בוקר טוב -

sheva2

New member
בוקר טוב -

יש לי תינוק בן 5 חודשים. אתמול החל לכאוב לי השד הימני וכשבדקתי ראיתי עליו סימני אודם. בנתיים החום עולה בהתמדה ועכשיו כבר 39. אני ממשיכה להניק גם מהצד הכואב, ולא מרגישה גוש או משהו שונה רק שמאוד כואב לי, בנוסף כל הגוף כואב לי מאוד. מאחר ואוכל לראות רופאה רק בצהריים, דיברתי איתה בטלפון והיא הציעה שאני אתחיל לקחת זינט. האם אנטיביוטיקה היא חובה במקרה הזה, לדעתכם? האם יש דרך אחרת? והאם אפשר להמשיך להניק עם זינט? מודה מאוד מראש. גאיה

1טלטלים

New member
אולי דלקת?...

היי, מקווה שאת מרגישה טוב יותר..תראי לאבחן לפי תיאורים וירטואליים לא מקצועי,לכן פנייה לרופא ובדיקה רלוונטיםם מאוד...איך את מרגישה בינתיים? אפשר להניק עם אנתיביוטיקה,על מנת לקבל אישור את יכולה או לפנות לרופא שרשם לך אותה ולפנות למרכז טרטולוגי (ייועץ תרופתי ) ולברר לגבי בטיחותה בהנקה. אם חום לא יורד(ציינת עולה בהתמדה!!!) ויש החמרה במצב או אין שיפור--->טיפול תרופתי! ראי כאן איך ניתן לטפל בדלקות/סטימה בשד וגם פה. תרגישי טוב, פרטים של מרכז טרטולוגי: מרכז רפואי רבין - קמפוס בילינסון, 9377474- 03, 9376911- 03 (15:00 – 8:00) מרכז ייעוץ תרופתי, בית חולים אסף הרופא, 9779309- 08 (14:00 – 8:00) תעדכני !!!

sheva2

New member
תודה, הייתי אצל הרופא,

נתן לי זינט ל5 ימים, ואמר לא להפסיק להניק, וגם אחרי הנקה להמשיך לסחוט. כמובן להמשיך עם אקמול כי החום מסרב לרדת. תודה רבה.

1טלטלים

New member
אחלה רופא!

אז מה נשאר לך :לקחת את הטיפול התרופתי,להנשי כרגיל,לרוקן היטב את השד,לנוח ...

Don't stop breastfeeding!!

Zinnat is a medicine that is given to babies, so it won't hurt the baby, and the best way to get better is to keep breastfeeding the baby as much and as often as possible. Here is an article that your doctor should read.​

למעלה