בוקר טוב

אנפה2

New member
יעלי יקרה, אני רק ציינתי עובדה,

לא רציתי לריב ואני לא אשת ריב ומדון, עובדה אני איתכם, וכל מי שיש לי להגיד לא אני אומרת ולא נשארת חייבת, באמת לא זוכרת מי האנשים שהרימו קול אז, מה שזכור לי שחיים לוי הגיב קשות ואף שלח לי מסר אישי קשה ביותר, אפילו לא נעלבתי, כזאת אני , שמחה ומשוחררת.לא רציתי בכלל לפגוע במי שלא מגיע לו, רציתי רק להסב את תשומת לב מי שזוכר. תמשיכו להיות על הכפק ונחמדים, ואני אמשיך לבקר אתכם. אדם נמצא היכן שנחמד ונוח לו, והיכן שהוא רצוי. שבת שלום ומבורכת לכולם.

אנפה2

New member
מצאתי את השירשור של הבדיחה,

קראתי אותה ואת התגובות, וכמה צחקתי, ולמה צחקתי, איך במקום אחר מכירים ומקבלי אותך אותם אנשים בצורה אחרת. ואת אכן יעלי, לא הופעת שם בשירשור, ואני הרי לא נקבתי בשמך, אמרתי חיים לוי, ושמחתי לראות שלא טעיתי, בכל אופן בעזרתך האדיבה יזרתי לאחור.
שבת שלום לכולם.

לומילה1

New member
ונשמרתם מאוד לנפשותיכם.

הי yaely2, יופי של בקר ויום טוב, עם המון פרגון ותקוה את מביאה לנו. ממש כדאי נכון בריא, עושה שמח וטוב על הלב, למלא את מה שאת מציעה לנו: למלא עם הרצון הטוב של כולנו את יומינו, וגם את הלילה שלנו עם כוונות טובות לכיוון של ראייה חיובית. אני רק אשנה קצת את הסדר אל מי להפנות - כלפינו אנו, וכלפי הזולת. בע"ה יתברך. בתוספת ברכות של שבת שלום לכו-ל-ם!!!!!!! עם שבעה סימני קריאה, שהרי שבע - הוא מספר של מזל טוב. לומילה

yaely2

New member
מנהל
לומילה יקרה, ברוך שובך ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

למעלה