בוקר טוב

sitvaniyot

New member
משלוח לבוקר../images/Emo77.gif

האמנם תשאלו כל גבר והוא יאמר לכם, שהפנטזיה האולטימטיבית של כל אישה היא, שיהיו לה שני גברים בבת-אחת. הנושא נבדק במחקר סוציולוגי, והתברר שרוב הגברים לא מבינים, שבפנטזיה הזו... אחד הגברים מבשל והשני מנקה ... !!!

../images/Emo6.gifבוקר טוב לכולנו../images/Emo141.gifסיטווי!!!!

זהו מה שהמחקר אומר? פיייי באמת מעניין
אני חושבת שמספיק שיהיה לאשה גבר אחד בריא וטוב, ואני מאחלת לכולנו שנהיה בריאים ויפים, יום טוב עמוס באושר,,,

yaely2

New member
מנהל
כל הנחלים הולכים אל הים../images/Emo180.gif../images/Emo179.gif

קהלת פרק א פסוק ז
כָּל הַנְּחָלִים הֹלְכִים אֶל הַיָּם וְהַיָּם אֵינֶנּוּ מָלֵא אֶל מְקוֹם שֶׁהַנְּחָלִים הֹלְכִים שָׁם הֵם שָׁבִים לָלָכֶת: בוקר טוב חברים נהדרים. כל יום אני רצה לכל מיניי סידורים בתקווה שמחר כבר אהיה פטורה, המחר מגיע ואני שוב בפני סבב של קניות, סידורים, בירורים, טלפונים ועדיין בתקווה שביום שאחרי אוכל לשבת תחת גפני ותחת תאנתי (אז מה אם אין לי) זה בא להסביר איך אתמול לא היה לי זמן אפילו להיכנס למחשב ליותר מחמש דקות, אגב לגבי הפסוק בקוהלת יש המון פרשנויות אחת שהי מצאה חן בעיניי היא: כל הנחלים הולכים אל הים מתכוונים שכל הידע הולך אל הלב והוא אף פעם אינו מלא מדי בידע. אין מה לדאוג לתת ידע או לא להשתמש בו, זה תמיד יחזור. מינו אותי בטקס מיוחד להיות דוברת הבריאות בפורום. אני לא יכולה להתנגד, כי מי זה מתנגד לבריאות, כולם ללא יוצא מהכלל מסכימים שצריך את זה ועדיף שזה קיים. לכן אני באמת מאחלת לנו מעומק הלב המון בריאות ולבני משפחתנו. להורים שנחלשו אמא של אנפה ולבני הזוג לבעלה של ציפי. בריאות גם לכל אלה שאיני יודעת אודותם. בריאות גופנית ונפשית וגם יחסים בריאים עם הסובב אותנו. מאחלת לנו להיות אוביקטיביים גם כלפי עצמנו, השבוע ישבתי בחברה ואחת הנוכחות אמרה "כמה מטומטמת אני" אמרתי לה: "לו הייתי אני מעזה לומר לך כמה מטומטמת את הרי היית הורגת אותי" וכולנו צחקנו. אובייקטיבית כלפי עצמך זה לא לחשוב על עצמך דברים רעים, ולא להיות סלחן מדי לא לומר: "מה קרה? בסך הכול איחרתי בחצי שעה" עכשיו שאנו בריאים ומרגישים טוב יש לי בקשה קטנה. כולנו יודעים שאין שום שיטה שבה אפשר לגרום לקורא ההודעות לא לדלג בטעות על הודעות. בפורום שישים פלוס במשך הזמן התגבשה השיטה שלא מקפיצים הודעות מלמעלה למטה כי התאריכים מתבלבלים ולא יודעים מה קדם למה. אני מאוד מבקשת אם אתם מוכנים, לא לכתוב בשרשור של אתמול, לא תגובה ולא הודעה. נשאיר את יום האתמול והשלשום במקומם. נגיב רק בתאריך הנוכחי ונסביר למי או לאיזה הודעה מתייחסים. המון אהבה כנה ממני,
יעלי

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לסתווניות לשוש ולמי שיצטרף

סתוונית, בדיחה כל כך מוצלחת. אני נפלתי בשבי המילה "מחקר" וחשבתי ברצינות. כבר אמרתי לך סתוונית שחברה כמוך זה נכס. ולמה? כי בזכותך נזכרתי גם אני בבדיחה. המחקר אומר שהאישה צריכה 4 חיות, כדי להעביר חייה בנעימים 1. מינק - לשים על הכתפיים 2. אחד יגואר לנהוג בו 3.נמר - לחלוק את יצועה 4 חמור - שישלם את כל זה.

אנפה2

New member
בוקר ../images/Emo9.gif טוב, סתם יום של חול,../images/Emo10.gif

ודיכי קטן בלב, לא יודעת למה ?????????

עמליה3

New member
בוקר טוב

סתיונית -תודה לתוצאות המחקר ,ומה עם הגבר לאהבה? מה המחקר אומר על כך הלו הנשים רומנטיות.? לשוש מצטרפת לדעתך. תודה ליעלי שדואגת לבריאות. (קניות לאשה זה כמעט אורגזמה) אנפה צאי לצעידה ומצב הרוח ישתפר (מניסיון שלי) וליצחק -זו הסיבה שהאשה צריכה רשיון נהיגה (ביגואר) יום נעים לכולם מצרפת מצגת טיול ליפו (רמז לטיול הבא של הפורום)

מרים50

New member
../images/Emo24.gifותודה , עמליה

שנים לא טיילתי ביפו. עם המצגת הנהדרת זה עשה לי חשק גדול לטייל שם. זה מה שאעשה בהזדמנות הקרובה. תודה.

yaely2

New member
מנהל
לעמליה תודה על המצגת היפה של יפו

שלום לכל החביבים עליי
כמה טוב לקבל חומר גם מחכים וגם משעשע. עמליה הלכתי ממש לטייל ביפו, נחמד נחמד. לאנפה, שמחה שהדיכי עבר ומצב הרוח הטוב נשאר. מאחלת לך תמיד מצב רוח מרום. יצחק לא הבנתי על איזה נהיגה מדובר.

לומילה1

New member
משלוח ממש מבדח על הבקר.

הי sitvaniyot, כמה מבדחת ההנחה של באור המשפט "מה מבקשת כל אישה" (בפנטזיה האולטימטיבית שלה). נו, אז אני נשארת בנימה מבדחת זו, ואצרף ברכות של יום וימים מלאי חיוכים ושמחות לכולנו. הי שוש פרסלי, מצטרפת אני לברכה: שנהיה כולנו בריאים ויפים, ואוסיף גם: בזמנים של שלום, וחדשות טובות ברקע, שנחווה כולנו יחד וכל אחד לחוד. וכמו שאת אומרת לנו: יום טוב עמוס באושר רב. ותודה מיוחדת עבור השושנים היפות שצרפת לנו -שושנים בצבע כזה אשר מביע אהבה, לו יהי ותבוא עבור כולנו. הי yaely2 החמודה והטובה, יופי שיש לך היום יותר זמן בשבילינו. וכתמיד גם - המילים הנכונות במקום הנכון. אני כמוך אוהבת את הפרוש שבחרת ל"כל הנחלים הולכים אל הים..." ובנוסף אני שמחה על שדווקא אותך מינו בטכס מיוחד להיות דוברת הבריאות של הפורום, שכן כך נחווה המון איחולי בריאות מכל הלב המפרגן שלך לכל אחד ואחת מאיתנו. ובנוסף, גם אני אשתדל מאוד למלא את בקשתך בנוגע "באיזה מקום של שרשור" לכתוב. - בשרשור של היום בלבד!!! אכן. מקווה שהבנתי אותך טוב. לומילה

אדזה

New member
היי עמליה

המצגת מקסימה.אכן טיילנו לא מזמן ביפו ובנמל שלה.לדעתי יש עוד הרבה מה לעשות כדי שזה יהפוך לאתר תיירותי מן השורה הראשונה.יש כל כך הרבה מה להציע למטייל.היה יום אביבי נפלא ועם אורחים מחו"ל זו היתה חווייה יפה.תודה לך.

אנפה2

New member
אכן עמליה, הלכתי לחדר כושר,../images/Emo140.gif

עשיתי ספינינג, בדרך פגשתי חברות, וממש ברגע זה חזרתי הביתה,עם התרוממות רוח בליבי.

למעלה