בוקר טוב

אפי לוג

New member
בוקר טוב

משהו: "לשגות זה אנושי להאשים מישהו אחר זה עוד יותר אנושי"

Gימל

New member
בוקר טוב ../images/Emo41.gif

בלי ברדק, אם אפשר אבל גם לא מחוייב סדר מופתי במיוחד תזכורת היום נר שמיני (מסכן החנוכה הזה, חום כל כך גבוה, הנרות עד עכשיו לא הועילו)

ariegur

New member
בקשר לנרות וחום בדיוק היום שמעתי

על איזה בעל שהודיע לאישתו שהוא הולך להתקלח ואח"כ נקיים סקס פראי. חוזר מהמקלחת והאישה מודיעה לו שכואב לה הראש (מזל שלפעמים הנשים משתמשות בראש). והבעל עונה - ציפיתי לתשובה הזו ומרחתי אותו באופטלגין, עכשיו תחליטי אם את רוצה אותו בתור נר בטוסיק או בתור גלולה בפה. אריה - מתנצל מראש על האורך

Sודית

New member
ואם...

בנרות עסקינן... ג´וג´ו הלך לרופא, אחרי בדיקה קיבל נרות - אמר לו הרופא, תשים את זה ב...רקטום. בא ג´וג´ו הביתה, אמר לאשתו הרופא אמר כך וכך אין לי מושג מה זה...אמרה האישה תתקשר ותשאל. התקשר ג´וג´ו ושאל ת´רופא שוב...אמר הרופא תשים את זה ב..פי-הטבעת. שוב אומר הוא לאישתו, וואלה לא מבין אותו... אמרה האישה, תתקשר שוב ותשאל יא טאמבל. אמר ג´וג´ו, הוא בטח יתעצבן עלי, אם אתקשר שוב אמרה האישה תתקשר!! התקשר ג´וג´ו שוב ושוב שאל את הרופא מה לעשות - אמר לו הרופא - "תתקע אותם לתחת" חזר ג´וג´ו לאשתו נפגע ואמר...את רואה, אמרתי לך שהוא יתעצבן עלי. אריה, סודית מתנצלת על האורך...של הנרות

ariegur

New member
מה את מתנצלת? על האורך של שלי

אני צריך להתנצל. אני גם אוהב שניצל. אריה

Sודית

New member
נו....

אז תתנצל...אני כולי עין סודית אוהבת קוטלט ועדיף לבן

ariegur

New member
כדי שלא תהינה אי הבנות,

אני אוהב להתנצל אישית, "ע" ב "ז". אריה

Sודית

New member
הלו...

זה רדיו??? אתה מרגע לרגע פחות מובן. סודית לא משתדלת להבין חוץ מזה אני אישה, לא אישית

ariegur

New member
יש אצלי תופעה משונה

כשאני חושב על האות "ז" המוח מתערפל, הלב מאיץ מהלכו ואני נעשה מעורפל ולא מובן. את חושבת שאני צריך טיפול ? אריה

אני חושבת

שאתה מוזר אם האות עושה לך את זה. ואני ממליצה שתחזיק קבוע אמצעי מניעה להתערפלות מופרזת. וסליחה שהתערבתי.

Sודית

New member
חשבתי

שאתה נמשך לנשים... אני דואגת...לך, מכאלו מחשבות... סודית מסווגת אותיות

ariegur

New member
השימוש באות כאן הוא רק לצורך הנימוס

אפשר לדבר ביותר חופשיות ? אריה

ariegur

New member
../images/Emo6.gif Sודית../images/Emo70.gif רק עכשיו נפל לי האסימו

ן. תחשבי על ההקשר, לא על הרמה המילולית. אריה - למה לחלק השני אין אות מתאימה ?

למעלה