בוקר טוב!! בינתיים היום הולך אצלי מעולה רוצה להפסיק המון דברים וכבר התקדמתי בכמה. ומה איתכם?
מ מיכל הררי New member 8/10/06 #1 בוקר טוב!! בינתיים היום הולך אצלי מעולה רוצה להפסיק המון דברים וכבר התקדמתי בכמה. ומה איתכם?
מ מיכל הררי New member 10/10/06 #2 עיצוב היום-יום...מישהו? ../images/Emo6.gif מה נשמע אצלכם? הלו...ללללוווו...וווו
ה המתבוננת New member 11/10/06 #6 חה חה נסיתי לענות והסתבכתי לכן התשובה היא היום היה נהדר הספקתי המון - עניין התכנון והעיצוב בנתיים ישאר בגדר מחשבה אצלי
חה חה נסיתי לענות והסתבכתי לכן התשובה היא היום היה נהדר הספקתי המון - עניין התכנון והעיצוב בנתיים ישאר בגדר מחשבה אצלי
מ מיכל הררי New member 11/10/06 #7 כיף לשמוע ממי ../images/Emo13.gif הצחיק אותי לכתוב את ההודעה היא למעלה, שאני שואלת שאלה וכביכול שומעים הד
כיף לשמוע ממי ../images/Emo13.gif הצחיק אותי לכתוב את ההודעה היא למעלה, שאני שואלת שאלה וכביכול שומעים הד
ה המתבוננת New member 12/10/06 #10 ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif גם מתאים ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif גם מתאים ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif
פ פיטרינית New member 14/10/06 #14 דווקא היום... "אני שוכב לי על הגב מביט על התקרה רואה כיצד חולפים ימי בבטלה גמורה אני שוכב לי על הגב חושב, חולם, הוזה והחיים יפים, יפים ממש כמו מחזה..." אני דיי מתבטלת השבת, זזה מהשלט של הטלויזיה, לספר, למחשב... נו טוף.. יש גם ימים כאלה
דווקא היום... "אני שוכב לי על הגב מביט על התקרה רואה כיצד חולפים ימי בבטלה גמורה אני שוכב לי על הגב חושב, חולם, הוזה והחיים יפים, יפים ממש כמו מחזה..." אני דיי מתבטלת השבת, זזה מהשלט של הטלויזיה, לספר, למחשב... נו טוף.. יש גם ימים כאלה