חלומנו התגשם.XD
T tomeriko19 New member 24/4/06 #24 למה התכוונת ש'חלומנו התגשם' ? ושאלת השאלות : מהו האלבום הכי אהוב עליכם? ד"א אני בן יחיד בפורום טראוויס?
למה התכוונת ש'חלומנו התגשם' ? ושאלת השאלות : מהו האלבום הכי אהוב עליכם? ד"א אני בן יחיד בפורום טראוויס?
G Girl From Mars New member 25/4/06 #26 אממ... סתם.../images/Emo122.gif אהבנו את השיר הזה ואפילו לקחנו איזה ציטוט משם וזה היה השם שלנו במסנג'ר.XD לא חשוב.XD אממ... ואין אלבום אהוב כי הכל גאוני ובלה. ויש גם את אנדי... ואת Hangman Jury 87 (שכחתי איך קוראים לך. )
אממ... סתם.../images/Emo122.gif אהבנו את השיר הזה ואפילו לקחנו איזה ציטוט משם וזה היה השם שלנו במסנג'ר.XD לא חשוב.XD אממ... ואין אלבום אהוב כי הכל גאוני ובלה. ויש גם את אנדי... ואת Hangman Jury 87 (שכחתי איך קוראים לך. )
T The Girl Who New member 25/4/06 #27 אתה לא הבן היחיד... ולשאלתך הראשונה, אני באמת לא יודעת. אני אוהבת כל אלבום באופן קצת שונה. לכל אלבום יש את האווירה המיוחדת שלו.
אתה לא הבן היחיד... ולשאלתך הראשונה, אני באמת לא יודעת. אני אוהבת כל אלבום באופן קצת שונה. לכל אלבום יש את האווירה המיוחדת שלו.