בוקר טוב

naomi78

New member
בוקר טוב

היי, אני חדשה כאן, ותמיד עניין אותי תחום הגרפולוגיה, אפילו קראתי קצת בנושא וניסיתי ללמוד אותו לבד (הגעתי למסקנה שזה קשה). גיליתי את הפורום הזה במקרה, ושוטטתי בו קצת כדי לראות את הקשר בין כתב היד לאישיות. מהתבוננות בעצמי, אני שמה לב שיש כזה קשר, כי במצבי רוח מסויימים כתב היד שלי נראה אחרת. צירפתי כתב יד שלי, אשמח אם מישהו יאבחן לי אותו.... תודה מראש.

מה שיפה אצל הבנות האלה זה שהן

מעיפות מבט וקולטות המון רשמים במרחב, נותנות לנו להבין שהכול מסקרן ומעניין אותן באותה מידה אך בראש ובפנים הן עושות מיפוי וניפוי מהירים, יודעות להתמקד ולעקוב בחצאי מבטים אחר המידע המעניין אותן ועד כמה זה בא בחשבון, מתמרנות ואף משחקות את האדישות ועסוקות בעניין שונה. ובעיקר מעניין עד כמה אנחנו הגברים לא קולטים בזמן אמת כלום מהדינמיקה הזו.

naomi78

New member
אני מקווה שלא הבנתי אותך נכון

אבל נראה לי שבצורה יפה קראת לי מטומטמת או משהו דומה, אם תוכל להסביר למה התכוונת ברמזים שכתבת... לידיעתך, אדם נאור אינו שופט אנשים סתם!!

shamon51

New member
ההתיחסות של אודי היא

לא לרמת ה IQ שלך אלא לצורה שבה את מתפקדת מול אנשים אחרים ועל כן אין זה אומר בכלל שאת גאון או משו אחר אני מבין שהוא רואה יכולת של הבנה ("... מיפוי וניפוי ...") של מצבים ואפשרויות אבל כלפי חוץ
הפגנת אדישות. שמעון

shamon51

New member
ניתוח שלי ../images/Emo26.gif לנעמי ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif

ניתוח שלי
לנעמי
טיפוס אידיאליסטי שהמציאות מרגיזה אותה. נמצאת בתקופה לא כל כך טובה מבחינת הציפיות ומימושן זה בא לידי בטוי בקו השורות היורד מטה ובמדרגות שיוצרות המילים (ראי קווים בתמונה) מצב הרוח משתנה תדירות - ראי את הזווית של האותיות למשל במילה "איבחון" ביחסים האישיים מאוד עצורה ונמנעת מלהיפתח יכולת חשיבה אסוציאטיביתת יודעת להסיק / לחבר מענין לענין אוהבת לראות את המכלול ולא כל כך להתעסק עם הפרטים. אבל לא תמיד יודעת לסיים עניינים כמו שצריך.

shamon51

New member
יחסים עם הקרובים אליך

משתנים בין
קירבה עד כדי התקרצצות (תלות?)
התרחקות והסתגרות

gullu

New member
אוי נעמי אוי

מקווה שהבנת הניקרא שלך בד"כ קצת יותר גבוהה (גם אם הניקרא כתוב לא ממש במפורש) ולאודי -ניראה שכתב לפעמיים יכול להטעות גם בוחנים וותיקים ומנוסים ... מסתבר שאולי היא מהירת מבט ... אבל טיב המבט...

ורד9

New member
חברתית

נעמי, אני חושבת שאת בחורה ערה מאד למתרחש בסביבה, אינך יכולה להשאר אדישה, ידך הפתוחה מביאה אותך להשתתף באורח נמרץ במתרחש מסביבך.

יתכן, אבל יש לקחת בחשבון אפשרויות

נוספות.. ואולי גם זו וריאציה מניפולטיבית משהו, מסוג הדברים שציינתי בקטע, ואותנו הגברים כקולטים באיחור ? בכל זאת, צריכה מישהי להיות ממש, אבל ממש ------ כדי להסיק מהקטע שייחסתי לה מחמאה שכזו, והיות שגם כעת אינני רואה שם עדויות לרמה שכזו, אלא להיפך, אני עדיין חושב שהיא מחוללת סערה קלה ומשחררת פצצונת קלה ממניעים שאינם ידועים לי. ניגשה נכנסה עאלק באדישות סקרנית סתמית, והנה היא ממש 'חמה' ולחוצה בנושא ולוקה בתגובת יתר לא רלוונטית. יש מה לכתוב על זה אבל לא בא לי לשאת מונולוג, אם תהיינה תגובות אולי בהמשך.

naomi78

New member
אודי, אני ממש מצטערת...

כנראה שבאמת הבנתי אותך לא נכון, אני יכולה לתרץאץ זה במליון ואחת תירוצים, אבל האמת היא שלא ממש הייתי במיטבי כשכתבתי את התגובה הנ"ל. תודה לכולם על הפרשנות, אני חושבת שברובכם צדקתם.

ורד9

New member
את יכולה לפרט קצת יותר ?../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

העיקר שעכשיו יש בינינו הבנה טובה

יותר, ועדין תמוהה משהו, קודם לכן נעלבת עד עמקי נשמתך מדבר שהיה בו דוקא יסודות מחמיאים, ואילו עכשיו, שנכתבו דברים שבאמת ניתן להיעלב מהם ( דברי שלי, דברי הגברת החדשה ) זה עובר לידך בקלילות ואדישות חיכניים. אל דאגה, רק טוב יש בזה והוכחה ליכולת הסתגלות, גמישות, תמרון, התאמת עצמך למצבים חדשים וקצת גם כושר משחק. הלוואי עלי.

naomi78

New member
אודי, אולי אי אפשר לראות לפי הכתב

אבל אני די נוטה למצבי רוח לפעמים, שמשפיעים על יכולת התגובה שלי, במצבי בהם אני נסערת, אני מגיבה מהר ובלי לחשוב, ובד"כ אח"כ מתחרטת. אך לפעמים זה מאוחר מידי. יש לי עוד שאלה קטנה בנוגע לכתב ידי, ואשמח אם תענה לי: האם נראה לך שאני מתאימה לתפקידים מסויימים? קריירה... תודה מראש ויום טוב לכולם

ורד9

New member
כל תפקיד שדורש

יכולת הסתגלות, גמישות, תמרון, התאמה למצבים חדשים וקצת גם כושר משחק.

טוב, לא ניכנס לכך, אבל בהנחה

שתשובתך הראשונה נכתבה בסערת רגשות ומצבי רוח היה לך מספיק זמן להתחרט, לתקן ואולי להתנצל.. ולא הזדרזת. זה מאחורינו. אינני יודע למה את מתאימה אבל אולי יהיו מי שירימו את הכפפה ויסייעו. בכל מקרה, זה על קצה המזלג, הכוונה רצינית לא תיעשה בפורום.

למעלה