בוקר טוב

אביחי 33

New member
האמת יותר טוב מהבוקר...

הרבה יותר טוב. תודה

יעל 13

New member
צהרייםםם

יווו איך הסתבכתי אוףףףףףףףףףף אני כמעט לא נמצאת בשיעורי לשון...לא סובלת את המקצוע הזה...אז המחנך שלי אמר לי שהוא לא מבין למה אין לי ציון ושיש לי התנהגות ד' ושאני צריכה לדבר איתה...הוא היה מזה בצד שלי...והתחלתי לאהוב אותו...הקיצר...המורה שאני אוהבת..שהיא במקרה גם היועצת הגיעה פתאום...אז הסברתי לה את המצב וזה אז היא אמרה שהיא תדבר עם המורה ללשון...אין אני פשוט לא מסוגלת להיכנס לשיעור הזה..והם מזה מבינים אותי...הקיצר...הם דיברו עם המורה והסבירו לה את המצב והיא אמרה שהיא מסכימה...אז במקום שהיא תתן לי התנהגות ד' ציון 40 ושהיא תכתוב "אינך מגיעה לשיעורים" אז היא תיתן לי ציון 40 התנהגות ב' והיא תרשום "לא ניתן להעריך את השגייך" שזה עדיף... גם ככה יש לי התנהגות ב' בגלל הפירסינג... אין אני פשוט חולה על היועצת הזאת...לא משנה מה יהיה היא תמיד תעזור... היא גם אמרה למורה הזאת שצריך לעזור לי וזה ושהיא מבטיחה לה שאני אגיע מעכשיו לשיעורים...

צהרייםםםםםםם=] ../images/Emo205.gif

היום שמו לנו תקנון של פורים, הנה התקנון: 1. מותר לאכול באמצע השיעור מסטיקים וסוכריות
2. מותר לצאת לקפיטריה באמצע השיעור 3. אם המורה מאחרת לכיתה אז היא צריכה לשחרר אותנו בזמן שהיא איחרה
4. בכל שיעור המורה צריכה לספר פאדיחה/בדיחה
5. יהיה לנו 2 שיעורים שמש [אנלי מושג מזה
] 6. יהיה לנו שיעור חופשי באיזה שיעור שנחליט.. 7. הכיתה צריכה לאסור על המורה להגיד 3 מילים ואם היא אומרת אותם אז אנחנו צריכות לשיר שיר של פורים
8. המורה צריכה לשיר שיר של פורים
אז היום במדעים מתי שהמורה אמרה: תאים/שקט/לא אנחנו התחלנו לשיר שירים של פורים
חחחחחח, והמורה כבר לא יכלה עם זה
ואז שרנו [יותר נכון שרתי]
"והמורה יצאה משער בית הספר בלבוש סמרטוט ומכתב היתפטרות והמורה יצאה משער בית הספר בלבוש סמרטוט ומכתב היתפטרות לתלמידים היה אורה ושמחה אורה ושמחה וששון ועיקר לתלמידים היה אורה ושמחה אורה ושמחה וששון ועיקר"

ערב טוב לכולם../images/Emo29.gif

חר אני לא באה בבוקר לביצפר את כבר תידעי למה כשאני יבוא בסביבות 10-11 . (יש לי משו סודי לעשות
) שיהיה לכולם ערב מקסים

ערבבבב

קרן אני צריכה לשאול אותך מש'ו חחח
שיהיה לכולם חודש טובבב... פוריםםםם
עדו
תהנה עינב, רעות וחופי
שמחה שנהנתן... הדס
שמחה שחזרת... אביחי
תרגיש טוב...

למעלה