בוקר טוב

KittnPaws

New member
בוקר טוב

חזרתי. והפעם לא כדי להטיף על נפלאות הסמים לטיפולים רפואיים אלא כדי לבקש עצה, החבר שלי מכור לעבודה, הוא טוען שלא, ושאין לא ברירה אלא להישאר עד שעות מאוחרות וכיו"ב ושאם אני רוצה הוא יתפטר, אבל משום מה אני לא קונה את המילים שלו ואני ממש לא יודעת מה לעשות..שאני יוכיח אותו ועל באמת ידרוש התפטרות ונראה איך הוא יגיב?

KittnPaws

New member
דרך אגב מאז הפעם האחרונה שהייתי פה

בכלל אתם זוכרים אותי? הייתה לי התנסות (כמובן על בסיס תראפיסטי) עם AMT(סם חוקי לחלוטין(!)). ואפילו רשמתי לוג של האירוע ושלחתי ל- erowid שאחרים ילמדו.

tiger

New member
איך את מרגישה היום?אחרי הטיפול?

האם יש לך מידי פעם חשק להישתמש בדברים האלה (שעברת את הטיפולים איתם)רק לשם הכיף שבדבר? מעניין אותי לדעת

KittnPaws

New member
אני ממש לא יודעת איך לענות

כי אמנם אין לזה ערך התמכרותי, הגוף שלי לא מרגיש צורך להמשיך לנסות, אבל מבחינה תודעתית, למדתי כל כך הרבה, שאני שוקלת לנסות שוב, למרות ש- AMT זה ממש לא משהו שהוא כיף, זה 12 שעות לפחות של אינטנסיביות שכמעט גמרה אותי.. אם תרצה אני אדביק פה את הלוג של החוויה, זה באנגלית... אז אני רוצה שוב, אם כי לא עכשיו, אני צריכה לתת למוח קצת לנוח, ואז לנסות שוב.. ההתקדמות שאני יכולה להשיג בעזרת AMT זה לא משהו שאני רוצה לוותר עליו, למרות ששוב, אני לא צריכה את הסם, אני גם לא חושבת על זה כל כך, אבל בכללי בעתיד, אני ארצה להתשמש שוב. העניין מתייחס רק ל- AMT בעוד בשאר הסמים איתם התנסיתי במסגרת הניסויים של טיפול בנפגעות הלם פוסט טראומטי עם סמים אני לא רוצה לחזור אליהם, הם לא חוקיים מחוץ למסגרת ניסויית, ויש להם המון המון side effects של- AMT אין.

KittnPaws

New member
אין לי לינק יש לי קובץ טקסט

איך אני מצרפת קובץ טקסט לפורום?

tiger

New member
קיטן אני רואה טוב???המאמר באירוויד

הוא שלך?או שזה קיטנפאוס תאום???

tiger

New member
אני בשוק !!! ../images/Emo149.gif ../images/Emo124.gif

אירוויד זה כמו הכותל המערבי של תרבות הסמים הוירטואלית והכותבים באתר היו תמיד הסלבריטאיים שלי .אירוויד כמובן נימצא כאן בעמוד הקישורים של הפורום.זה כל כך נכון שעל כל חומר/סם קיים אפשר ליקרא הכל כולל הכל מהמיבנה הכימי/המולקולרי שלו ועד חוויות של אנשים שלקחו אותו ותיארו את מה שעבר עליהם תחת השפעה.לא חלמתי שאני יארח אצלי בפורום את אחד הכותבים ...קיטן,היפלת אותי על הריצפה. את מרשה לי לצרף את ההודעה עם הלינק למאמר שלך לטאגליינס של הפורום?

KittnPaws

New member
איזה כיף יהיה לי להיות בטאגליין!

זה גם לא הדבר היחיד שכתבתי שם אבל לא תחת הכינוי הזה. האמת זה בסך הכל לוג של ניסיון אחד, לא ממש משהו להיות גאים בו (למרות שתמשיך, אני מסמיקה מאושר
) הבעיה איתם שהם בוררים מי ייכנס ומי לא ועד שהם מחליטים לפרסם את מה שכתבת יוצאת לך הנשמה.

tiger

New member
לא חשבתי לרגע שזה קל להיכנס לשם...

מה שטוב לאירוויד טוב גם בישבילנו. אני כבר מתחיל להעלות את זה לטאגליינס.

KittnPaws

New member
AMT

זה סם חוקי, וניסויי מידע מקיף תוכל למצוא פה http://www.erowid.org/chemicals/amt/amt.shtml אבל בעיקרון זה סם שההשפעה שלו היא כמו של אל אס די ואקסטזי מעורבים, משך החוויה היא בד"כ 12-14 שעות. הזכרתי שהוא חוקי לג-מ-ר-י? הוא שייך למשפחת המטאמפטמינים. שאר חברי משפחתו בלתי חוקיים בעליל, אבל הוא יחסית חדש, מעולם לא עבר מחקר (כך שהשימוש בו הופך אותך לשפן נסיונות) ולכן מעולם לא הוכנס לחוק הסמים.

tiger

New member
שאלה:כמה חוקי???../images/Emo35.gif

ואם אכן חוקי מה מידת הנגישות/המודעות של הציבור אליו כיום (כפי שאת מכירה אותה)?

KittnPaws

New member
חוקי בצורה

שאמנם לא מכירים אותו מספיק כדי למכור לך אותו במועדונים (וטוב שכך) אבל אפשר להזמין דרך האינטרנט הביתה והמכס אפילו לא שואלים שאלות. ככה אני הזמנתי.

למעלה