צהריים טובים לכולם ../images/Emo42.gif
לכל הכותבים כיף לקרוא. אלי שלא יגמר לעולם.. היום אני רוצה להתלונן, תלונה הקשורה באופן עקיף בבריאות. הבוקר נאלצתי להתקשר לסניף קופת חולים שלי בקשר לטופס, חייגתי ומיד השיב לי האוטומט שאבחר באפשרות הרצויה לי. לפי המספרים. הקשתי את המספר הרצוי ואז החל מסע פרסומות קולי = קולני אני כבר אין ליבי לעניין אך ממתינה בסבלנות כדי לסיים עניין, לפתע נשמע צפצוף כמו הצפצוף המודיע על שיחה ממתינה. אני ממתינה, וממשיכה להמתין ואין כל תגובה , ניתקתי אחרי 5 דקות חייגתי שוב וחוזר חלילה. ניסיתי 3 או 4 פעמים וכעסתי. מדוע קופת חולים מנצלת את השיחה שלי, על חשבוני כדי לפרסם כל מיני שירותים העולים כסף. בעולם שלנו המפרסם הוא המממן. עשו כאן מעשה נבזי לדעתי בכוח הכריחו את המחייג המשלם לממן את הפרסום ויותר מזה לשלם במחיר של חוסר סבלנות. חייגתי לתלונות הציבור והפקיד אמר שאני צודקת. אני יודעת שאני צודקת ואני יודעת שזה לא מספיק. רק אם כל מי שזה יפריע לו יתלונן, אזי יוכל משהו לזוז. צריך לאחל בריאות? הרי זה מובן מאליו. בכל זאת בריאות ותודה לגולשים, תודה ללומילה. לומילה סה"ר לא צריך להיות בחיפה, זה כמו שישים פלוס, הם כותבים לך במחשב ואת משיבה. עכשיו אתם מבינים למה אני כוססת ציפורנים, הם שיגעו אותי ממש.