בוקר טוב.

Ibiza1800

New member
מבחינת האסלאם

כל מי שלא מוסלמי הוא כופר, אז מן הסתם שגם יהודים נכללים בקטגוריה

הMפקח

New member
חובת ההוכחה על הצד המרצח ולא

עלי. איפה הוא לא אומר את זה ?

סלוניק

New member
חובת ההוכחה היא אך ורק עליך.

כתבת שהאיסלאם אומר שא"י היא אדמה יהודית, כתבת שהוא מצווה על הרג כופרים ושזו דת שאינה מתאימה לתרבות בני אדם. אם אתה טוען טענות חמורות כאלה, כנראה שחובת ההוכחה היא עליך. אני אתן לך להנות מהספק שאתה אכן קראת בקוראן ואכן בקיא באיסלאם ואבקש ממך לצטט ולהוכיח את טענתך.

ThE uVa

New member
ומה בדיוק שמשון עשה?

פיגוע התאבדות. אההא. גיבור ממש.

Dudidud

New member
האם אי פעם ראית תנ"ך?

האם טרחת לפתוח אותו? אתה יודע מה כתוב בו? באיזה ספר מסופר על שמשון? למה הוא "התאבד"? לך תלמד.

ThE uVa

New member
1.אני נקבה.

2. האמת שכן, ראיתי תנ"ך. וגם טרחתי לפתוח אותו. ואני אומנם לא גדולה בתורה או משהו, אבל דווא את הסיפור על שמשון אני מכירה די טוב. וכן, הוא התאבד מסיבה הגיונית, אבל את החלק על רצח של אזרחים תמימים פספסת?

kranves

New member
תמימים

קהל של פלישתים שצהלו כל פעם ששוט הוצלפה בגב שמשון. קהל שקרא להרוג אותו אחרי שעיוורו אותו, והיה כבול. נו באמת, זה הטיעון הכי גרוע ששמעתי אי פעם מפי שמאלנים

אבל אתה מוציא את הסיפור מהקונטקסט.

הנורמה המקובלת במזרח הקדום הייתה שלצד המנצח מוקנית הזכות לשעבד את הצד המפסיד. שמשון בעצם הובל בטריומף ניצחון (בצורה כזאת או אחרת) והצליח לנקום את נקמתו (המניע שלו היה נקמה בלבד, לא נסיון השרדותי). אני רואה פגם מוסרי הרבה יותר גדול בשאר מעשי שמשון דווקא מ"פיגוע ההתאבדות", אבל בכל מקרה להתווכח על זה זו טחינת מים.

iknow

New member
את/ה ילד/ה בכתה ב', שכל כך מעסיקה

אותך הסוגייה "מי היה כאן קודם"? העובדה היא כזאת, יש ערבים ויש יהודים בחלקת אדמה זו. אם תתחיל/י להתווכח על מי היה פה קודם לא יפתר שום דבר. דווקא עכשיו, פיגועים זו אסטרטגיה גרועה למדי בשביל העם הפלשטיני. את/ה היית חי טוב הרבה יותר אם לפני שנה או שנתיים היו המנהיגים שלכם מחליטים שהם מוכנים לשלום גם על "רק" 90% מהשטחים. גם אני וגם את היינו מרוויחים מזה והעובדה שהישראלים או הערבים מתעקשים על כמה דונמים עולה לשני הצדדים במחיר כלכלי רב ובמחיר "אושר האוכלוסיה" רב עוד יותר.

mesiiii4

New member
בטח שזה משנה מי היה פה!!!!!!!!

אתם באים ומתנחלים לנו באדמה!!!פשוט ככה!!!זה כמו שמישו עכשיו יבוא לבית שלך ויבוא לו להשאר שם!!!

הMפקח

New member
הבעיה שוב, שהארץ של היהודים...>>

וערבים כאן הם גורם זר. הינו ליפניכם וניהיה אחריכם, עם ישראל הוא עם הנצח. אני לא צריך הוכחות לטיעונים שלי, אבל התנך שלנו הוא טיעון די חזק.

mesiiii4

New member
התכוונתי לכתוב..

שאין לי כוח לדבר על דת וכל הזיוני שכל, למה זה משו אחר..וזה מעניין לי ת'תחת. תמשיך לחשוב שאתם פה לפנינו, אין בעיה. אבל בקשר לזה שאתם תנצחו אותנו, אני מבטיחה לך שלא. אתה עוד תראה בסוף מי ינצח.

כן כן.

הרומאים נפלו אחרי כמה מאות שנים. גם הכנסיה הקתולית. והנאצים בכלל. לא הצליחו להשמיד אפילו חצי מהיהודים. עוד לא נולד הבן זונה שיעצור את ישראל!

נו יופי.

"אני לא צריך הוכחות לטיעונים שלי". טוב, מה כבר יש לומר לאדם שבטוח שהוא לא צריך שום סימוכין לדיעות שלו?

הMפקח

New member
רשמתי שאני לא צריך ../images/Emo6.gif

לא רשמתי שאין !!! (וגם נתתי טיעון די כבד - התנך)

למעלה