בוקר טוב

sitvaniyot

New member
שבוע טוב לכולם.

עברה שבת יום הכיף והבילויים. בחוץ ממש נפלא, ועכשיו הגיע הזמן להתכונן לחג. עוד מעט יפתחו את הסופר ואני רצה לקניות. אז שיהיה לכם שבוע נפלא. להתראות.

../images/Emo96.gifבוקר../images/Emo42.gifושבוע טוב לכולנו../images/Emo39.gif

האם קרה לכן שאיבדתן את הפתק של רשימת הקניות או המטלות היומיומיות? אז הנה משחק הזיכרון,

shuli5558

New member
שוש, תודה על המשחק. מחדד את

הזכרון וזה טוב. שבוע טוב.

אדזה

New member
שוש

תודה על המשחק המאלף,כף לבדוק את עצמי היכן אני עומדת.אני תמיד חושבת שאני שכחנית והנה בא המשחק ודווקא מוכיח שאני לא כזו.אך כנראה יש הבדל בין מראה עיניים ובין מצבים שונים בהם אני שוכחת למשל היכן הנחתי דבר מה,או האם לקחתי את התרופות היום או לא.אבל המשחק הזה באמת יכול לעזור לתרגל את המוח ואת הזכרון.

אדזה

New member
סיתוניות

זהו,אני עם הקניות גמרתי,לא רוצה יותר לראות חלונות ראווה,עוברת לצד השני של המדרכה ובלבד להימנע מקניות נוספות,בעלי החנויות מוציאים את סחורתם מחוץ לחנויות,ואי אפשר לצעוד פסיעה מבלי להיתקל במשהו מפתה.כרטיס האשראי שלי כבר נשחק מרוב גיהוצים,ואת המחיר נשלם בחודשים הבאים,מה היינו עושים בלעדיו? אני נזכרת איך ערכנו את הקניות פעם,ידענו בדיוק מה הולכים לקנות ואם הכסף יספיק להוצאות,מקסימום בעל המכולת רשם את החוב בפנקס שלו.תודה לאל שהבנקים הגבילו קצת את האוברדרפט אולי כך תיפסק ההשתוללות שלי.והעיקר שיהיה לנו חג שמח ושקט ונזכה לשנה הבאה בבריאות טובה ושלא יחסר דבר מכל מה שאנחנו חפצים.

shuli5558

New member
../images/Emo42.gif בוקר אור, שבוע טוב, קלילות

בלב, זה מה שצריך השבוע.

אנפה2

New member
בוקר טוב לכל הפורום, לותיקים

לחדשים, למתלבטים, ריח של חג באויר, הכנות אחרונות, קניות, רכישת מתנות, איזה יופי שיש לנו את האפשרות לנשום להריח ולחוות את זה. שבוע טוב לכולם.

אנפה../images/Emo6.gif לי יש זמן לשחק, לכתוב,

לשמוע מוסיקה,לטייל,הקיצר כל הדברים הנחמדים שהחיים מציעים לי,אם אני לא אעשה את כל זה,אני אהפך לצל של עצמי,
שיהיה לך ולנו בריאות,והרבה כיף, חג שמח

אדזה

New member
רונה

ברוכה הבאה,נשמח להנות מהשתתפותך בפורום וכמובן כמה שיותר.

אדזה

New member
אריקה

מה קורה?עייפה מעבודות לכבוד הפסח?מזמן לא ראינו אותך או שאני פשוט דילגתי עלייך?אם את בסביבה תקפצי בבקשה לביקור.ביי ולהתראות

erika6

New member
אדזה../images/Emo51.gif על ההזמנה../images/Emo108.gif

הנ ה כרגע אני בסביבה ובאתי לשתות כוס קפה. ביום חמישי ושישי הייתי עסוקה בהכנות לקראת קבלת אורחים כ- 20 איש ביום שישי בערב. מאחר ומזג האויר משגע אותי יותר נכון בעיות הגב שלי, נאלצתי לנוח הרבה ולעשות פחות. כל השבת התפנקתי במנוחה ולמזלי היום הייתה העוזרת {מה הייתי עושה בלעדיה} עסקה בנקיון ולהחזיר את החפצים למקומם. הסלון נראה כמו אחרי קרב, פה נשפך שם התלכלך, בקצור כמו אחרי פרוגרום. אין לי בעיות פסח, כל השנה מנקים ובאמת עכשיו זה לא הזמן לנקות תריסים חלונות. לליל הסדר אני מתארחת, מזל שאינני צריכה להכין.

אדזה

New member
בדיחה מאימייל

<imber [email protected] > FW: לכל תירוץ, יש סוסת מירוץ -------------------------------------------------------------------------------- hubject: FW: לכל תירוץ, יש סוסת מירוץ הוא ישב בשקט וקרא עיתון בזמן שאשתו הגיעה מאחוריו והיכתה אותו בראשו עם עיתון מגולגל. "אייייי! למה עשית את זה?" הוא שאל "זה בגלל פיסת הנייר שמצאתי בכיסך עם השם 'מרי לו' רשום עליו" כעסה האישה. "לפני שבועיים הייתי במרוץ סוסים ומרי לו היה השם של הסוסה שהימרתי עליה" הוא הסביר, "אוי אני כל כך מצטערת, הייתי צריכה לדעת שיש הסבר הגיוני לכל זה" היא אמרה . שלושה ימים אח"כ הוא צפה בטלויזיה כשאשתו התקרבה מאחור והיכתה אותו במחבת ברזל והוא התעלף. כשהתעורר שאל "ובשביל מה זה היה?" ענתה האישה: הסוסה שלך התקשרה ".

אדזה

New member
עוד משהו מאימייל

חומר למחשבה.... היה היה פרופ' למתמטיקה (מהסוג הנדיר שקשה מאוד למצוא היום....) המורה הגיע יום אחד לכיתה וראה את תלמידיו צועקים , מתנצחים ומעליבים זה את זה. הוא ניגש ללוח, לקח גיר וצייר קו באורך 1 מ'. הוא ביקש מהתלמידים להציע הצעות כיצד לקצר את הקו בכל דרך שהיא. רובם הציעו לממחוק מימין, משמאל, אחד הציע לקפל... ואז הדגיש המורה: לקצר את הקו מבלי לגעת בו! התלמידים נדהמו, חשבו, היה זה אתגר לא קל. הם התקשו למצוא פתרון. המורה ניגש אל הלוח וצייר מעל הקו הקיים עוד קו, ארוך יותר מהקו שביקש לקצר. המורה הוסיף: כדי ל"הקטין" מישהו, אינך צריך לפגוע, או להעליב אותו... פשוט עליך להגדיל את עצמך !

למעלה