בוקר טוב

סמדר בנ

New member
בוקר טוב

שבוע לחטיפה.... ממשיכים לקוות לטוב. שימרו על עתמם כל החיילים אי-שם והחיילים החוזרים הבוקר לבסיסם.

בוקר טוב../images/Emo42.gif

שיהיה יום טוב
וחדשות טובות

סמדר בנ

New member
איזה בוקר נהדר... ../images/Emo79.gif

הגעתי לעבודה ב-7:15 כדי לסיים הכנת חומר לישיבה ב-9:00 בקיריה. יצאתי ואספתי בדרך את החיילת לאוטובוס, נסעתי עם כל עם ישראל בפקקים. בעודי חונה בעזריאלי מצלצל הטלפון: המזכירה של מנהל הפרויקט על הקו: "מי קבע את הפגישה הזו?" אני עונה לה "את...." והיא " יש פגישה בנושא אבל בעוד 10 ימים...". מסתבר שאחת המזכירות התבלבלה בין 2.7 ל-12.7
בקיצור, חזרה למשרד, שוב עם המוני עם ישראל בפקקים. סה"כ - שעתיים וחצי מבוזבזות + הזמן שלקח להכין חומר לישיבה לי ולשתי עובדות נוספות. התחלה מבטיחה של השבוע....

VASANA

New member
בקר נ 'עדר (ומי משלם על זה?)

שוב בדרכים , המוני עמישראל משתרכים בפקקים, כעדר ביציאה מהמכלאה... מנסים לתפוס אחיזה של עוד מספר סנטימטרים על האספלט... איזה מזל שאני נוהגת תמיד בדרך ההפוכה לפקקים...

VASANA

New member
בקר טוב לשבוע מבורך

שנתברך בבשורות טובות מגעד שליט, שקט בגבולות, שלווה בכבישים ונחמה למשפחות השכול. התגעגעתי בטירוף, מאחלת לכולכם ולילדים שבוע מקסים. החייל שלי חזר הבקר לבסיס < עדיין בדרך> אין חדש לגבי הניתוח, המצב לא ברור לחלוטין, ממשיכים להטלטל בין ה"לא" ל"כן"... הייתי רוצה... להיות עם רגליים על הקרקע...

סמדר בנ

New member
וסאנה ../images/Emo24.gif

תפסיקי ומייד עם ההיעדרויות האלו.... הרבה בריאות לחייל שלך.

VASANA

New member
../images/Emo45.gif יקירה

מבטיחה (שבועת צופה) להיות כאן יותר, בהתאם ללו"ז המקומב"ץ ולפק"ש המחוזל"ש... שמעתם שהשוטרים הצטוו לא להשתמש בר"ת במגעם עם האזרח? ואני, הקשישה, מכירה בעיקר את ה"עתיקים", אז תתרמו לי קצת, שאשכיל...

oshiko

New member
תראו מה הפלסטינים עושים למעננו ...

בידיעה שמופיעה עכשיו ב Ynet - לא נגעתי! (חוץ מההדגשה) -- פלסטינים ירו טיל אר.פי.ג'י למען כוחות צה"ל הפועלים בדרום רצועת עזה. אין נפגעים ולא נגרם נזק.

מאקי

New member
שבוע טוב... לכולנו....

עם תקווה שלי.... שאולי ... בהצלחה לבן של ביגר שמסיים היום צ בלטרון. (חלק מהטירונים לשעבר מאבטחים שם אני חושבת הנהגים והטענים) כן בעצם כן כי רק התותחנים לא.. אז יוד נסע לדרום הרחוק... שבוע קל שיהא ושיצפון בתוכו בשורות לאמא של גלעד.. שהבנים שלכם שנמצאים שם... ישמור עליהם האל ויגן עליהם... ממני

מאקי

New member
סמדא/אושיקו תוכלו בבקשה לחבר לי את

זה לשרשור שסמדר פתחה?? אני מקווה שזה לא יטייל גם כן לבד........

סמדר בנ

New member
מזל טוב לשיריונרים

עם סיום הצ(מ"פ)... לפחות היתה להם ולהוריהם הפוגה קלה....

למעלה