... תעשי טובה פיתחי חלון הגשם מטהר...

קטי30

New member
ציפיפ את הורסת לה את ההילה../images/Emo189.gif

היא בסך הכל צדיקה תמימה אם היא היתה בזמן נוח היא בליינג' הייתה נכנסת לתיבה ובכלל אם היא הייתה בימי סדום ועמורה הן היו עד היום "עומדות בתפארה"
ועכשיו לעיקר : יש לך גשם להלוות לי ???
צריכה לטהר קצת את הבית מכל מני מרעין בישין

אני תיכף הולכת לפרוס לה בקלפים שלי

קצת אנרגיות חיוביות
ממלאת לך דלי של מי גשם רק ש... יש חור בדלי

למעלה