בוקר טוב

mikca

New member
בוקר טוב

"נפלתי" מהמיטה שעה לפני השעון. מאקי - שירגיש טוב הילד
אני לא יודעת אם הבן התקשר אמש עוד מעט אברר אצל אלה שנשארים ערים הרבה אחרי שאני כבר בחרופ אדיר. ילדים באים ? שלי לא ! ולמרות שחזר רק אתמול אני כבר נורא מתגעגעת שבת שלום וסופ"ש נעים.

י רדן

New member
../images/Emo42.gifב../images/Emo42.gifו../images/Emo42.gifק../images/Emo42.gifר../images/Emo42.gif

בוקר טוב, סופשבוע שקט ונעים לכולנו.

בוקר טוב

בריאות שלמה לכל החבולים, מתעטשים, צרודים ועייפים באשר הם כאן-שם-ובכל מקום. אנחנו מחכים סוף סוף להרכב מלא ליד השולחן - מאחר ובליל הסדר היא שמרה על המולדת ובחג השני הוא ישב בחפ"ק במקום שהוא בכלל לא הבית.... שבת נפלאה לכולנו

עציון

New member
אילתית, אני מלקט את החתימות שלך

כל אחת: פנינה (עם המון לקח,מוסר והפקת לקחים)

../images/Emo13.gifועוד אחת לשבת

"מעט מן האמת דוחה הרבה מן השקר מעט מן האור דוחה הרבה מן החושך"

אממאא

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

מצחיק השבוע הזה של שבת חג שבת, מבלבל לנו את ספירת הימים. אחד בהפתעה בדרך, אחד באבט"שים קרוב לבית, אבל אסור לבקר והוא משתוקק לאיזו מופלטה... שיהיה סוף שבוע טוב שקט ורגוע

mikca

New member
מסתבר שה../images/Emo195.gif אכן לא התקשר

אמש
. נחכה לנוהל שבת כדי לדבר.

עציון

New member
שבת שלום לככולםםםם......

האמת? אני מוכן כבר לשבת. הנקיונות,הבישולים והקניות מאחורי. (אני סוחף אותם עוד מחול המועד). אז מה נותר לעשות?אממממ,,, לנכש עשבים בגינה ולקצץ ענפים מיותרים. וואלה...זה מה אני הולך לעשות... הבן באפטר מחומשש. נסע עם חברים ליומיים לצפון(כמה שזה חסר לו!!!) לטיול. שתהיה שבת שלום ושקטה לכולם.

בוקר טוב לכולם כולם

כל הזמן טוחנת במוח מה עוד להכין, לבשל, לייצר, להפתיע את החייל שלנו. אנחנו נוסעים לבקר אותו בשבת. או, כמו שהחבלן הקטן שלנו אומר "הולכים לעשות פניקניק בצבא". אז שיהיה סופ"ש נעים לכולם ושבת שלום.

איזה חמוד הקטן ואימרת השפר שלו

למדתי שאין צורך להמציא. אצלי חשוב להם שיהיו שניצלים, סטקים,חומוס ופיתות וכל היתר לא חשוב. אה שכחתי גם עוגות גבינה.(ואת זה אני קונה במו ידי). רעיון לסלט מזרחי? אולי טבולה. קל וטעים.

את שוכחת שהגולנצ'יק שלי הוא בן של

שפית. והוא רוצה מאכלים של אמא ולא שניצל וחומוס (בלי להעליב את החומוס). אז אצלנו זה סירים עם אוכל ממש וכמובן לפי רשימה מפורטת של החייל אנין החך והטעם.

nuky1

New member
איזה מתוקי החבלן. לי אמרו פעם שהוא

מלאך חבלה. העיקר הבריאות .אוכל לא חשוב

למעלה