בוקר טוב

בוקר טוב

שוב הפורום זורם לכוונים שאינם בתחומו. יש מספיק מה לכתוב בנושא איכות השלטון. מה הכל בסדר??? שוקי

גל ים..

New member
../images/Emo4.gifגם את הבוקר טוף שלי מחקת../images/Emo7.gif

לא צריך הלכתי לטייל ביי...

באולמרט אתם לא מטפלים

מסיבות פוליטייות או בשל סחבקיות אז על מה יכתבו כאן?? שוקי ידידי בדג המסריח{מטפלים בראש} והכוונה בשחיתות ובראש המושחתים אולמרט

גל ים..

New member
בעזרת השם יטפלו גם בו..../images/Emo3.gif אמן

רק שלא נזדקן לפני..חחחחחחחחח

גל ים..

New member
אני רק מקווה שהכלומרט הזה לא יפיל

את התנועה בסוף,את כל מה שהם עבדו ועמלו שנים יבוא הטמבל הזה ויהרוס.. אינשאלה שיהיו קשובים לאזרחים ולקולות שלנו,ושישארו נאמנים למילים שלהם.. והרי ידוע שהמשפט תמות נפשי עם פלישתים מאוד אהוב ואהוד בקרב הישראלים...

הכל לא בסדר

כשכותבים במושא שרגא והפורום-אתה שותק כמו דג. זה מה שלא בסדר.עשרות הודעות בנושאי הפורום זכו רק להתעלמות מצידך.

srulek

New member
שוקי: קצב המחיקה שלך גדול ממהירות

הקריאה שלי .. באמת אולי , תעבוד בתור גזרן , או קוצץ דשא ? משהו בתחום החיתוך...

nizanm

New member
מוהל?

:-

ayb1

Well-known member
נכבדי מר לבנון -עם כל הכבוד לניהולך

אתה לא אמור לכוון אותנו באיזה תחום להיתמקד זאת היא בחיר שלנו ולך אין התר בגלל סיבה זאת למחוק את מה שאנחנו כותבים. להפף אם אתה רואה שאנחנו גולשים גם לתחומים נוספים מקבילים מן הראוי שתשנה את שם הפורם ותוסיפ לשמו בהתאם לנטית לבו של ציבור הכותבים כאן. אתה לא צנזור לענינין נושא הכתיבה ואם הנושאים כאן משיקים לתחום הפורם לדעתך פתוץ ממה שאתה היתה רוצה אז שנה את השם של הפורם . מעבר לכך אתן לך הצעה ואתה מוזמן לשפר מעט את הפורם על ידי סימון הודעות בצבעים שוניםפכאלה שהם בתחום הפורם בצבע אחד כאלה שנושקים לנושאי הפורם בצבע אחר וכאלה שהם בכלל לא בנושאי הפורם בצבע שלישי. אנחנו חברי הפורם נחליט אם לקרוא אותם או לא. עם כל הכבוד אתה לא משטרת מחשבות נוסח ג'ורג' אורוול בספרו-1984 למרות שמדובר כאן בכתיבה ולא במחשבה. נא להפסיק להיתעלל בנו הכותבים.

ayb1

Well-known member
מזמין בזה את החברים להצביע על הנושא

בכן ולא למרות ששוקי לבנון חושב שכאן זאת דמוקרטיה הוא מנהל זאת כאן כמו "דמוקטטורה" (זאת לא שגיאת כתיב)

גאיה111

New member
אתה טועה.

זהו הפורום של התנועה לאיכות השלטון לשוקי הזכות לקבוע את נושא הפורום.

מהו הפורום

הפורום הזה הוא של התנועה לאיכגות השלטון ואף מופיע באתר שלה. ולמרות מחאותיך כך יהיה. יש מספיק פורומיןם בהם תוכל להתבטא , עם כל הכבוד אנו הנהלת התנועה נקבע באיזה פורום אנו חפצים שוקי

ayb1

Well-known member
מר לבנון עובדתית הפורם הוא של תפוז

נושא הפורם הוא "איכות השילטון" את זה אתה (או תנועתך) הצעתה לתפוז והנהלת תפוז קיבלה זאת. אלו הם העובדות מקוה שעל זה אין מחלוקת בנינו. הפורם של איכות השלטון יכול להיות רק באתר שלכם. כאן זה אתר פתוח לציבור כאשר נושא הפורם הוא בגדר המלצה לא מחייבת ירצו הכותבים יקבלו המלצה זאת לא ירצו לא יקבלו. לך כמנהל הפורם אין כל זכות למחוק הודעות שכתבו חברי הפורם כל שמותר לך זה להפעיל כללי מחיקה רק למי שכתיבתו עלולה לסבך את בעלי הפורם בתביעות כספיות כל שהם - זאת היא הצנזורה היחידה שאתה כמנהל מוסמך לה ולא מעבר לזה - אם אתה בכל זאת מתעקש ועומד על דעתך שיש לך זכות למחוק את מה שכותבים כאן הקוראים כי לדעתך הם לא נוגעים לנושא הפורם חושב אני שטעות גדולה היא בידך ומוטב שתתיעץ עם איזה משפטן בתנועתך אני חושב שאתה פוגע קשות בגישתך זאת בחופש הדיבור והטולרנטיות שאני מצפה ממי שקשור לתנועה לאיכות השילטון. אולי אפשר להבין את גישתך - גם אם בקושי רב - אם הייתה כותב בראש הפורם ומדגיש באותיות קידוש לבנה אזהרה שאתה כמנהל הפורם תמחוק בברוטאליות כל מי שיכתוב כאן בפורם שלא במיסגרת איכות השילטון. אנא בדוק את גישתך מול חברי התנועה שלך היא מאוד חריגה בכך שאתה סותם את אפשריות החברים בחדר להביע את דעתם בנושאים אחרים. ההתעקשות שלי לתגובות אחרות בחדר נובעת מקשר שנוצר בין החברים בחדר כאשר יש רצון לשמוע את דעתם גם בנושאים אחרים ואין רצון ללכת לחדר אנונימי ולהתחיל להגיב שם על נושאים אחרים עם אנשים חדשים שאין לי ככותב כל הכרות איתם ברור לי לחלוטין שהדבר אפשרי אבל מבין שחלק גדול מהאנשים למדו להערים אחד את דעתו של השני גם אם היא הפוכה לחלוטין לשלו ויש רצון לקבל מהם תגובה בניגוד לאפשרות שהצעתה כל הזמן לחפש אנשים חדשים בכל נושא מזדמן. ממתין לתגובתך

ayb1

Well-known member
להערים=להעריך

מתנצל עלה טעות הכפולה

אתה קצת נסחף AYB

ראשית זהו הפורום של התנועה לאיכות השלטון- מי שלא מוצא חן בעיניו יכול למצוא פורום או קומונה המתאימים לענינו. שוקי די ליברלי ונותן לכל מיני חסומים מטורפים ועשבים שוטים מפורומים אחרים להתבטא כאן חפשי. ההודעות שנמחקות כאן הן בדרך כלל ניבולי פה, התקפות אישיות, וכמה הודעות הדבוקות אליהן.

ayb1

Well-known member
אנני מן המיתלהמים ומנבלי הפה כאן

בכל זאת כמה הודעות שלי נמחקו כאן כי הנושא כנראה לא היה לטעמו של מר לבנון קשור לאיכות השילטון . השיא היה שבאמצע תגובה לנושא מסוים הוא כנראה מחק את השירשור והודעתי נעלמה תוך כדי כתיבה ,לטעמי זה כבר עובר כל גבול. עם כל הכבוד שם הפורם הוא בגדר המלצה לא מחייבת ומותר לנו לכתוב ככל העולה בדעתינו כמובן מסכים איתך שמחיקת חרפות וגידופים מבורכת, ועל זה אנני מתלונן

p o o 9

New member
הבעיה היא שנמחקים שרשורים שלמים

שאינם כוללים קללות או ניבולי פה אלא דיונים שלווים שפתאום מתאדים תוך זלזול מופגן בכותבים.

למעלה