בוקר טוב

shir23

New member
בוקר טוב

היום הגעתי מוקדם לעבודה. אני פה כבר מ:7:30 אני רואה שאתם עוד ישנונים בשעות האלה, אז אני לא יפריע. רק רציתי להגיד שיהייה לך בוקר טוב שתתעוררו...

sidi

New member
בוקר אור

איזה ישנונים? גם אני מ 7:30 בעבודה. מה קרה עובדים קשה בזמן האחרון? אתמול הלכת ב 18:00 והיום הגעת מוקדם. שיהיה לך אחלה יום.

shir23

New member
גם אני

הלכתי מכאן אתמול בשש והיום הגעתי מוקדם. שיהייה לך גם יום נפלא!

@@

New member
בוקר טובבבבבבבבב לכולםםםםםם

היי חברים יקרים שלי, אני בזמן האחרון מאודדדדדד עסוקה בלעבוד כמובן. מאחלת לכולם יום נהדר ורגוע. אוהבת ריקי

golem

New member
בוקר טוב לכולללםםםם!!!!!

שיהיה לכולנו יום שקט ונהדר!!

@@

New member
עזרא תן לי להבין משהו.....

לאיפה נעלמת???????? תפסת אהבה וזרקת אותנו????????? חולהההההההההההה עליייייייייךךךךךךךךך יום נהדר שלך ריקי

golem

New member
בואי תביני....

נראה לך?!?!? דאבל שטרודל שכמותך שאני יזרוק אתכם?!?!?!?! חוץ מהעובדה שאת לא אוהבת אותי יותר ולא מתייחסת אלי - אבל על זה אני יטפל בך מחר - אל תדאגי..
ריקי - תצליחי להגיע מחר כמו שצריך??? או שעוד פעם תסעי דרך אילת לניקול???? סתםסתם חמודה
חולללה עלייך ושיהיה יום שקט ונהדר
עזרא

@@

New member
עזרא, נראה ליייייי.......

שמחר אני אגיע דרך אילת אבל אל תדאג עם מורה דרך טוב כמוך, אני לא צריכה לחשוש. דרך אגב מה קורה מחר?????? באיזה שעה? מי נגד מי? מה מביאים? אוהבת ריקי

golem

New member
הבעייהה היא...

שאני לא צוחק..
סתםסתם - נהיה בקשר טלפוני ונסביר לך שוב..
ניקולי רשמה הודעה למטה מה כל אחד מביא - אבל אני לא יודע באיזה שעה זה... אוהב עזרא

GALI02

New member
../images/Emo42.gif

שיהיה לנו בוקר טוב ואחלה יום!!!!!!!!!!!!!

@@

New member
גלגל

בוקר נפלאאאאאאאאאאאא ומהמםםםםםםםםםםםם. את באה מחר?????????? אוהבת ריקי

shir23

New member
סליחה שאני נדחפת אבל

למה את לא עונה??? אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף איתך

mariana

New member
בוקר טוב לך מתוקה שלי

שיהיה לך אחלה יום. אני רואה שאת עובדת קשה, אז שיהיה לך עבודה נעימה. ריקי בחיים לא עונה סתםםםםםםםםם אני עדיין מחכה לטלפון שלה מאתמול. אוהבת אותךךךךךךךךךךך מרין

shir23

New member
מרינוש

רק עכשיו קראתי את ההודעה. יש לי כ"כ הרבה עבודה. אין לי כבר כח לאנשים פה! מה שלומך מתוקה?

mariana

New member
שירוש נשמתי אל תלחצי

היי מה שלומך? אל תלחצי אומרים העבודה היא חיינו אבל לא בשבילינו. נשמה אני בסדר, רציתי להיתקשר אלייך אתמול בערב אבל הייתי עסוקה כל כך ואפילו שכחתי. אני מצטערת אז מה איתך? תגידי לי מה קורה עם הבחור ההוא שלך?

@@

New member
שירוש ומרינוש ילדות ../images/Emo68.gif שלי

מתוקות שליייייייייייייי, מה שלומכןןןןןןןןןןןן??????????? אוייש איך שאני אוהבת את שתיכן , מצטערת שאין לי הרבה זמן לדבר איתכם. אני אשת עסקים מאוד רצינית
. אני שולחת לשיתכן
ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק שינסה לחמם את
הכואב.
חולה עליכןןןןןןןןןןןןןןןןן יפות שלי
ריקי

@@

New member
משהו או מישהו??????

למה התכוונת יקירתי?????

ש-ל-ו-ם!!!

ברור שהתכוונתי למישהו.... משהו´ים- תמיד יש כאן, גם שאף אחד לא נמצא... ראיתי שהגבת על משהו שכתבתי קודם...אני הולכת לקרוא אותו... נפגש שם. קבלי
ו-

למעלה