בוקר טוב

monica667

New member
להיכן נעלם הפורום מהחיפוש

עוד מפלאי הטכנולוגיה, ניסיתי לחפס את הפורם הזה (תחת ניק אחר) כדי להוסיפו לרשימת הפורומים, וראה איזה פלא!! אין פורם כזה. יש רק פורום "פופ שישים פלוס" וגם מזה 4 פורומים בשם זהה אולם עם מנהלים אחרים. אז מה עושים? בועטים במישהו, אז במי? בתפוז? זה יעשה מיץ ברגל ולא שווה את זה. אז למי שיש רעיונות, ברוכה הבאה. ואם אין אז הינה למה אפשר להפוך את הדביל הזה.

עמליה3

New member
לשיפור האוירה

הערות יש ותלוי איך מבינים אותן. אני הורדתי בשנה האחרונה כשבעה עשר קילו, לכל אחד יש מה לאמר. האחד אומר איזה יופי! השני:מה קרה , את חולה? השלישי :עוד מעט לא יראו אותך.? והיום פוגשת אותי חברה בקאנטרי ואומרת:מה, את עוד רזה?? בקיצור צריך לקבל כל הערה ולחייך. לשיפור האוירה מצרפת לכם שייט בתעלות הולנד. המשך יום טוב

yaely2

New member
מנהל
שלום. מדברי הרמבם על בריאות ../images/Emo23.gif

שלום לנו,
קיבלתי דואל משי, ובתר שרת הבריאות מביאה לידיעתם. ראשי התיבות של בריאות לפי הרמב"ם בולם רוגזו יפחית אוכלו ויגביר תנועתו אלה העקרונות שיפים לנצח נא לשמור עליהם!! מספרים על הרמבם שהיה רופאו של מלך מצרים. יום אחד בא אברהם אבן עזרא לבקרו והוא לא היה בבית. אבן עזרא שהיה דלפון, לבוש טלאים מסמורטטים לא עורר אמון רב בעיני אשתו של הרמבם. היא הושיבה אותו באיזה פניה ואמרה שימתין. שאל אותה אבן עזרא "מתי יבוא בעלך?" והיא השיבה בנזיפה. "שב שם ואל תבלבל את המוח" קם אבן עזרא עזב את הבית אך לפני כן אמר לה: "כשיבוא בעלך הביתה אמרי לו אשתך נִתְעַבְּרָה מִבִּיאָה ראשונה האישה כמעט התעלפה מן הדברים אך ייחסה זאת לרפיון השכל של ההלך המוזר. כשחזר הרמבם הביתה סיפרה לו האישה על האיש ועל דברו. זעק הרמבם: "אבן עזרא היה פה, ואני החמצתיו"!!! והסביר "אשתך נתעברה" פרושו אשתך התרגזה, כמו שכתוב בהגדה של פסח "עברה וזעם וצרה" את פשוט התרגזת עליו. "מביאה ראשונה" מפעם ראשונה שבאתי. ** למי ששכח, אברהם אבן עזרא היה לשונאי ובלשן של השפה העברית

עוד על הרמבם,בריאות ואוכל,

כשהיינו ילדים ואכלנו מהר, בגלל הרעב שהיה, או שהמשחקים חיכו לנו ברחוב, אבי היה אומר אסור לאכול מהר, איכלו לאט, הרמבם אומר שצריך ללעוס 32 פעמים כמספר השיניים שבפה, למי נשאר 32 שניים בפה,

yaely2

New member
מנהל
שוש צודקת. ממני קצת תוספת../images/Emo24.gif

שלום כולם
עוד הוסיף הרמבם: צריך לקום מהארוחה בהרגשה שאפשר לאכול עוד משהו. לא יקום אדם מן השולחן כשהוא שבע לחלוטין.

erika6

New member
ערב טוב לחברי הפורום../images/Emo108.gif

לכל המתענינים בשלום חתולי. עשה היום בדיקות דם והתשובות לא מעודדות כלל וכלל. הוא צריך לעשות אולטרה סאונד, לבדוק מה מצב הכליות ובינתיים אצטרך לתת לו אינפוזיה לנוזלים. כל יום. כנראה שאעבור איתו תקופה קשה. אולי מצחיק את מי שאין יחס לבעלי חיים, אבל בקור רופא עולה לא מעט, בדיקת דם עולה 250 ש"ח אולטרה סאונד עולה 400 ש"ח, ועוד כיסי נתונה, ולעצבות שלי אין מה לדבר. היום לא זזתי ממנו. אז תסלחו לי שאני משתפת אותם בצרותי,

sitvaniyot

New member
די חברה, די

הפסיקו להשמיץ את תפוז. לא הכל קורה באשמתו. והתופעות המוזרות שקורות לכם, צר לי להודיעכם, אבל הן לא קורות לי. גם מחשב הוא מכונה, ומכונה צריך לתחזק. יש לנקות ז.א. להוציא חומר מיותר לפח, ואז מתפנה מקום ב"מגירות". יש פעולה שנקראת ניקוי דיסק, שסוגרת את הרווחים שבו. יש לעשותה מפעם לפעם. ואז דברים לא יברחו ולא ימחקו. עכשיו, בקשר לתפוז, לפעמים הוא מבקש להזדהות מחדש וכפי שכבר הסברתי, זה דוקא בסדר. זה נועד למנוע שאנשים זרים יכתבו בשמכם. זו לא תקלה. בקשר למודעות שעולות, ג"כ הסברתי, אפשר למנוע ע"י העלאת רמת הבטחון של המחשב, אבל זה לא ממש רצוי, כי אז הרבה דברים אחרים ז.א. קבצים שנשלחים כדוא"ל ומשעשעים אותכם לא יפתחו. הפיתרון, לשחק עם הכפתור עד לרמת הבטיחות שנוח אתה ולתת לקצת פרסומות לעלות בכל זאת. תקלה בתפוז, זה כאשר הדף לא עולה!!! דף שעולה לאט, מעיד שיש המון משתמשים. זה כמו קו תפוס בטלפון. אז שיהיה לכם יום נעים ושימוש קל במחשב. ביי

אנפה2

New member
בוקר טוב לכם רעיי הנחמדים,

שיהיה לנו יום נעים ונפלא שבלב תתרונן השמחה שנוכל כל בוקר להשכים ולקטר כי כך יודעים שדולק עוד הנר. האם אתם מכירים עוד דברים שניתנים לנו בחינם ? כמו הקיטורים והתלונות שנשמעות בקול רם. הרי על הכל צריך לשלם כמעט גם על האויר שנושמים אז שיהה לנו עוד יום עם עם ים קיטורים נעימים. הלוואי שזה יסתכם רק על המחשב והתפוז כי הרי מה אנו רוצים שהכל אצלינו ואצלהם יזוז.

עמליה3

New member
בוקר טוב

הטמפרטורות יורדות ומצב הרוח עולה. החום לא מפחיד כמו הפסקות החשמל. תודה סתיונית לעצה.אנפה בוקר טוב . אני מקווה שחתולה של אריקה בריאה. הלו אין כמו בעלי חיים נאמניםואהוביםעל ידי בעליהם.ושמחתי לראות שוב את שמה של אדזה. אז שולחת לכם קפה לבוקר.

מי משמיץ את ../images/Emo43.gif../images/Emo35.gifלא אני,,,,,,,,

אם לא בני היקר שמצא לי את פורום אלביס ב-
ומשם לעוד פורומים וקמונות שאני כל כך אוהבת, סיתווי,, את צודקת במקום לשאל מה קורה לתפוז צריך לדפוג על המחשב כמו שפעם היו עושים לרדיו,,,,, סתםםםםם ב-
,, המשך יום טוב ל-
המופז באור יקרות

רונה 2346

New member
../images/Emo17.gif צהרים טובים לכולם

סיטווניות לא משמיצים את תפוז מותר וחשוב להעביר ביקורת בהתאם לתנאים נכון, אני לא מומחית למחשב ויש לי וגם לך ולכל אחד עוד הרבה ללמוד על יסודות ותוכנות ואחזקה ותפקוד ומה לא על מחשב הבעתי את כעסי במילים מן יצירת דו-שיח של חרשים הנה הדברים באמת יסתדרו והודעות חזרו להופיע עד לפעם הבאה יש תקלות ועוד יהיו קיבלתי את הערותיך והנה אני להודיעך: דלגי על מה שאני כותבת ופני לקרוא דברים שכותבים אחרים כי אמשיך לכתוב כל העולה על רוחי ומחשבתי מי שרוצה שיקרא ויענה מי שלא ימצא עניין יעבור הלאה כולם יודעים את הצורך והחשיבות לנקות ולשלוח לסל האשפה חומר מיותר אז תהיה לי בריאה והמשיכי לכתוב וקבלי בהבנה את הדברים אריקה אם את צריכה עזרה עם החתול התקשרי אני לרשותך. רונה 2346

למעלה