בוקר טוב!

סמדר בנ

New member
שווה לבדוק

נסי לקבוע אצל רופא פרטי - צילומים גם אפשר לעשות באופן פרטי. אם זו בעיה פעוטה, דלקת או משהו כדאי שיקבל טיפול מהר ויפטר מזה. ואם זה משהו קצת יותר, גם עדיף לטפל. במקרה הכי גרוע יחכה קורס - גם זה לא אסון. אגב קורס קציני תותחנים - חברה של ביתי הגדולה שהיתה איתה בטירונות ויצאה לקורס מפקדים ומיד לקורס קצינים יוצאת עכשיו לקורס מ"פ (או הכנה למ"פ?) ותהיה האשה הראשונה בגדוד שלהם מפקד סוללה
. הילדה הזו אגב סיימה את קורס המפקדים כחניכה מצטיינת. לא רע בתור שילוב נשים בתפקידי לחימה.

ima 3

New member
הי יש לי ילדה בבית!!../images/Emo99.gif

וגם יורד שלג לכבודה..שזה אחד הדברים (המעטים) שהיא מתגעגעת אליהם כאן!בקרוב יהיה לנו
בחצר! כמה כיף - כל הילדים בבית ביחד! אמא של נמ - לא שכחתי אותך, ברגע שתתאושש מהשלמת שעות שינה אראיין אותה. ובנתיים יום נפלא לכולם!

סמדר בנ

New member
../images/Emo45.gif כיף לכם

היתרון (היחיד כנראה...) בלהיות חייל בודד הוא החופשות היחסית הארוכות לנסיעה לחו"ל לביקור משפחתי. תהנו מהביחד

איזה כיף!

תבלו המון עם הילדה. תשלחי תמונות עם שלג, שנראה מה זה...
לנו יש המון תמונות עם מדבר. רק חול וחול...

סמדר בנ

New member
אני יכולה לשלוח לך

שלג - צילמתי בבוסטון. היה קקקרררר - ביום האחרון שהיינו היה 12 מעלות פרנהייט שזה עמוק במינוס
- עדיף כבר להיכנס לפריזר....

mars4

New member
יום נעים.. אני בהדממה יחסית

פשוט אין מה לספר. הקורס נכנס לשיגרה וביחד איתו החובש לעתיד ששוקד על לימודיו ומגלה כושר התמדה שלא ידענו על קיומו ב-18 השנים האחרונות. עקב השגו המעולים הצמידו לו אפילו חניך לתיגבור. מאחל החלמה לכל החולים, בהצלחה לכל המסיימים, שבת שלום למי שיוצא ושבת שקטה למי שנשאר!... ובהצלחה למכבי הערב.. לינור.. תחזירי את שארס אלינו.. ויפה שעה אחת קודם!

שויו

New member
אהלן MARS4,

ההדממה שלך לא מקובלת עלינו כאן... אין מה לספר- טוב NO NEWS GOOD NEWS אז ספר לנו בדיחות, משהו בגששית, קוריצה, משהו...... כיפק לחניך המצטיין שרוכש עכשיו ידע שהוא לטעמי לא יסולא בפז וילווה אותו כל חייו היכן שיהיה. מקוה מאד שלא יצטרך להשתמש בו אבל תמיד טוב לדעת..... (הכוונה גם לאזרחות). חוץ מזה תכין את הבנק שמא יחליט להפוך התחביב למקצוע ממש וילך להיות איזה דר' פרופ' משהו.... בטח כולם רוצים שהוא יתאמן עליהם ויצאו המינימום נזקים

עידן64

New member
אני התרגשתי מSMS מרגש של הבת,

היא התקשתה לדבר איתי ,פעם ראשונה יום המשפחה בלי אמא...

סמדר בנ

New member
אני הייתי

עם שני שליש ילדים
, שזה שיפור ניכר ממה שהיה בחודשים האחרונים כי הגדולה שלי שבה ארצה. החיילת המתוקה שלי התקשרה אתמול, ואמרה כמה שהיא מתגעגעת אלי ואיך תחזיק מעמד בלי לראות אותי חודש... גם אני אכולת געגועים
. עוד שלושה שבועות לסיום הקורס....

סמדר בנ

New member
כן ../images/Emo13.gif

היא חזרה בשבת כשהייתי בחו"ל - שזופה ומרוצה. כמה טוב שהיא בבית!

י רדן

New member
נכון יחסית קצר... אצלנו היא טיילה

8 חודשים ועוד בתקופת הצונמי.. זה היה סיוט.... אני שמחה שהיא חזרה והכל בסדר.

גם אצלנו היה יום משפחה עצוב

פעם ראשונה בלי דרור. אבל אנחנו שמחים על כל מה שיש לנו ועל כל מי שיש לנו וזאת ברכה ואושר אמיתיים.

לפנה וכחלחל

עצוב נורא...וכמו שכתבת יש לכם על מה ועל מי לשמוח . אני מעריצה את היכולת שלכם לראות את האור והצד האופטימי של החיים.
חזק!

י רדן

New member
גם אותי ביתי ריגשה מאוד עד דמעות

ביום המשפחה.. היא שלחה לי ברכה ושיר לסלולרי..

למעלה