בוקר טוב

sitvaniyot

New member
מישהו בכלל קורא את ההודעות של תפוז?

פה בפורום? שמתם לב מה יש לנו הבוקר? החלו אירועי הקיץ של עירית נתניה. המופיע הוא שלומי שבת. קונטרה: החלו ארועי הקיץ של עירית הרצליה. הערב ב 19:30 במרינה יותם כהן בשבוע הבא בלודי אולייר. המופע והבריזה בחינם. סה"ר מחפש מתנדבים - להיות אוזן קשבת לאנשים עם בעיות. ההכשרה תתחיל בקרוב, הפרויקט נעשה דרך האינטרנט. קונטרה: 1. לפתוח מחשב ולקרוא על בעיות של אנשים? אם יתחשק לי דיכי קטן אפשר להיכנס לפורומים מתאימים. 2. יש מספיק עובדים סוציאלים במדינה. אין סיבה לעשות את עבודתם חינם ולגרום לכך שאחרי שנות לימודים רבות באוניברסיטה הם ירויחו שכר מינימום כי מימלא מתנדבים עושים את עבודתם. ולמי שמעוניין לצפות בבקיעת צבי הים, שזה מאורע ממש חוייתי ושווה, ומומלץ גם להביא את הנכדים אם הם בגיל מתאים, ואם לא יחכו קצת זה קורה כל שנה. אני נרשמתי לחוף גדור אם הבעיה היא הסעה, הצעתי שתרשמו והודיעו על כך בפורום. תמיד אפשר להתארגן, וגם הבטיחו לי שיהיה מחיר לבודדים ולא רק המחיר הנקוב למשפחות. הנה הפרטים: מאחר שאיננו יודעים מראש מתי תתרחש בקיעה, נוכל להודיעכם על מועד הסיור רק באותו בוקר על ידי צוות "כוכבית בטבע" - מוקד ההזמנות של הרשות. לכן אנא שימרו על הסדר הבא: 1. הזמנה מראש של הסיור במוקד ההזמנות "כוכבית בטבע" – 3639 * 2. דף ובו פרטי הפעילות ישלח אליכם בעת ההזמנה ע"י המוקד בדואל או בפקס. עליכם לשמור את המידע מאחר ולא נוכל לספקו שוב ביום ההדרכה בגלל הלחץ הרב. אם לא קיבלתם הדף בתוך יומיים חיזרו מיידית למוקד. 3. אישור סופי להגעתכם לפעילות ינתן בבוקר הפעילות (, שתתקיים בערב). צוות המוקד יתקשר לטלפון שהשארתם ותתבקשו לאשר הגעתכם. לא ינתן מידע נוסף בגלל לחץ הזמן. המידע נמצא בדף שהופץ לכם קודם (סעיף 2). תוכלו לקבל טלפון של המדריך למקרה של "התברברות" עד שעת תחילת הפעילות. לאחריה המכשיר לא יהיה זמין. 4. אישורכם בבוקר זה להגעה ילווה בחיוב כרטיס אשראי. לא ניתן יהיה לבטל את האישור! במידה ולא תוכלו להגיע באותו יום תועברו לסוף הרשימה, ולא נוכל להבטיח כי תוכלו להצטרף עימנו השנה לפעילות מספרם הרב של הפונים הנמצאים ברשימת המתנה. שעות הפעילות 19:30 – 22:00 לערך (בפתיחת קן הפעילות יכולה להסתיים קודם) עלות – 120 ₪ למשפחה ( 75 ₪ למנוי מטמו"ן – יש להביא המנוי בערב הסיור ולציין זאת לאנשי המוקד) האפשרויות שתתקיימנה לפי היכולת (בשאיפה לראת צבונים אך ללא הבטחה): 1. סיור לילה מודרך והמתנה להגחת צבונים 2. סיור לילה מודרך מלווה בפתיחת קן. מקומות הפעילות: 1. חוף גדור (איזור עמק חפר, חדרה) – כולל הליכה לא מהירה וקלה של כ- 3 ק"מ על החוף 2. חוף זיקים 3. חוף ניצנים

בו'קר טוב אנשים יקרים.../images/Emo140.gif

סיתווניות, את שואלת אם מישהו קורא את ההודעות של תפוז ? לאיודעת מה אחרים עושים, אני כן נוהגת לקרוא את הודעות תפוז, ולפעמים אני מגלה שם נושאים שמעניינים אותי. אם לא מעניין , לא חייבים ללכת או להיכנס לכל המקומות שהם ממליצים, אבל אחרי הכל זה האתר שלהם , ואיני רואה כל פסול בפרסומים האלה, ואנחנו, ציבור המשתמשים יכולים לבחור מה שמתאים לנו. לא כופים על אף אחד לעשות מה שאינו רוצה לעשות. ובלי כל קשר, המשך יום נהדר לכולנו.

קיבלתי מסר אישי מתפוז לחפש

את הכסף. בצורה כזאת רוצים לעורר את האתר לפעילות נמרצת. יום טוב לכולם.

גם אני קיבלתי מסר, מחכה שה כסף

ירדוף אחרי,אני מניחה שכל הרשומים בתפוז הוזמנו,מי והולך(ת) לחפש?מי שימצא שיספר? יום טוב עם ממון ובלי ממון,

yaely2

New member
מנהל
צהריים טובים לכולם ../images/Emo42.gif

לכל הכותבים כיף לקרוא. אלי שלא יגמר לעולם.. היום אני רוצה להתלונן, תלונה הקשורה באופן עקיף בבריאות. הבוקר נאלצתי להתקשר לסניף קופת חולים שלי בקשר לטופס, חייגתי ומיד השיב לי האוטומט שאבחר באפשרות הרצויה לי. לפי המספרים. הקשתי את המספר הרצוי ואז החל מסע פרסומות קולי = קולני אני כבר אין ליבי לעניין אך ממתינה בסבלנות כדי לסיים עניין, לפתע נשמע צפצוף כמו הצפצוף המודיע על שיחה ממתינה. אני ממתינה, וממשיכה להמתין ואין כל תגובה , ניתקתי אחרי 5 דקות חייגתי שוב וחוזר חלילה. ניסיתי 3 או 4 פעמים וכעסתי. מדוע קופת חולים מנצלת את השיחה שלי, על חשבוני כדי לפרסם כל מיני שירותים העולים כסף. בעולם שלנו המפרסם הוא המממן. עשו כאן מעשה נבזי לדעתי בכוח הכריחו את המחייג המשלם לממן את הפרסום ויותר מזה לשלם במחיר של חוסר סבלנות. חייגתי לתלונות הציבור והפקיד אמר שאני צודקת. אני יודעת שאני צודקת ואני יודעת שזה לא מספיק. רק אם כל מי שזה יפריע לו יתלונן, אזי יוכל משהו לזוז. צריך לאחל בריאות? הרי זה מובן מאליו. בכל זאת בריאות ותודה לגולשים, תודה ללומילה. לומילה סה"ר לא צריך להיות בחיפה, זה כמו שישים פלוס, הם כותבים לך במחשב ואת משיבה. עכשיו אתם מבינים למה אני כוססת ציפורנים, הם שיגעו אותי ממש.

יעלי, פקיד קו"פח אמר שאת צודקת?

אבל אף אחד לא מצדיק אותך נכון?,התפלאתי לקרוא אותך,מה זה חדש לך? או רק היום התעצבנת?לי זה קרה כבר מזמן, רציתי כולה להזמין תור לאיזה רופא מקצועי, והמנתנתי אולי חצי שעה(שיחת חינם ככה אומרים)חינם או לא חינם, בסוף ענתה לי מישהי אינושית והתנפלתי עליה קשות,קבעה לי תור, ניתקתי וחשבתי שסתם צרחתי על עוד תקליט,, מאז אחיותי וביתי מסדרות לי את עניני הטלפונים,אני ממש מתעצבנת אולי בגלל שטלפון וקו"פח זה כבר מראש מבאס, שנהיה בריאים ורק פעם בשנה נלך לקו"פח בלי טל' אחד אפילו, נעשה בדיקות, ותוצאות חיוביות, המשך יום טוב

yaely2

New member
מנהל
שלום שוש חמודה, ../images/Emo24.gif

שלום לשוש ולכולם,
אני חושבת שבמקום להתרגז, פשוט נתלונן, כך נשיג הרבה יותר. לא לפחד להיות זו שמתלוננת על כל דבר, עדיף שיחשבו שאני מתלוננת על כל דבר מאשר זו שמשלמת על כל דבר. אני עצמי נוכחתי שתלונות ממספר אנשים מפחידות את ההנהלה, הם לא רוצים שאנשים יעברו לקופה אחרת. וכרגיל, זו דעתי. אשמח לשמוע דעה אחרת, נוגדת ואפילו תומכת בדעתי שלי. בתמונה: הבה נגילה הבה

אדזה

New member
היי יעלי

מנסיון החודשים האחרונים בהם אני נזקקת לשרותי קופ'ח אני מאד מתחברת לכעס שלך,תארי לך שהייתי צריכה ועדיין צריכה לעבור את התהליך הזה לפעמים מידי שבוע ולפעמים מידי יום.ואם עזר לי אלוהים והייתי צריכה להזמין תור לכמה מומחים,זה היה התהליך,כל פעם אמרתי לעצמי שאני עוברת סדנא לסבלנות ונראה מתי אשבר.מה שנשאר לי זה רק לרחם על אותם אנשים שלא כל כך מבינים במערכת הניתוב של השיחות שכל מוסד מתהדר בו.אני נזכרת בגיסתי ז"ל שכל כך אהבה את נושא הטלפון ובשנים האחרונות הפסיקה להשתמש בו אלא אם כן מישהו טלפן אליה,היא פשוט לא יכלה להסתגל לכל המספרים שביקשו ממנה ללחוץ עליהם גם בגלל התגובות האיטיות שלה עקב זקנתה.ההתקדמות בצעדי ענק של הטכנולוגיה לא תמיד משרתת את כולם לטוב.אנחנו עוד הספקנו ללמוד משהו אבל מה על כל המבוגרים,העולים החדשים ובאמת מיעוטי היכולת שאין באפשרותם לממן את כל השיחות?ואני מסכימה לגמרי לדעתך שלפרסם על חשבוני זו ממש ניצול האזרח הקטן שאין לו ברירה.שולחת לך את פופאי אולי הוא יעזור.

yaely2

New member
מנהל
אדזה וכולם שלום ../images/Emo33.gif

שלום אדזה שלום כולם
כיף לראות אותך פה, והפופיי שלך עבר דירה אני החלטתי לתת לו לאכול תרד אצלי. בקשר למנהלה זה נורא, בכל קופות החולים. אני כתבתי כי אני מאמינה, ואני עדיין מאמינה שאם נתלונן כשאנחנו צודקים יזוז משהו. הנה ראי מה פופאיי שלנו יכול לעשות? אל תתפלאי הרי אמרתי לך שעכשיו הוא גם אצלי.

למעלה