בוקר טוב

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

הבוקר אנחנו מתבשרים על הרחבת פעולת צה"ל ברצועה. שיחזרו כל חיילינו בשלום
אני בדרכי לצאלים ואיעדר רוב היום.

mikca

New member
בוקר טוב

שיחזרו כל החיילים בשלום, שישמרו עליהם מלמעלה. אמן

בוקר טוב

"מישהו שומר בלילה על החיילים, הוא וודאי ישגיח גם על החייל (ים) שלי". זאת תפילתי היום.

2mia

New member
../images/Emo24.gif גדול ותפילות שכל החיילים

יחזרו הביתה בשלום.תנחומים למשפחות שבניהם נהרגו.

oshiko

New member
בוקר טוב

חוץ מהאירועים הביטחוניים השוטפים בצפון ובדרום יש גם שיגרה צה"לית, שביולי היא פעילה במיוחד. או-טו-טו בעוד שבוע וחצי גיוסי החי"ר של יולי, אחריהם שיריון, תותחנים, הנדסה מוד"ש, מג"ב וכל השאר. ועוד מעט מתחיל קורס מ"כים חי"ר. בקשר למר בחור - התעוררה בעיה של פז"ם. יש לו יותר מדי פז"ם. כרגע "עובדים על זה". כנראה יבקשו ממנו לחתום על 4 חודשים תוספת שירות. נחכה ונראה.

paulika

New member
הבוקר הטוב נהיה רע, כרגע בחדשות

2 חילי צהל נחטפו בגבול הצפון, שלא נדע, מרגישה שהבטן מתכווצת לי

י רדן

New member
שמעתי בחדשות וכולי צמרמורות....

על 2 החיילים שנחטפו בצפון.. על חילופי האש הקשים שם... ועל הפצועים... ועל כל תושבי האזור ששוהים כרגע בחדרי בטחון.... ליבי עם כולכם....

bigber

New member
"מה אומר ומה אגיד",הרבה רעש...

ותמרות עשן.מצד אחד דואגים לבן שנכנס הלילה לגוש ומצד שני הבן פתאום מתקשר ודואג לנו (חיים מוזרים במדינתינו).

אני כבר לא יודעת מה להרגיש

הגולנצ'יק אמור להתחיל הכנה למ"כים ביום א' אני מקווה שלא ידחו להם ויקפיצו אותם לצפון. בינתיים לא שמעתי ממנו כלום למרות המליון סמסים ששלחתי לו. דיברתי עם אמא פולניה גם היא חרדה מאוד אין לה אפשרות לכתוב ממקום העבודה אבל נשמעת מאוד מודאגת גם היא לא יודעת מה עם החייל שלה. אני שוב לא נושמת. חיבוק גדול לכולכם.

mikca

New member
גמני דיברתי עם הבן, הוא עוד לא שמע

כלום מהצבא. הוא כרגע ברגילה ונמצא ביום כייף בביתו של אחד החבר'ה מהקורס . מחר אמור לחזור ולהתחיל קורס

מחזירים מחופשות

עפ"י אחד המקורות צה"ל מחזיר חיילים מחופשות. כמו כן, דווח שנשלחים כוחות מיוחדים לצפון.הבן בדרך לשם.נשמע לחוץ מאוד. אמרתי לו רק שיחזור בשלום ושאני הכי אוהבת אותו בעולם. אצל השני הרבה , הרבה עבודה לצערנו.

mikca

New member
אילתית ../images/Emo201.gif מחזיקה אצבעות

שישמרו לנפשם ושישמרו עליהם.

the gypsy

New member
חיבוק גדול לכל מי שהחייל שלו בדרך

או כבר נמצא באחת הגזרות החמות - תחזיקו מעמד, ליבי איתכם...

למעלה