בוקר טוב

offנועה

New member
בוקר טוב...

8 הרוגים 1 חטוף בעזה 2 חטופים בלבנון חיזבאללה חמאס הפגזות נאסראללה הפגנות השמחה בבירות באוכלוסיה שהיא בת ערובה בידי טרוריסטים וחוגגת את הצלחתם... קשה לי לחשוב היום על דברים אחרים

בוקר .... ../images/Emo10.gif

השילוב של השיח נסראללה ואורנה שמעוני מ"ארבע אמהות" במהדורת חדשות אחת מפחיד אותי!! איזה בוקר!!!!

ohadz

New member
בוקר...

תעשה חיים, מליס ותמסור שאני אבוא בעוד שבוע. (אוף, כמה מטוסי חה"א כבר עברו לי מעל הראש הבוקר)

בוקר....

הלילה שלנו היה לבן...ב03:45 התעוררנו לקולות רעם
י קרב שחלפו מעל ראשינו אח"כ קשה היה להירדם שוב
איזה יום אפשר לאחל היום?? שיהיה יום נפלא? שיהיה יום טוב? מה יהיה היום?????? נשאר להתפלל שלא יהיו עוד אבדות בנפש מעבר למה שכבר ספגנו היום

../images/Emo207.gif אני לא יכולה יותר! ../images/Emo101.gif

הוא אמר אתמול שהוא נוסע ומאז אני בקריז פיזי ממשי! ריחו לא עוזב אותי, אני מרגישה את ידיו, את שפתיו, מגע שערו. מרגישה את זה פיזית עלי!! לא!! שוקולדית לא מאוהבת!! את התאוריה הזו אפשר להניח בצד!! זה יותר התמכרות פיזית מסוג שלא חוויתי מעולם! קיים דבר כזה או שזו רק אני???

כן ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני לא יכולה להגיד לאן, אבל לא ממש רחוק. הוא לא יודע לכמה זמן!! וכשיחזור - תהיה עוד נסיעה ארוכה ורחוקה ממש! אווווףףףף!! כל הגוף שלי צמרמרות!!

לא ../images/Emo88.gif זה פיזי נטו!

אני לא חושבת על כמה הוא חמוד ומקסים ומתוק ואיך בא לי לשבת לראות איתו קומדיה רומנטית - ממש לא! בא לי לקורע לו את הצורה, סליחה על הבוטות!!!

offנועה

New member
שוקולד, אני לא יכולה

לראות אותך ככה, בקריז, קחי...
אין לי מה לתת לך אחר, ואם היה לי הייתי עושה בו שימוש בעצמי!

../images/Emo6.gif תודה! אני כבר אחרי מילקי מרקיז

ותודה גם על ההצעה השנייה!! אז רגע, זה מה שאת מציעה לי לחפש עכשיו?

למעלה