בוקר טוב

mikca

New member
בוקר טוב

איך אתם מחזחקים מעמד שם בצפון ? אנחנו מחזיקים לכם אצבעות כל הזמן
אני מעבירה את הזמן בעבודה ומול המסך, משתדלת לשמוע/לראות רק כותרות. אי אפשר כבר עם כל הפרשנויות. אחד מרגיע, אחד מפחיד. יוצאת בערבים להליכות ארוכות באוויר הצח וקצת מתנתקת. הבן עדיים בקורס, עדיין לא מקפיצים אותם לשום מקום, הוא עובד קשה והם די מבואסים שהם מפסידים את האקשן. שיהיה לכולנו יום שקט למרות שעל הבוקר כבר לא כ"כ שקט.

paulika

New member
באמת שיהיה בוקר טוב. קמתי הבוקר

לכותרת בעיתון שכנראה בסיס חיל האויר בצפון היה היעד לטילים בעמק יזראל אז כמה טוב כבר יכול להיות לי בלב. למזלי יש לי בן מדהים שמכיר את אמא שלו וצלצל לי מהמרחב המוגן וגם כשיצאו משם, אבל היה קשה מאד להרדם ועכשיו, עם עיתון הבוקר קשה גם לנשום. שרק ישמור אותם ההוא שם למעלה, את כל ילדינו.

בוקר טוב לכולם../images/Emo4.gif

הבוקר קמתי מהמיטה לאחר לילה נטול שינה כמעט לחלוטין. אמנם החייל שלי עדיין בקורס ולא מקפיצים אותם לשום מקום אבל החרדה הכללית נותנת את אותותיה. מחפשת להעסיק את עצמי כדי לא לשקוע מול הטלויזיה והגינה שלי מרויחה מזה הכי הרבה. מאחלת יום שקט לצפוניים ולכולם. תגידו רק אותי מעצבן הפורמט החדשני הזה?

סמדר בנ

New member
גם אני אחרי לילה

כמעט נטול שינה לחלוטין. כל הזמן עברו מטוסים בדרכם צפונה ופשוט לא הצלחתי להירדם (כנראה שציפיתי לאזעקה...). התכוונת לפורמט ההודעות החדש? - כן גם אותי מעצבן

סמדר, אני אומנם ישנתי, אבל משום מה

גם אני כאילו חיכיתי , הייתי בטוחה שתהיה אזעקה בלילה, זה הזכיר לי את האזעקה הראשונה במלחמת המפרץ, לא אשכח. 2 וחצי לפנות בוקר, אזעקה, התעוררתי, ומהפאניקה הכנסתי מפרק לבעלי בצלעות שיקום מהר, ועוד אחותי התארחה אצלי עם ילד בן 3 ותינוק בן חודש, לא אשכח את הבלגאן של האזעקה הראשונה, כמעט נחנקו מהאקונומיקה על הסמרטוט מתחת לדלת.

סמדר בנ

New member
גם לי זה הזכיר

אז באותו לילה התעוררתי מהאזעקה ואני מעירה את בעלי ואומרת לו "קום, אני חושבת שיש אזעקה" והא אומר "את חולמת, תחזרי לישון..." - מה שנקרא, חלום בלהות

אימשל2

New member
מצב רוח מדוכדך

הוא מנת חלקם של כולם. גם אצלי הצנחן בקורס והשריונר על פרופילו הרפואי הנמוך לא נמצא עם חבריו בשטח, אבל אני במצב רוח שפוף . למרות נמיכות הרוח מחד, אני מאד שמחה שעושים סדר מאידך וה"מחיר" כדאי בעיני. חברים בצפון שהיו שאננים וחשבו ש"אצלנו זה לא בטווח" בילו הלילה במרחבים מוגנים כי הישובים הסמוכים טווחו, ללא נפגעים, תודה לאל. כל בני המשפחה, החברים, והמכרים מהאיזור דוקא לא סובלים מרוח נכאים כמותנו. אולי התחושה שאנחנו יושבים רחוק יותר וממשיכים בשיגרת חיינו כשהם "נושאים בעול" גורמת לדיכדוך?

mikca

New member
אמשל, אני מסכימה איתך

אני חושבת שזה שאנחנו רחוקים קשה לנו יותר. אני יושבת בעבודה, מצליחה או לא מצליחה. אחרי העבודה שיגרת יום רגילה ולפעמים אפילו יציאה עם חברות ותוך כדי פתאום אנחנו נזכרות, מה אנחנו עושות כאן בבית קפה כשהחיים בצפון נעצרו.

מאקי

New member
בקר טוב.. אני חושבת שביום אחר הייתי

מתחילה עם טחנות רוח כמחאה על הפורמט הצר הזה... העדפתי את הקודם. אצלנו יוד בקורס בחסות בת סמדר.. לפחות במטפורה.. היא מדריכה איפה שהוא מצוי.. היודה שלנו בפרופיל.. רפואי.. עכשיו אבאשלה שוב נסע איתה ואנחנו?? נים לא נים .. עם מטוסים כל הלילה. העסק שלי סגור.. אני מתכננת.. נסיעה למרכז לפגישות.. מה שהיה מתוכנן לי מפעם........... היומן נראה כל כך תלוש מהמציאות... מקוים באמת שיהיה כבר טוב... כלומר ששגרת החיים תנסה לפלס דרך ולחזור. אני חושבת שזה אחלה שאתן ממשיכות בשגרה.. הנצחון של נסרלה היה אם היה מצליח לשבש את החיים לכולם כל הזמן.. כרגע הוא משבש לחלק מהאנשים חלק מהזמן. יום .. יום.. יום נהדר.

סמדר בנ

New member
יכול להיות שזה ההסבר

מין תחושת חוסר אונים ובאמת כאילו ענינים כרגיל, כשיודעים שהם לא כרגיל. לשלוח את הילד לקיטנה (מה יהיה אם פתאום תהיה אזעקה - אני כאן והא שם?...), לחשוב פעמיים אם ללכת לסופר או לא, לבטל כל מיני תכניות בילוי (כי זה נותן הרגשה די מזופטת בסה"כ), מה לעשות עם החופשה המתוכננת לחו"ל בסוף החודש (טורקיה נכללת במנין המדינות במוסלמיות עליהן דיברו אתמול, לא?) - כל אלו לא תורמים למצב רוח זה ברור.

paulika

New member
חוסר אונים זו המילה

מכשירי הטלוויזיה דלוקים בכל החדרים, ההרגשה שאין מה לעשות, שיחות טלפונים עם חברים שבצפון ונסיון לשכנעם שיגיעו אלינו לנוח ולהתפעל מכוחם ומצב הרוח שלהם וסתם להסתובב סביב הזנב של עצמי. אני לא עובדת היום אז יותר קשה, כי יש יותר זמן לחשוב......

oshiko

New member
בוקר טוב

מר בחור חזר לגיזרת ג'נין. חוץ מזה היד האחת מחזיקה אצבעות לעם ישראל שיתגבר, והשנייה מחזקת ב keyboard.

שויו

New member
גם אנחנו מנסים לשמור על ה"שיגרה"

גם אני חיכיתי לצפירה והתקשתי להירדם. .. מנסים להתנתק מהמסך לפעמים.. אתמול אחד הבנים, הרגיש יותר, השתדל להיות בבית... להיות עירני בבית .... דיברנו על מה לעשות המקרה של אזעקת אמת... היום כבר הסתובב עם החברים והלך לשחק כדורגל כהרגלו.. האמת, הסתובבתי קצת בעיר אתמול אחה"צ ובערב - מה אומר לכם די שומם. הרחובות כאלו שקטים, כמעט ריק.... כולם ספונים במזגן מול הטלויזיה. שנדע ימים טובים יותר שה' ישמור על כל הבנים שימרו על עצמכם, חברים

אחי גם הוא בצפון אבל לא באקשן עצמו

הם עדין ירוקים למדי ולכן נתנו להם לתצפת על חיזבאללה. הוא אומר שכל היום הם שם והם מתחרפנים. רק שיחזרו בשלום. רציתי לשתף את סיפור המלחמה שלי. היתי בת 7 אולי ואבא שלי ודוד שלי היו שני'הם במילואים אז כולנו ישנו אצל דודה שלי. את האזעקה הראשונה לא שמענו . פשוט ישנו כאילו לא נופלים טילים. אחי אז הי'ה בן איזה 4. איך שהזמן עובר

י רדן

New member
../images/Emo24.gifלחברי הפורום../images/Emo24.gif

תושבי הצפון שנמצאים בקו האש, ליבי איתכם.. ועם הבנים והבנות שנמצאים בצפון, דרום, וביהודה ושומרון.. מחזקת את ידם של העושים במלאכה הקשה..

למעלה