בוקר טוב,

מקסימה1

New member
בוקר טוב,

כואב לי. אתמול מחקתי (אך לא חסמתי) אותו מהמסנג'ר שלי. לא מפסיקה לחשוב עליו, זה הכי נורא,.לפני השינה- בוכה פותחת את עיני ומתעוררת בבוקר- חושבת עליו... הראש חושב כל הזמן, האם יש לי איפה שהוא סיכוי או לא...האם יש משהו שאני יכולה לעשות? אפילו רק כדי להרגיש טוב יותר... אני יודעת שהוא אדם רגיש וטוב וחסר ביטחון, אך יחד עם זאת אני גם יודעת שהוא לא היה מסוגל לבנות איתי קשר זוגי. כשאני מנסה להתחזק אני מנסה לפנטז על בן זוג זורם עם ביטחון עצמי שיותר יתאים לי. אך בינתיים- כואבבבב והמחשבות הן כפי שתארתי. אשמח לקבל חיזוקים יקרות שלי. אני יודעת שאני יכולה לעשות את זה. תודהרבה מראש

בוקר אור ../images/Emo42.gif

בוודאי שאת יכולה לעשות זאת !! יש בתוכך ידיעה שהקשר הזה אינו נכון לך ולא יוביל למקום טוב ואמיתי אליו את משתוקקת. את יודעת את זה . מחקת אותו מן המסנג'ר אבל למעשה יקירתי את יודעת שלא עשית בכך כלום. חסימה תעשה את העבודה טוב יותר. מכאן תדעי שבאמת חסמת את הגישה שלו אליך ומכאן את היכולת לערער את ההחלטה שלך. האם את שלמה עם ההחלטה שלך ?

מקסימה1

New member
לא שלמה עם ההחלטה..

בהחלט לא. מרגישה שרוצה להמשיך להיות איתו בקשר מסויים... אפילו אם מידי פעם. ממשיכה את חיי אך הוא עדיין בראש שלי. אם הוא היה אומר לי שהוא לא רוצה להיות בקשר איתי בכלל זה משהו אחר. אני מנסה להכניס לחיי דברים טובים שאינם קשורים אליו, לעבוד על עצמי, חושבת הרבה מה אני יכולה לעשות שיכניס תוכן חדש לחיי. כן, אני מודה, החיים שלי די ריקניים עכשיו. ולכן אני חושבת עליו הרבה.

מממאיה35

New member
אני מצטערת לשמוע

שכואב לך... לא אעודד אותך בקלישאות, אישית אני חושבת שתני לעצמך להיות בכאב, בעצב, בגעגוע, בכל מה שעולה, זה תהליך טוב, מרפא, שצריך לתת לו את הזמן שלו. אני מבינה שלא דיברתם, לא מצידך (חסמתץ אותו) ולא מצידו (הוא לא התקשר, נכון?) למה בעצם? למה שלא תתקשרי אם את רוצה אותו? לא כ"כ הבנתי מה היה הסיפור שהוביל אותך להחלטה של לסיים את הקשר.. אני תמיד אומרת - שאם אני רוצה שמישהו יקרה והוא לא קורה - אני פועלת להשיג אותו. ככה עם טלפונים מאנשים (לאו דווקא בחורים) - אם הם לא מתקשרים ואני רוצה - אני מתקשרת.. אין פה ענין של כבוד עצמי, של אם הוא לא מתקשר אז גםאני לא, אלא של מחשבה מה אפספס אם לא אתקשר, ושאין לי שוםדבר להפסיד, להפיך.. נשמע לי שאת לא מתקשרת מתוך החלטה שהוא זה שצריך לצלצל.. אולי שווה לחשוב שוב.. שיהיה יום רגוע!

את מסוגלת לעשות את זה וגם תעשי!!!

מכירה את הכאב הזה, כשיודעים שזה לא הדבר הטוב והמתאים לנו, אך אי שם מחכה לך משהו טוב יותר!!!

לילה טוב למקסימה

הצטערתי לקרוא את הכאב שנשמע מבין השורות שכתבת. בפרידה הראשונה שלנו מבני זוגנו האכזבה צורבת וכואבת ויש הרגשה שלעולם לא נחלים , והכאב ישאר לעולם, ולא יהיה לנו טוב וכיף בלעדי בן הזוג שממנו נפרדנו. ככל שעובר הזמן, הרגשות, המחשבות והגעגועים מתכהים במידת מה, ודברים חדשים מתחילים להעסיק אותנו. מכירים אנשים חדשים , בן זוג חדש אולי??? עיסוקים , תחביבים, עבודה וכ' . לעומת זאת, כשזה קורה פעם שניה (וזה קורה להרבה מאיתנו לצערי) אנחנו כבר יודעים שעם כל הכאב הכרוך, נהיה בסדר,איכשהו, והכאב יחלוף לו בסופו של דבר. בקיצורו של עניין , מקסימה, גם אם כרגע לא נראה לך שלעולם תתאוששי מהאובדן הזה, אני מבטיחה לך שיהיה טוב, והשמש עוד תזרח והצפורים יצייצו , והשמיים יהיו כחולים , ואפילו פרחים יפרחו ....ואת עוד תחייכי , והשמחה תחזור לחייך !!!!

למעלה