בוקר ---טוב

motin10

New member
בוקר ---טוב

בוקר טוב צעצועים מה שלומכםםםםםםםםםםםםםםםם? ומה התוכניות להיוםםםםםםםםםם? רוצים לבוא עם אבא לעבודההההה??לא ולא רוצים לבוא עם אמא לעבודה ?לא ולאאאאאאאא רוצים לבוא איתי לגןןןןןןןןןן???. בטחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז קדימה כולם הולכים לגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן .... היום נשבע לכם אני קורע את הגננת ויש לי חשבון עם סולטנה רגע רגע .... אני אזרוק עליה חול על העיניים ..... יו יש חדשות בפורום יו לא נעים לי מה פתאום אני לא זורק חול בוקר טוב לוס בוקר טוב אור 1 וברוכים הבאים רוצות מסטיק בזוקה???רוצות שאני אלווה לכן 100 פוגים ?? טוב לפני שאני הולךךךךךךךךךךך ואספר לכם יותר מאוחר מה היה בגן ...אני לא שכחתי את בקשתה של קרייתית לאחל בהצלחה בניתוח של הידיד ..ושבערב תספר לנו שהכל בסדר ...להתראותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

בוקר טוב עולם......./images/Emo39.gif

מה שלום כולם??????? הופהההההההההההה אני רואה שתי ילדות חדשות בגן....מממממממממממ ברוכות הבאות princess lisו- 0r 1 אני רואה שהסתדרתן עם הקפה....הבאתן מהבית????? למה?????? אצלנו יש מזנון חופשי כל היום...מה קרה לכן? עם מוטי וסולטנה...חסר שלא יהיה? חחחחחחחחחחח הלך על הגננת...אלה מסוגלים לאכול לה את הידיים. גם אני בבוקר זה אחשוב ואתפלל לשלומה של המנותחת. שיהיה לה בהצלחה. ובכלל לכולנו שיהיה יום חמים, נעים ומשפריץ חיוביות.
ות ו-
ים

princess lis

New member
בוקר טוב כולם....../images/Emo39.gif

ממהרת לבית הספר... מודה על היחס החם... בצהרים אשוב לשתות את הקפה... בבקשה גם עוגה. תודה לכולכם...ויום נפלא. פרינצס ליס

or1

New member
בוקר אור שרי ....../images/Emo42.gif

על קבלת הפנים החמה וברוכה הנמצאת
היתה לי תחושה שהבוקר יסבירו לנו את הכללים
על המזנון החופשי כל היום ... אף אחד לא גילה לנו החלטנו לא להעיר את החברים שהתכוננו לקראת יום משחקים חדש בגן וזו היתה דרכנו ללמוד
שיהיה לך יום נפלא or1

princess lis

New member
motin10בוקר מצויין ילדון...

ומה שלומך?...מה שלומך?....מה שלומך היום? היה לי נחמד לראות אותך... היה לי נחמד לשמוע ממך... ומה למדת בגן היום ...ילד מתוק שלי? לזרוק חול על ילדות חדשות? לא יפה...ולטעות על קוצו של יוד אוותר
עכשו אני ממהרת לבית הספר לטפל בילדים שובבים כמוך. מיצטרפת לברכות להחלמת אישתו של הידיד של הקרייתית... אני שלא כמנהגי ביום שישי הידלקתי נרות שבת ונר נוסף להחלמתה של הקרייתית... פרינצס ליס-מודה על היחס

or1

New member
בוקר אור motin10 ../images/Emo51.gif

מתבייש המחדשות
מתאפק ולא מתחשבן הבוקר עם סולטנה
יופי, ילד גדול
איזה כיףףףףףףףףףףף להגיע לגן הזה כבר מציעים לי פוגים בהשאלה .... מרגישה אחת מהחבר´ה נלך עכשיו לשחק קצת ב
כדי שהגננת לא תכעס שאנחנו מפטפטים
נצבור חוויות ויהה לנו על מה לדבר מאוחר יותר. יום טוב, נעים וחמים וכמובן מצטרפת לאיחולי ההצלחה לידידה של הקרייתית or1

or1

New member
ועכשיו .... ממש לפני חצות היום ../images/Emo39.gif

בוקר טוב לילדים ולילדות בוקר טוב גם לגננת שיהיה לכולנו יום נעים or1

princess lis

New member
כבר אחרי חצות....היום....../images/Emo78.gif../images/Emo96.gif

אחרי יום מפרך...בלי יציאה לחצר... גשם...קר... מישהו מוכן להגיש את השתיה החמה? יופי ילדים... תסתדרו בזוגות... לא לדחוף... כולם יקבלו תה ועוגה... מה?...לא שיחקתם בחול היום? לא זרקתם חול על הבנות... מחר יש עוד יום...תצברו כוחות כדי שיהיה לכם כוח למשוך בצמות. פרינצס ליס-מצפה ל

למעלה