בוקר טוב

Shandi*

New member
היי דויד...

באמת בעיה, ואני מכירה כל כך הרבה אנשים שסובלים בסיטואציות כאלה. אם אין לך שום רצון להצטרף לחגיגה - כי אם יש לך, זה מה שאתה צריך לעשות, אפילו אם אתה לא מכיר שם איש, אז אם אין לך - או שלא מגיעים מראש לארועים שאתה הולך לסבול בהם, או שבשלב שאתה מתחיל להרגיש לא במקום להתקשר לחבר ולנהל איתו שיחה של 5 שעות על משמעות החיים. יקר, אבל יעיל.

*אביבה*

New member
דויד יקר

עוד לפני כמה ימים כשקראתי את ההודעה אמרתי לעצמי: וואו כמה אפשר לדבר על זה.ואני, בשבילך רוצה להיות מאוד תמציתית כי אתה "מבין עניין"..... לא רוצה ללחוץ על יבלות כי אני לא יודעת באיזה מצב אתה כרגע. הכי פשוט כרגע זה לעזור לי לעזור לך ולהגיד לי אם אתה איתי עכשיו..... כדי שאוכל להמשיך.

soulbird

New member
כמה שאני מבינה אותך

רק שאותי בדרך כלל לא שואלים אלה פשוט דוחפים אותי לרחבת הרקודים.

~דויד~

New member
תודה לכן

אבל הדבר כבר לא מטרידני...

m_katzmann

New member
אני יודעת על מה אתה מדבר

לדויד בוקר טוב, אני ידועת על מה אתה מדבר. בהתחלה חשבתי שאתה מתאר לי קטע אותו עברתי לפני כל כך הרבה שנים ורק עכשיו בעצם הבנתי למה תמיד בארועים שכאלה עמדתי תמיד בצד. היום אני מחפשת את האמצע, מקום בו יראו אותי היטב. היום טוב לי עם עצמי, זה נראה על פניי, זה משפיע על הכנסתי, זה שינה את חלומותי. דויד, כפי ששמת לב כל אחד יתן לך פה תשובה המתאימה לו ביותר ורק אתה הוא זה שיודע מה הכי מתאים לך. את התשובות אתה צריך למצוא בעצמך תרתי משמע. הזעקה שלך כאן היא הצעד הראשון. אני בטוחה שכאשר תרצה לשנות משהו בך, תדע גם מה לעשות ולאן לפנות. אז ההמלצה שלי לבוקר הזה: התחל לדבר במשפטים חיוביים. אל תאמר עוד אין בי יותר כוח. כל פעם שתרגיש כך אמור לעצמך יש לי המון כוח. זה נשמע מצחיק אבל זה עובד. שולחת לך קרן של אור,
מאיה

למעלה