בוקר טוב

shir23

New member
בוקר טוב

נכנסתי בשביל לאחל לכולכם בוקר נפלא אני אומנם לא מרגישה הכי טוב, ממש מעצבן להיות חולה. אבל הגעתי לעבודה לאחר מה שעבר עלי אתמול.. אתמול ההיתי בנמל יפו בקור הזה, וממש ממש נהניתי. ההיתי זקוקה לטיול בלילה בשביל להירגע, ועכשיו אני באמת יותר רגועה.. איזה כיף..... אז שיהייה לכם יום טוב, ובלי הרבה אכזבות

shir23

New member
שתדעי שהיה פשוט מדהים!

הכרתי מישהו חדש ואני מאושרת.......

J-סיקה

New member
שששש....טפו טפו ../images/Emo57.gif

בלי עיין הרע תני לדברים להתגלגל ותספרי לנו בעוד כמה ימים למרות שזה מסקרן כבר עכשיו

shoshi1

New member
הי שיר,

אני שמחה שהבוקר טוב לך יותר , למעשה זה היה די צפוי , יש משהו בבוקר שגורם לנו להיות אופטימים יותר , שהיום יהיה טוב יותר (תאמיני!) בכל אופן אני אשמח לשמוע ממך. יום נהדר לך ולכל השאר!

shir23

New member
שושי, בוקר טוב.

מה שלומך? קצת התגעגעתי, האמת שאני מרגישה ככה בגלל מישהו שגרם לי אתמול בערב להרגיש נפלאאאאאאא. טוב, נו ספרי לי מה איתך?

shoshi1

New member
עדיין אופטימית ../images/Emo8.gif

טוב לי אין חדשות כאלה למרות שיש מישהו על הפרק , קמתי בבוקר עם עינים נפוחות , כנראה דלקת אבל יהיה טוב! התוכנית הכי מענינת שלי היום היא ללכת לספריה למצוא ספר טוב ואתמול גם קניתי סוודר וכמה שזה מגוחך זה שימח אותי מאד (מה לעשות..) אז מה , הוא לקח אותך לנמל? מישהו לקח אותי פעם לשם , ממש רומנטי על הגשר כשהמים מתנפצים לך בפרצוף..

shir23

New member
שושי

איזה צרוף מקרים, אני אתמול גם הרגשתי מגעיל כזה , הלכתי לקניון הסתובבתי בכל החנויות במשך 3 שעות ובסוף קניתי סוודר פשוט מדהים , זה גרם לי להרגיש טוב עם עצמי, והבחור החדש אני ממש מקווה שזה יצליח, מחזיקה לעמי אצבעות. האמת שאנחנו כבר חודשיים מדברים וזאת הפגישה השניה. אמרתי לעצמי תמשיכי, תזרמי....

shoshi1

New member
איזה קניון?

איזה חנות ואיזה סוודר? ואיזה צרוף מקרים, אולי עמדנו בתור לשלם אחת ליד השניה...

shir23

New member
שושי

בקניון הגדול ב:פ"ת קניתי בזארה מה איתך איפה ההית?

shoshi1

New member
עזריאלי

למרות שאני עובדת שתי מטר מהקניון בפ"ת. וקסטרו. איזה סוודר קנית?

shir23

New member
שושי

ממש מצחיק... גם אני עובדת ליד הקניון, איפה את עובדת? וקניתי סוודר לבן צמוד מהמם

shoshi1

New member
ליד איזה קניון?

בפתח תקוה? אולי אנחנו שכנות באותו בנין.... אני קניתי שחור טרנדי צמוד עם רוכסן כזה שנפתח משני הצדדים . אבל אני לא חושבת שזה מענין את כל הפורום , רוצה לעבור למסרים?

shir23

New member
שושי

תשלחי לי הודעה בפרטי ואני יחזור אליך בפרטי ביי

AVIVI

New member
נעים

נעים לקרא כך איך שאת פותרת את הענין ולא מטאטאאותו אלא במינה ופועלת אשמח לקרא עוד קצת ליךך אם תרצי בפרטי שלי אשמת לשמח אותך בכל דבר שישהי לך המשך נעים

למעלה