בוקר טוב

בוקר טוב

לאט לאט אבל בטוח הפורום מתייצב. הפורום הזה יהיה במה לדיונים בנושא איכות השלטון. מה למשל אתם אומרים על הכוונות הבלתי מקצועיות לגבי מנוי מנכ"ל משרד התקשורת למשל???? או על פנית התנועה לאיכות להדחת מר הרצל גדז הממונה על מחוז הצפון במשרד הפנים?? (שודר במבט)

גל ים..

New member
איך הגיע מצב בו עובד זר התאבד בכלא?

לא הקשיבו לו או מה בדיוק קרה?? אני יודעת שאת ממחלקת הקצרנות אבל אולי תפרטי קצת לא מכירה את הסיפור ולא יודעת על מה את מדברת בכלל.. כל העסק הזה עם העובדים הזרים צריך להתחיל לקבל קצת יותר משמעת ברזל,להבין שאם מביאים עובדים צריך להגן ולשמור עליהם ולתת להם חובות וזכויות..עונת העבדים מזמן הסתיימה ובטח לא הכושי עשה את שלו ועכשיו הכושי ילך הביתה..

לאחר שהיה עצור חדשים רבים

פשוט איבד את התקוה, והתאבד בתליה. כשהנבל שמע על כך אמר בבדיחות הדעת שמצא "פתרון" לבעית העובדים הזרים ומכאן המכתם "חבל תליה לכל עובד זר". הוא גם התעמר במשפחות עולים מחבר העמים, שיקר לשר הפנים, איים וגרם לפטורי עובדים שהתלוננו עליו. נדמה לי ששמו גם הוזכר במשפטו של עמרי שרון.

גל ים..

New member
אז למה הוא עוד לא בכלא????../images/Emo46.gif

איך אדם כזה עוד מסתובב בינינו?? למה איש עוד לא עצר את הממזר הזה,וזרק אותו לכלא ללמדו לקח. מזעזע אני לא ידעתי בכלל,לא אוהבת לקרוא עיתונים. על הבוקר יש שם רצח ואונס ופשע ושחיתות פשוט מתעלמת,לכן זה בהחלט לא מובן איך אדם כזה עדיין חופשי? מזעזע ועצוב אין מילים
תודה על המידע העצוב.

תקווה למה הוא איבד

להסתננות לארץ כמו מחבל ? לזה את מטיפה או מעודדת, "נשמה" ? לפי הרזומה שלך זה ברור שכן.

גל ים..

New member
להסתנן כמו מחבל ../images/Emo4.gif

מה לא בצורה חוקית על ידי מעסיק שהביא אותו וכל זה? חוץ מזה רגע אחד הגעת לארצות הברית כעובד זר,ואתה מחכה לגרין קארד המיוחל וכל זה..ואתה מת לא להיתפס או קיי.. נתפסת לא תצפה לקצת יחס? לא תצפה שמישהו יקשיב לך גם אם אתה עובד לא חוקי.. קודם כל הוא לא פושע ולא מחבל,איך הגעת לזה בכלל?? הוא בא לעבודדדדדדדדדדדדד לא לרצוח אותנו. אתה פשוט לא מסוגל להבין מה זה לפעמים שאין לך עבודה או אתה מת להביא פרוסת לחם הביתה,וזה לא פייר איך שאתה מכנה אותו. פויה מרקי

גל ים..

New member
אמת הם לא מקשיבים אך הם נותנים יחס

משהו,לא גורמים לאיש לתלות את עצמו. חוץ מזה אם לברגותי יימח שמו ושם זכרו נותנים תנאים אז למה לעובד שבסך הכל רצה להתפרנס ולשלוח כסף לילדים שלו לא מגיע להתפרנס? הוא לא בא לגנוב או לרצוח,הוא בסך הכל רצה להביא לחם הביתה.. בעוד שהרבה יהודים טובים לא רוצים לעבוד והולכים לקבל על חשבונך וחשבוני דמי אבטלה ומשחקים שש בש.. יש כאלו שרוצים לעבוד ת'פאדלו תעבדו..בכיף ואפילו נשמור ונגן עליכם.. מה רע בכך??

shy-1

New member
אם את היית מתכתבת על בסיס יומי

עם אמריקאי/ישראלי, המקבל תמורת הרצאה אחת לא שקלים חס וחלילה, אלא 50000 דולרים, היית גם את רגילה להשוות כל דבר לאמריקה. ובקשר לאמריקה, ישנם יותר מ 12,000,000 שוהים בלתי חוקיים, שהשלטון באמריקה מציע להם אזרחות אמריקאית. עובדה.

גל ים..

New member
בוקר טוב שוקי../images/Emo13.gif

לצערי לא צופה במבט,שעות העבודה מתישות קצת אז אפשר תקציר.. ספר במה העניין. והכי חשוב שיהיה לך בוקר נפלא

srulek

New member
ההרצל גץ הזה נראה לי טיפוס מפוקפק

ביחוד נהמורה הנבזית בה הדיח את עובדת המשרד בתיה כרמון . אבל לעצם הבעיה של העובדים הזרים , אני בדעה שזו מסמלת את חיסול הציונות . הלא עצם הציונות היא עבודה עברית ומדינה לעם היהודי , אז מה לכל הרוחות עושים כאן מאות אלפי פיליפינים, תאילנדים , כושים ושאר חולרות מכל העולם ? מדינה שבניה אינם מוכנים לטפל בסביהם , הוריהם הזקנים היא מדינה חולה שאולי עדיף שתחדל מלהתקיים . מדינה שבניה מסרבים לעבוד בבניין ואז אין ברירה אלא לייבא עובדים זרים ולהרוס בזה את הציונות , עדיף לה שתחדל התקיים. כל ביטויי הגנאי שהטיחו בנו הגויים האנטישמים על היותנו עם עצלן, נצלן, פראזיטי התאב רק לבצע מהיר מתגשמים כאן בריכוז המסריח של השחיתות והרקב הנקרא כדברי הבדיחה על היהודים ! וכן, אני עובד בעבודות פיזיות קשות מחוסר ברירה למרות היותי מהנדס ואיש רב תוארים .

למעלה