בוקר טוב?

קרן10ני

New member
בוקר מתוח מהצפון

שלום לכולם המצב בהחלט לא נעים ומלחיץ אנחנו בגולן עם מקלטים פתוחים וכמובן המון רעשי פיצוצים ברקע ואז באה השאלה איך ממשיכים לגדל ילדים במציאות המלחיצה הזו אני בטוחה ויודעת שאם חלילה וחס המיקום הגאוגרפי שלנו יהפוך להיות מסוכן גם כן אני לוקחת את עצמי ואת המלאך הקטן שלי ונוסעת למרכז נגמרו לי המצברים של להיות ציונית ולהשאר "בבית" ולהיות כאן בשביל כולם אולי פעם ראשונה בחיי אני חשה חוסר ביטחון אמשיך לעדכן ומאחלת לכולם יום שקט ותשמרו על עצמכם

פתאום גם אנחנו קו עימות... ../images/Emo12.gif

הייתי הבוקר בעבודה (באזור נשר) ופתאום נשמע מטח קטיושות מאוד קרוב... הילדים בבית עם הסבתא הבעל נקרא למשמרת במשטרה (מתנדב) ואני לא מאמינה שאני בסרט הזה!! למזלי הצלחתי ליצר קשר עם תהילה ואני יודעת שהיא במקלט, בעלי החליט שהוא בא לקחת אותי הביתה וכשהגענו פתאום עוד אזעקה... לכו תסבירו לילד בן 3 למה צריך להיכנס לחדר קטן, מה זה טילים למה הוא פתאום מרגיש מאויים????? רוצה להתעורר ולדעת שזה נגמר, נאבל אני מצאותית !! רק שלא נחווה באמת טילים... מתפללת שאלו יהיו רק אזזקעת שוא !! שולחת מכאן ברכת שלום לכל מיח שמצוי במצבינו ושיגמר במהרה.

הי נשמה...

מקווה שתחזיקו מעמד שם במלחמה הנוראית הזאת. מקווה שזה לא יגיע ממש ממש קרוב. ואם כן, מה תעשו??? תשארו?? יש לכם משפהה במרכז??. לא בטוחה בעצם שפה ככ" בטוח. אוף איזה מצב!!

למעלה