בוקר טוב

שבת שלום../images/Emo82.gif

ערב טוב ושבת שלום ליושבי הבית החמוד הזה. יופי של מצגות, יופי של סיפורים, אנשים נחמדים וזה ממש נעים להכנס ולקרוא. יעלי יקרה אני שמחה אתך ביחד על הבשורה הבריאותית. אצלי אין שום דבר דרמתי שעלי לשתף אתכם בו וזה בסדר . היום הייתי במפגש שאני הולכת אליו כל יום שישי ולא החזקתי מעמד עד הסוף, יצאתי והלכתי למצוא מונית שירות ונסעתי הביתה כדי לישון- אל תצחקו עד עכשיו עוד לא הגעתי למטה כל הזמן צץ עוד משהו שעלי לעשות, עכשיו אני עוזבת הכל והולכת להרדם מול הטלויזיה. הרבה חיבוקים ונישוקים לילה טוב

מרים50

New member
../images/Emo24.gifיעלי,

העיקר הבריאות, השאר כבר לא חשוב. אני שמחה שתוצאות הבדיקות היו טובות. עמליה, תודה על כל המצגות הנהדרות. חיניה, גם אנחנו הזמנו היום אינסטלטור. התפוצץ לנו צינור חיצוני והבטיחו לבוא רק ביום ראשון לתקן. נשארנו בנין של שבע כניסות, שמונה דיירים בכל כניסה - בלי מים. אבל דאגו לנו למיכלית מים לשתיה. העיקר לחשוב בצורה חיובית. שבת שלום לכולם.

נורית44

New member
בוקר טוב חברות וחברים יקרים../images/Emo140.gif

שבת שלום שבת מהנה שתיהיה לכולנו יעלי איחולי בריאות ושמחה שתוצאות הבדיקות שלך תקינות. הבוקר כמו בכל שבת יצאתי מוקדם עם כלבתי לסיבוב באויר הצח לפני גל החום הכבד שצפוי לנו היום. בשעה 8.00 יוצאת לדרכי נוסעת לבקר את הורי שגרים ברחובות כמעט בכל שבת נוסעת לבקרם כעת לבד אך כשהילדים היו קטנים בכל שבת בשעה 8.00 הינו מתיצביים אצלם אני והילדים ואחותי התאומה עם הילדים והייתה חגיגה גדולה הילדיים היו נהנים לאכול ארוחת בוקר של שבת יחדיו כשסבא מכין להם אותה ויחדיו היו משתוללים אויששש כמה מתגעגעת לימים הללו. ודאי במהלך השבת אכנס לכאן שוב אקרא אגיב וגם אצרף יום ניפלא ושבת שלום נורית
הזיכרון הוא צייר המצייר תמונות של העבר ''סבתא מוזס''

נורית44

New member
../images/Emo140.gifבוקר טוב עמליה ולמצטרפים

יום נעים וסוף שבוע נהדר שיהיה לכולנו יופי של מצגת עמליה - אהבתי נורית
לשתות כשאנחנו לא צמאים ולעשות אהבה כל השנה אלה גברתי מבדילים ביננו לבין כל בעלי החיים האחרים פייר אוגוסטין בומארשה

למעלה