בוקר טוב

sdavid1

New member
בוקר טוב

עכשיו השעה היא 12 ומשוו חחחחח כבר יום שני
טוב זזתי לישון ביוש

אייללוש

New member
אוף אני זזה../images/Emo10.gif

זזתי לישון כואב לי והשרירים שלי תפוסים ומחר יש לי שוב אימונים[אני במחנה קיץ של התעמלות קרקע
]

../images/Emo39.gifבוקר טובבבבב../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

אני נורא עייפה מאתמול מהנסיעה לבאר 7 תודע לכל מי שאיחל לי שאני יהנה=] היא ממש כיףף והלכנו גם לבסיס של אחותי[חצרים] קנינו לה מאוורר והבאנו לה פרחים שתיתן למפקדת שלה כי היה לה אתמול יומולדת ואממ בערב הלכתי לקניון לב אשדוד עם אחי אשתו ואחיינית שלי ויותר מאוחר ראינו אבודים זה כזההה יאאאאאפה ומפחיד חיחיחי והיום סופסוף החתונה של בת דודה שלי יש לי מלאא דברים לעשות ויש לי רופא שינים זה ביקורת ואח"כ סופסוף אני מורידה תגשר קולקולוקלולקו! ואאאאה אני עושה היום בייביליססססס קולקולקווקלו איך אני מתרגשת חחח מעניין איך זה יצא!!!=] אז לא יהיה לי היום זמן להיכנס עוד.. כמה חפירות מסכנים חח המשך יומניפלאאאא
אוהבתתת

גזניוס

New member
צהריים../images/Emo13.gif

הייתי בבריכהה ...אין לי כוח לזוזזז יום טוב

צוף בו

New member
צהריים טובים לכולםםם

מישהו היום הולך לפארק בפ"ת.?? יש שם מופע לפתיחת הפארק ע"ש עוזי חיטמן.. יהיו שם הרבה אמנים.. שווה לבוא

sdavid1

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo206.gif

חח לא ממש דחוף אבלל רציתי שכל אחד ירשום פה: מה יש לו יס או הוט ואיזה סדרה הוא רואה מ8 עד 9?(בערב) לי יש הוט אני האלופה ולא מזמן התחלתי אמ"ל אז האלופה אני משלימה בVOD

הממ../images/Emo110.gif

יש לי אצל אבא יס ובבית של אמא אין השיר שלנו אבא שלי תמיד אז אני רואה השיר שלנו בעיקרון:]] והאלופה אני די יודעת מה קורה שם.. אני רואה פעם ב.. ואמ"ל ראיתי כל פרק לפחות פעמיים
ואינלי הוט אז לא רואה:]]

צוף בו

New member
*אהמ*

אין ליייי אפחד חחחחחח.. בגלל אחים שיליי שהם לא לומדים והם *מופרעים*.. רצו לקנות לי טלויזיה או מחשב .. אבל לא רציתי כי טלויזיה אני לא ממש רואה.. אולי את התוכניות שאחרי החדשות..ומחשב גם אינלי מה לעשות איתו.. חוץ ממסנג'ר.. ואולי פהה חח

צוף בו

New member
...

זה נשמע כאילו אינלי חיים...... יש לי חיים מחוץ למחשב ולטלויזיה בניגוד לאנשים אחרים

אייללוש

New member
יש לי הכל רק שאין כלבים[בכוונה../images/Emo3.gif]ב

בגלל* שההורים שלא לא רוצים שנתמכר לטלויזיה ונראה כל הזמן טלויזיה וכו'

למעלה