בוקר טוב!

tomeriko19

New member
בוקר טוב!

שלום! איזה יופי שיש בארץ אנשים שאוהבים את טראוויס... כל מי שאני מכיר לא אוהב..לא יודע למה... עכשיו לשאלתי : מה נסגר עם אלבומם החדש ?

tomeriko19

New member
שאלה נוספת ..

בDVD של טראוויס שיצא לפני שנה וחצי בערך , יש את כל הקליפים שלהם?

Girl From Mars

New member
אממ... לא ממש ברור.

הוא היה אמור לצאת מזמן אבל!
אני חושבת שהוא יצא בקיץ בערך... אבל אי אפשר כבר לדעת. ולשאלה השניה שלך - כן, יש שם את כל הקליפים שהם הוציאו ועוד כל מיני תוספות נחמדות.

Girl From Mars

New member
../images/Emo13.gif

הופעות בטלוויזיה/חיות של ארבעה שירים making of's של שלושה קליפים ואממ... 5 קליפים שהלהקה מדברת עליהם... ז"א, השיר מושמע בחלש ברקע ורואים את הקליפ, והלהקה מספרת תוך כדי כל מיני דברים על הקליפ. לפני כל קליפ יש intro, שזה כל מיני קטטעים דוקומנטריים נחמדים של טראוויס... הרוב ממש מצחיק. ובנוסף יש שמונה (שמונה, נכון?) קטעים ש"מתחבאים" ב-DVD. צריך למצוא אותם ע"י לחיצה במקום המתאים בזמן המתאים או כל מיני דברים כאלה... זה ממש נחמד. אם תרצה אני אכתוב לך את שמות השירים של כל מה שכתבתי ואת הקטעים האלה ש"מתחבאים" (הם קראו לזה eggs אם אני לא טועה).

scoobysnax

New member
easter eggs

ביצי פסחא, בעברית צחה =] אה, והאלבום אמור לצאת לקראת יולי/אוגוסט. לפחות ככה קשריי במוזיקהנטו אמרו

tomeriko19

New member
אני אודה לך אם תגלי

לי את הקטעים והשירים ש'מתחבאים'... יש לי ניחוש לשיר אחד : sing

tomeriko19

New member
ד"א..איפה אני יכול למצוא ת'DVD

הזה ? (באיזה חנויות) וכמה הוא אמור לעלות? (מקווה ששאלותיי לא נוגדות את חוקי הפורום)

The Girl Who

New member
הממממ..../images/Emo13.gif

אני בעיקרון ה-DVD אמור להיות בכל חנויות המוזיקה. למרות שבהרבה מקומות אני משערת שלא הביאו אותו בכלל.:\ המממ... אם תרצה, תמיד אפשר להזמין מהאינטרנט.

Girl From Mars

New member
וגם...

אני חושבת שהוא עולה בסביבות ה-100 ש"ח... אולי קצת יותר - 120 או משהו.

Girl From Mars

New member
אממ...

כן. טוב אז כתבתי הודעה (תגובה מהירה) ואז בטעות סגרתי את ההודעה שלך אז הכל נמחק... בכל מקרה, אני לא זוכרת בערך חצי מהקטעים.
ליתר דיוק, אני לא זוכרת אם הם קטעים מוחבאים או חלק מה-DVD... (אם יש מישהו שזוכר, שבבקשה יכתוב
) אני אנסה לחפש את זה מחר או ביום שלישי... מצטערת.

tomeriko19

New member
אין לך על מה להצטער..זה בסדר..

זה חוק מרפי ;) אבל תודה רבה לך ולכולם :)

The Girl Who

New member
בעיקרון זו הדרך להגיע לכל הביצים...

Laurel Ave: click on extras, then click the extras intro page before it flips over to actual extras Turn (1993): Singles Tracklist, right next to Turn Aeroplane: Singles Tracklist, click on third picture down on left Dog: on front page of Travis Singles–>let music play twice through, then it appears below Play All Shpee: go to subtitles, click on, then go back to subtitles and click off Hairy Banjo: go to tracklist, click on Sing....to the right of TRAVIS SING a little star will appear if you arrow over it. Click star. Slide Show Video: Singles Tracklist, click on Coming Around, click on 'o' in Coming (also turns yellow) Flowers In the Window (1998) Travis Extras–>Making Of–>just to the right of Flowers In the Window

למעלה