בוקר טוב

../images/Emo108.gif הזמנה: ילדים ובעלי חיים

בהמשך לשיתוף פעולה הנערך זה השנה השנייה בין פורטל "תפוז" לעמותת ת.ל.מ., הנכם מוזמנים חינם להרצאה: ילדים ובעלי חיים – על הקשר הטיפולי שבין השניים
מרצה: ענבר בראל, פסיכולוגית המטפלת בעזרת בעלי חיים ובנוסף עוסקת באילוף כלבים
מתי ואיפה ההרצאה תתקיים בת.ל.מ. ת"א, המרכז לטיפול פסיכולוגי, ייעוץ ואבחון ביום ה´, 7.9.2006 בשעה 20:15.
הרשמה מראש חובה במייל [email protected] במייל בציון שם, כתובת ומספר טלפון לפרטים 03-6990511
לכניסה חינם יש להדפיס ולמלא את הקופון בקישור הבא: http://www.telem.org.il/tapuz_bonus.html
לאורך כל ההיסטוריה האנושית תרמו בעלי חיים לשיפור איכות חייו של האדם. ממחקרים עולה כי חיות המחמד מעניקות לבעליהן יתרונות פיזיולוגיים, פסיכולוגיים וחברתיים ברורים. הטיפול בעזרת בעלי חיים לקח צעד קדימה את היתרונות שניתן להפיק מהקשר עם בעלי החיים על ידי שילוב החיה יחד עם עבודת המטפל .
ההרצאה תעסוק ביתרונות הקשר שבין הילד לבעל החיים במערכת המשפחתית וכן בתפקידים השונים שיש לבעל החיים בטיפול רגשי בילדים. במהלך ההרצאה יוצגו קטעי וידאו ודוגמאות מהעבודה הטיפולית. נשמח לראותכם!
ת.ל.מ. רשת ארצית לטיפול פסיכולוגי, ייעוץ ואבחון

בוקר טוב

איזה יופי היום קמתי מוקדם ואני פותחת את השרשור. מחכה לי יום עמוס , אז שיהיה לכולנו יום נעים ןנתראה בהמשך

נעמה53

New member
בוקר של אמצע השבוע

לא לחינם נאמר ביום שלישי פעמיים כי טוב. זה כביכול סתם יום של חול, אבל נוכל לנסות להפוך כל יום ליום חג. הסוד הוא לא להיכנע לשיגרה ולחגוג את הדברים הטובים שישנם תמיד אם שמים לב אליהם.אז בואו נאמר שיש לנו יום יום חג.בברכה לכל חברי הפורום היודעים לחגוג ובתקווה לקבל תגובה נעמה53

נורית44

New member
בוקר טוב ציפי ולמצטרפים../images/Emo140.gif

יום שלישי פעמים כי טוב בוקר ניפלא ויום נהדר שיהיה לכולנו יום מלא אור שמחה ואהבה. נורית

מלכה 5

New member
בוקר אור ויום מוצלח לכולנו. רשמתי

אתמול את כתובת האתר של נאות קדומים. היה מפגש במקום, לא הייתי שם ולא זכרתי שהמקום מוכר לכם. אשתדל להביא קישורים חדשים ומעניינים.

עמליה3

New member
בוקר אור

לציפי , נורית ומלכה המקדימות :יום מלא פעילות מחכה לכם. וגם לי מחכה יום נעים=פעם בשבועיים אני מקבלת דיקור ומסז' עם שיאצו . זה כמו לתדלק . אני יוצאת מלאת אנרגיה. אתמול בערב צרפתי קישור של מצגת טורקיה. ועכשיו מצרפת לכם קישור של מאכלים.

בוקר טוב

מצטרף לכל המברכים. שיהיה לנו יום נעים ושקט. ראש השנה מתקרב ושוב אנו עומדים עם ידיים מופשקות " מי יבוא? מי יבוא?"

erika6

New member
בוקר טוב לכל החברים

ל ציפי,נורית,מלכה,עמליה,יצחק שהספיקו לכתוב ולכל אלה שיבואו. המחשב שלי עובד ואני מודה לטכנאי שהדריך אותי בטלפון מה לעשות.אז
לך. בינתיים הוא עובד, רק מה אסור לי להזיזו ממקומו. החלטתי לעשות יום כיף עם חברה והולכת לסרט "זוג מהשמיים" אמרו לי שזה סרט טוב. יום נפלא לכולם

בוקר טוב,יום טוב, ומי בוא?

עוד יום יבוא ונשתה יחדיו לחיים ונצחק יחדיו בעצלתיים וכשהיום יבואה יונה תעוף גבוה ישוב הזמר אל ביתו כולנו נזמר אותו,

erika6

New member
חוב האבוד

חוב אבוד שבוע טוב זקן הדור, שיער שיבתו סרוק למשעי, פוסע לתוך חנות תכשיטים ביום ששי בשעה אחת אחה"צ, כשצעירה יפהפייה מהממת תלויה על זרועו. הוא מבקש מהמוכר טבעת מיוחדת עבור "חברתו". המוכר בוחן את המלאי שברשותו, שולף טבעת יפה ומראה לזקן. "כמה?" שואל הזקן, והמוכר משיב: "4,000$ בשבילך, לא כולל מע"מ". הזקן עונה לו: "אתה כנראה התבלבלת או לא הבנת אותי כראוי; אנחנו מחפשים משהו ממש – אבל ממש – מיוחד". המוכר מהנהן בראשו, הולך לדלפק המיוחד שלו ושולף טבעת מדהימה בגודלה ובעיצובה. "זו הטבעת הכי טובה אצלי בחנות," אומר המוכר ומוסיף "50,000$, אבל אם אתה קונה עכשיו, גם 40,000$ יספקו אותי". בשלב זה, רוטטת הבחורה שלצד הזקן, ובעיניים נוצצות אומרת: "כן, כן, כזו בדיוק רציתי". ללא שהיות מוציא הזקן פנקס צ'קים, ומתחיל לרשום. כשהוא רואה את אי-שביעות הרצון העולה מפני המוכר, הוא מרגיע אותו: אין בעיה, אדוני. אני יודע שבשעה זו כל הבנקים סגורים, ואינך יכול לברר טיב הצ'ק. אנחנו נשאיר את הטבעת כאן, וביום ראשון על הבוקר תתקשר לבנק ותראה שאין כל בעיה עם הכיסוי לצ'ק, תודיע לי שהכל בסדר לפי מספר הטלפון שעל הצ'ק, ובצהריים נבוא לאסוף את הטבעת". ביום ראשון בבוקר, מקבל הזקן צלצול נזעם מהמוכר: "מהבנק הודיעו לי זה-עתה שאין בכלל כסף בחשבון שלך!" "אני יודע" משיב הזקן בנחת, "אתה יכול להשמיד אותו, כי הלוא טרם הושלמה בינינו כל עסקה, והטבעת נשארה ברשותך. אבל, האם אתה יכול לתאר לעצמך איזה סופשבוע היה לי?????"

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לנוכחים ולעתידנים../images/Emo65.gif

בוקר טוב לאחיי ואחיותיי בפורום
הרבה הרבה בריאות. מהחשוב ועד לפשוט. כל האיברים שיעבדו הכי טוב שאפשר וגם מה שבקודקוד. שאפילו ציפורן קטנה לא תישבר לנו, כי כמה שזה נשמע מצחיק כשנשברת לי ציפורן לפני מאורע או פגישה נדמה לי שכל העולם רואה שחסר לי משהו (בציפורן, בציפורן) ואני יושבת כל זמן האירוע או הפגישה ביד מאוגרפת. לכן אני מאחלת לנו, שהכול יהיה מושלם
במישור החברתי שנזכה לדעת מה ערכנו האמיתי. אדם שולח הודעה משלו בפורום או בקומונה שיידע מה ערך הדברים ששלח. ו,אז לא משנה לו אם מגיבים על דבריו או לא. אם אינו בטוח שזה טוב, אז מדוע שלח? אני מנסה לומר שמי ייתן ונשאב הנאה מהכתיבה עצמה וננסה לשפר אותה (את הכתיבה) כל הזמן ומזה נקבל את הנאתנו וסיפוקנו. מלכהל'ה להיפך עשית מצווה כשהבאת את נאות קדומים, אני אישית נהניתי להיזכר בנאות קדומים ובדורית המדריכה שהייתה לעילא ולעילא. זה מזכיר לי שיש לי מצגת על מזכרת בתיה שגם שם היינו, אינני יודעת לשלוח מצגות
ואריקה אמרה שתעשה זאת בשבילי ואני? עסוקה עם דודה רוזה (= סקלרוזה) לא שלחתי לה. יום נעים וכייפי לכול אחד, שאפילו אלה שאוהבים להתפנק שייהנו ממש ממש. תודה אישית לכל אחד
ואחת
ששלח חומר וגרם לי הנאה שבקריאה, קראתי את כולם ולא מצאתי אף אחד שלא היה נהדר.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifממש מוצלח. ופטנט מצוין

בוקר טוב לכולם, אכן ראש השנה בפתח ואנחנו כבר בתכנונים. (כלומר המשפחה שלנו) עמליה, תודה על ספר הבישול - כבר הכנסתי לי אותו לתיקיה וגם הדפסתי את מתכון הקוגל הירושלמי - הוא נשמע לי מעניין, ואולי אכין אותו לאחד מארוחות הצהריים של ראש השנה. וךעניין האננס למי שלא הינה, חשבתי ששיתפתי אותכם באננס שגודל אצלי בבית בעציץ אז הנה תמונה ממנו שכבר אפשר לזהות ממש שהולך להיות פה אננס. (ודך אגב זהו כבר האננס השני שגודל אצלי)

omolsh336

New member
מפרשת הנשיא - חם מהתנור

להלן קטע מתוך חקירת הנשיא קצב שהודלף ע"י לשכת הנשיא תת-ניצב סגלוביץ: ובכן אתה טוען כבוד הנשיא שזה הכל ענין של אי הבנה כבוד הנשיא: בוודאי, בוודאי תת-ניצב סגלוביץ: האם תוכל לפרט בבקשה כבוד הנשיא: ובכן באותו ערב ישבתי בלשכתי והשקפתי מבעד לחלון הפתוח על הנוף הירושלמי המקסים, ואז נכנסה ללשכתי מזכירתי הנאמנה א'. רציתי שגם היא תהנה מהנוף הנהדר, וכשהיא התקרבה לשולחני אמרתי לה: " א', הציצי החוצה" וככה התחילה כל הפרשה סתאאאם, הגיע מהחלל הוירטואלי

אדזה

New member
משהו מאימייל

יש להניח שחלק מכם כבר מכיר את האימייל הזה שקיבלתי מגיסתי,אני מעבירה זאת לחברים שעדיין לא קראו זאת. טעות ב-E-MAIL איש אחד עזב את רחובותיה המושלגים של שיקגו כדי להנות מחופשה בפלורידה שטופת השמש. אשתו, שהייתה בנסיעת עסקים, תכננה להצטרף אליו ולפגוש אותו במיאמי, ביום למחרת. האיש הגיע למלון לאחר שבילה כל היום בחוף, תחת עצי קוקוס ושתיית קוקטילים טרופיים... הוא החליט לשלוח E-MAIL לאשתו, כדי להקדים ולספר לה את נפלאות המקום. הוא לא מצא את כתובת ה- E-MAIL שרשם בפתק, לכן סמך על זכרונו ושלח: [email protected] בתקווה שזה נכון. מקסימום, אמר לעצמו, זה ממילא לא כל כך חשוב. אבל רצה הגורל והכתובת לא הייתה נכונה. הוא טעה באות אחת וההודעה הגיעה לתיבת ה- E-MAIL של אשת כומר פרוטסטנטי שנפטר יום קודם. בלילה, אשתו של הכומר פתחה את הדואר האלקטרוני כדי לראות את הודעות הניחומים ששלחו לה. כאשר ראתה את ההודעה נתנה צעקה, ניסתה לקום אבל התמוטטה ומתה מהתקף לב. קרובי משפחה ששמעו את הצעקה רצו לחדר, ולאחר שראו את האישה המתה קראו את ההודעה: "אשתי היקרה, הרגע הגעתי. הנסיעה היתה ארוכה, אבל היה שווה. הכל מאד יפה! העצים, הגנים, המסיבות. למרות שאני נמצא פה רק כמה שעות, אני מרגיש כבר כמו בבית. עכשיו אני הולך לנוח קצת. רק רציתי להגיד לך שכבר דיברתי עם האנשים פה וכולם מצפים לבואך מחר. אני בטוח שהמקום ימצא חן בעיניך. בעלך האוהב אותך לנצח. נ.ב. תכיני את עצמך, חם פה גיהנום!"

אדזה

New member
סבתא נעמי

מעולם לא תיארתי לעצמי שאפשר לגדל אננס בתנאים ביתיים,כל הכבוד,רעיון מצויין,האם יש צורך בתנאים ובטיפול מיוחד,מעניין לשמוע.עוד מעט נגדל גם אבטיחים ומילונים (סתם בשביל התמונה)וזה יהיה בכלל לא רע כי לא נרסס אותם בכל מה שנוהגים היום לרסס.

נורית44

New member
סיפור שהתקבל במייל../images/Emo63.gif

הקופסא סיפור המשמש כמשל על הדברים החשובים באמת בחיים. הסיפור מספר על אם שהענישה את ביתה בת החמש, על שבזבזה גליל של ניר עטיפה מוזהב. באותה תקופה הכסף בביתם היה מצרך נדיר. היא התרגזה עוד יותר כאשר גילתה שהילדה השתמשה לעטוף קופסא, שאותה הניחה מתחת לעף חג המולד. למחרת בבוקר הביאה הילדה את הקופסא לאמה ואמרה ''אמא זה בשבילך'' האם אומנם הייתה נבוכה מתגובתה המוגזמת יותר ,אך כעסה קצת שוב כאשר גילתה שהקופסא ריקה. היא אמרה לביתה בטון חמור: ''האם אנייך יודעת גברת צעירה שכאשר נותנים למישהו מתנה אמור להיות משהו בתוך הקופסא''.? הילדה פרצה בבכי ''אבל אמא היא לא ריקה! אני הפרחתי נשיקות לתוכה ,עד אשר התמלאה''. האם נשברה וכרעה על ברכיה וחבקה את ביתה הקטנה אחר כך התחננה שתסלח לה, על הכעס וחוסר המחשבה. לא הרבה אחר כך נהרגה הילדה בתאונה, והאם שמרה את הקופסא ליד מיטתה במשך כל ימי חייה. ובכל פעם שהייתה עצובה או בקשיים הייתה פותחת את הקופסא ונוטלת נשיקות מדומות. מתודה ונזכרת בהאהבה של ביתה הקטנה. במובן מסויים ,כל אחד מאיתנו מקבל קופסא מוזהבת של אהבה ללא תנאי ונשיקות מהאוהבים חברים ומהמשפחה ואלוקים. אין רכוש יקר יותר מזה לכן ברגעים הקשיים בחיינו כשקשה לנו ואנחנו עצובים ונדמה שהעולם יסתדר טוב בלעדנו... אל נא תשכח שיש אנשים שאוהבים אותנו שבשבילנו הם העולם... לא בטוח שהם יסתדרו. המשך ערב נעים לכולם נורית

נורית44

New member
גלרית נופים../images/Emo20.gif

גלרית נופים עולמית בצירוף אודיו מתאים להנאתכם נורית

למעלה