בוקר טוב..

Innocence Faded

New member
בוקר טוב..

מסקרן אותי.. כמה המורה שלכם לקח/לקחה לכם על טסט? מה שנקרא "העמדת רכב לטסט" ..כרוך בתשלום.. כמה שילמתם?

Innocence Faded

New member
אז לא רק שלי גנב..

פאק 300 שקל על רבע שעה זה טו מאץ' אני חיילת - משמע זה מה שאני מרוויחה בחודש בצבא. יש כאן אנשים מאיזור חיפה והקריות שהמורה לא סוחט להם ת'כיס?

flutter girl

New member
גם לי זה היה 300

וזה לא משנה כ"כ כבר, תתמודדי עם מה שיש... זה מחיר יחסית נורמלי. אלה שלוקחים 100 או פחות הם הנדירים (ושלא יקפוץ אחד ויגיד - לי לקחו 90 - אני אומרת שזה פשוט לא נפוץ).

מתן1002

New member
אין מה לעשות

היו פה כבר הרבה דיונים על כך שזה יותר מדי ושזה סחיטה אבל אין מה לעשות זה המחיר שמשלמים אם רוצים להוציא רישיון..

80 ש"ח לטסט.

ואני לא צוחק. בגלל זה הולכים למורים הוגנים ולא לגנבים, ועוד עשיתי 4 טסטים, תחשבו במקום איזה 1200 ש"ח שילמתי 320 ש"ח.

Innocence Faded

New member
נשמע לי הרבה יותר הגיוני

לשלם 80 או גג 150 אבל 300..אני כבר לא עומדת בזה.. אם מתחשבים בעובדה שלפני טסט עושים שיעור וצריך לשלם אגרה.. איפה אתה לומד אופיר?

Innocence Faded

New member
גרועה אני ממש לא..

למעשה עמורה שלי לא שואל אותי אפילו אם אני רוצה עוד שיעור כי הוא אמר שהרמה שלי מעולה ומספיק טובה כדי לעבור טסט.. יצא לי ליפול על טסטרים שמחפשים..הם ידועים בזה לפחות.. ואני חושבת שטסט הבא אני עוברת.. אני פשוט לא מוכנה לשלם פאקינג 500 שקל(טסט+אגרה+אולי שיעור לפני המבחן) לא עומדת בסכומים שלו.. ואם זה יהיה אפשרי..אז וואלה אני יעבור למורה אחר רק בשביל שיעור שתיים וטסט.

lsd600

New member
מה הקשר גנבים?

כל המורים לוקחים 300 ויש כאלה שיותר... זה שיש כאלה שלוקחים 80 שיעשו מה שבא להם. מכיר את המורה מוטי גולן?

האילתי 5

New member
אם כבר מדברים ע כמה עולה טסט.. כמה

עולה לכם שיעור? לי שיעור - 80 וטסט - 300

למעלה