בוקר טוב

בוקר טוב לכוווווווולם../images/Emo42.gif ../images/Emo205.gif

עדו - שאלת את עצמך למה אתה אף פעם לא שם אייקון
נקודה למחשבה
בוקר טוב לכווווווולם
בהצלחה מי שצריך
שבת שלום
רעות

חופייי

New member
../images/Emo199.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo199.gif

יש לי היום 3 שעות רצוף גאוגראפיה...יאוו איך לי כח לזה.... שיהיה לכולם המשך יום מקסים!

בוקר טוב!!!

((שעה עד שזה עבר לי לכתב בעיברית!!!))) סוף-סוף אני לא חולה!!!! אני קר מצוננת... שבת שלום לכולם!!! -קרן-

צהריים טובים

הבאמת בסוף לא היה משעמם היה גדול למדנו באנגלית את השיר Because Of You של קלי קלרסון שכל יום אני שומע אותו 20 פעם חחח. חוץ מזה היה קורע בשיעורי תנ"ך רק מתמטיקה היה משעמם.

אהה איזה כיף מאיה בוסקילה פרשה

מהקדם אירוויזיון הסיכוי של הדיימנד'ז המושלמות שלי לזכות גדל איזה כיףףף

יעל 13

New member
צהרייםםם

היום עשיתי דווקא למחנך שלי... הוא מזה אוהב משמעת ושלבושים נורמלי וכל החארטה הזה...הקיצר...הוא נכנס לכיתה..ובכוונה לבשתי את המכנסיים ממש נמוך...אז הוא עושה לי "יעל תרימי את המכנסיים" אמרתי לו "לא רוצה" אז הוא אמר "אם אני מושך לך אותם רואים לך את התחת" אמרתי לו "אם תמשוך לי אותם ויראו לי את התחת אני יגיש נגדך תלונה על הטרדה...תנסה אותי" חחחחחחחח הוא שתקקקק יו זה היה כל כך מצחיקקקקקק

חופייי

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifצהריים טובים לכולם

היום היה לי 3 שעות רצוף גאוגראפיה שזה סיוט אחד גדול! קיצר המורה שלי לגאוגראפיה אף פעם לא מסיימת משפט והיא על כל מילה שניה אומרת "זהו". איך שהתחיל השיעור אני וחברות שלי במגמה (6 בנות) החלטנו לספור כמה "זהו" היא אומרת...איך שהיא התחילה להגיד "זהו" אני וחברות שלי נשפכות מצחוק והמורה רתחה עלינו ולא הפסקנו.יאוו זה היה כל כך מצחיק...ושתבינו כולנו יושבות בשולחן אחד עם המורה אז היא ממש היתה קרובה אלינו וצחקנו לה מול הפרצוף...יאוו זה היה קורע

חחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo108.gif

יווו את מזכירה לי את המורה שלי ושל רעות להיסטוריה שנה ששעברהה ( המורה נויה רעותת
) זה היה מזה מצצצחיקקק היא כל פעם בסוף משפט אומרת " שששששששששששש" לא משנה מה היא אומרתת נגיד " שלום בנוות ששששש " חחחחחחחחחחחח וזה היה מזה מצחיקקק אני ורעות התחלנו לספור את ה-ששששש שלהההה

חחחחחחח

אצלנו זה מורה... כל מילה שניה שלו: "יפה מאווווודדדד" אני וחברה שלי לקחנו דף וכל פעם שהוא היה אומר את זה סימנו חחח יצא איזה 15 פעמים בחצי שעה

למעלה