בוקר טוב
אתמול בלילה לא ישנתי (היתי במיטה שעתיים ולא נרדמתי), לפנות ערב ישנתי 3 שעות. והלילה עוד לא ישנתי, תיכף אלך להתקלח ולישון, נקווה שאצליח להירדם. הקטע שאני לא עייפה בכלל, רק העורף כואב לי...
בקשר לבעיה שהיתה בשירותים (שבועיים ימים), אתמול בבוקר צעקתי על בעלי שנמאס לי מהנסיונות שלו לפתור את בעיית הסתימה, והוא אמר שאזמין אינסטלטור. אז הזמנתי אינסטלטור, הוא פתח את הצינור הגדול, כל המטבח התמלא במים מסריחים, והיתי צריכה לגרוף את המים למרפסת, עם הכלים שלו הוא לא הצליח לפתוח את הסתימה. אמר שצריך לשבור את הצינור הגדול שאחרי השרותים, וזה יעלה לי 500 ש"ח, אמרתי טוב, אין לי ברירה, הוא שבר את הצינור, הוציא משם איזה לכלוך דביק שחור (ואני לא מבינה למה זה סתם את הורדת המים), הוא סגר הכל ושם בטון, ואחרי שהוא הלך עבדתי על המטבח שעתיים, הוצאת המים, ושטיפה עם מים נקיים. כמובן שכמו כל עבודה גברית, הוא לא אמר שהוא מתכוון לפתוח את המים ושאקח את כל מה שיש שם ליד הצינור (בצד המטבח), והכל התלכלך, נשארתי עם גופיה, ועבדתי קשה במשך שעתיים עד שניקיתי הכל, ואחרי זה כל הסמרטוטים והמגבות שהשתמשתי הלכו למכונה (שתי מכונות, לא ביחד). שהבנות חזרו הקטנה שאלה אם אפשר ללכת לשרותים, כל כך שמתי להגיד לה ש-כן, שאפשר להשתמש בשרותים. זהו אני היום עוד צריכה לברר אם צינור הורקת המים מהמכונה חובר טוב, אני אעשה את זה שבעלי יהיה, מקווה שלא יהיה עוד פעם מים שם,,, אוף....
אתמול בלילה לא ישנתי (היתי במיטה שעתיים ולא נרדמתי), לפנות ערב ישנתי 3 שעות. והלילה עוד לא ישנתי, תיכף אלך להתקלח ולישון, נקווה שאצליח להירדם. הקטע שאני לא עייפה בכלל, רק העורף כואב לי...