בוקר טוב

בוקר טוב

אתמול בלילה לא ישנתי (היתי במיטה שעתיים ולא נרדמתי), לפנות ערב ישנתי 3 שעות. והלילה עוד לא ישנתי, תיכף אלך להתקלח ולישון, נקווה שאצליח להירדם. הקטע שאני לא עייפה בכלל, רק העורף כואב לי...
בקשר לבעיה שהיתה בשירותים (שבועיים ימים), אתמול בבוקר צעקתי על בעלי שנמאס לי מהנסיונות שלו לפתור את בעיית הסתימה, והוא אמר שאזמין אינסטלטור. אז הזמנתי אינסטלטור, הוא פתח את הצינור הגדול, כל המטבח התמלא במים מסריחים, והיתי צריכה לגרוף את המים למרפסת, עם הכלים שלו הוא לא הצליח לפתוח את הסתימה. אמר שצריך לשבור את הצינור הגדול שאחרי השרותים, וזה יעלה לי 500 ש"ח, אמרתי טוב, אין לי ברירה, הוא שבר את הצינור, הוציא משם איזה לכלוך דביק שחור (ואני לא מבינה למה זה סתם את הורדת המים), הוא סגר הכל ושם בטון, ואחרי שהוא הלך עבדתי על המטבח שעתיים, הוצאת המים, ושטיפה עם מים נקיים. כמובן שכמו כל עבודה גברית, הוא לא אמר שהוא מתכוון לפתוח את המים ושאקח את כל מה שיש שם ליד הצינור (בצד המטבח), והכל התלכלך, נשארתי עם גופיה, ועבדתי קשה במשך שעתיים עד שניקיתי הכל, ואחרי זה כל הסמרטוטים והמגבות שהשתמשתי הלכו למכונה (שתי מכונות, לא ביחד). שהבנות חזרו הקטנה שאלה אם אפשר ללכת לשרותים, כל כך שמתי להגיד לה ש-כן, שאפשר להשתמש בשרותים. זהו אני היום עוד צריכה לברר אם צינור הורקת המים מהמכונה חובר טוב, אני אעשה את זה שבעלי יהיה, מקווה שלא יהיה עוד פעם מים שם,,, אוף....

AYELET1

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif ורד, שמחה שהגאולה

הגיעה לביתכם
בטח הקלה אמיתית!!!

AYELET1

New member
../images/Emo32.gif דונה אידאלה

מאמר שפורסם בשנת 1955 (מי מבין המשתתפות עומדת בתנאים
) בירחון לעקרת הבית בארה"ב : דאגי שארוחת הערב תהיה מוכנה. תכנני מראש, אפילו ערב לפני, כדי שתהיה ארוחה טעימה מוכנה בזמן לקראת שובו. זוהי הדרך להראות לו שחשבת עליו ודאגת לצרכיו. מרבית הגברים רעבים כשהם מגיעים הביתה והציפייה לארוחה טובה היא חלק מקבלת הפנים החמימה שהוא זקוק לה. הכיני את עצמך: קחי לך רבע שעה לנוח כך שתהיי רעננה כשהוא מגיע. תקני את המייק אפ, שימי סרט בשערך ותיראי רעננה. היה לו יום עמוס. היי עליזה ומתעניינת. יומו המשעמם זקוק ל"הקפצה" ואת האדם לעשות זאת. הוציאי את האשפה, עשי בדיקה אחרונה בבית, ואם יש צורך – העבירי סמרטוט אבק על השולחנות. בחודשי החורף כדאי שתבעירי אש עבורו. בעלך יחוש שהגיע לגן עדן של חמימות, שלווה וסדר, וזה ירים את מצב רוחו. אחרי הכל, דאגה לנוחותו תגרום גם לך סיפוק עצמי (!). צמצמי את הרעש בבית, כשהוא מגיע, אל תפעילי את המדיח, המייבש או שואב האבק. עודדי גם את הילדים להיות בשקט. היי שמחה לראותו. ברכי אותו בחיוך חם והראי כנות בשאיפתך לרצותו (!). הקשיבי לו. אולי יש לך תריסר דברים לומר לו, אבל רגע בואו איננו הזמן המתאים. תני לו לדבר תחילה. זכרי, נושאי השיחה שלו הם חשובים יותר משלך (!). אל תקבלי את פניו בתלונות ובעיות. אל תתלונני אם הוא מאחר לארוחת ערב או אפילו אם לא הגיע כל הלילה הביתה (!). ראי זאת כעניין פעוט יחסית למה שהוא עבר היות בעבודה. גרמי לו להרגיש נוח. הניחי לו להשתרע בכורסא נוחה או לנוח בחדר השינה. הכיני לו משקה חם או קר. סדרי את הכרית שלו והציעי לו לקחת את נעליו (!). דברי בקול שקט, רך ונעים. אל תשאלי אותו שאלות על מעשיו, החלטותיו או יושרו. זכרי, הוא אדון הבית (!) וככזה, הוא תמיד מפעיל את רצונו בהגינות ויושר. אין לך כל זכות לחקור אותו (!) רעיה טובה תמיד יודעת את מקומה !

bimbo.

New member
איפה הפמיניסטיות כולן, עם ../images/Emo88.gif

הקוקו והסרפן? מאז 1955, היו מספר תחרויות על התואר, ואפילו אחת מ"כוחותינו" זכתה ב
. ברור שהיום זה לא ילך. אבל השאלה שליהיא, איך זה שלא שמענו אף מלה מהפמיניסטיות? הן מעולם לא צייצו בנושא. כנראה שהארגון העומד בראש התחרות הוא מאד חזק. אז עוד שאלה: איך התחרות נעלמה פתאום מהמפה?

למעלה