ההופעההההההה../images/Emo110.gif
אי אפשר לתאר במיליייםם! היה פשוט מדהים.. באנו לתאטרון ירושליים.. ולא מצאנו אותה [מישי חברה/משפחה כזאת
קוראים לה יעל..] אז שאלנו את אחד הידידם שלה מהלהקה איפה היא.. מי שזוכר מנולד לרקוד.. אליאור כהן.. הוא הופיע עם לירן זכריה כזוג והיה בגלגל הצלה.. אז הוא אמר שאין לו מושג ובטח בחדר הלבשה.. ומי היה איתו? מתןןןן.. הוא נמווךך מתן
אז אח"F שזזנו קצת הצידה אמרתי לאבא שלי "מתן היה איתו נכון?" והוא עבר מאחורייי
ולא הבנתי למה אבא שלי עושה לי ששש
[באתי להגיד איזה נמוך הוא.. מיכל והפה הגדול שלה.. סתמתי ברגע הנכון] והוא יצא עם התיק ולא הבנתי לאן כי הרי יש לו הופעה
בכל מקרה אח"כ פגשנו תמשפחה שלה שם ונכנסנו.. היה לנו שורה 8 באמצע.. אחלה מקום..
וראינו את מתןן חוזר.. חחחחחחח הוא נראה קצת שונה בטלוויזיה אבל הוא חמודי כזה.. ואז התחיל ובלה בלה בלה.. הזכירו את זה שהם ייצגו את מחולה ירושליים בכבוד בנולד לרקוד [שי, אלמוג, מתן, לירן..] ואמרו שהם מאחלים לשי בהצלחה בגמר ומחזיקים לו אצבעות
ואמרו שאונה שם
[אני כל הזמן חיפשתי אותה.. אני מתעל אונה
] ואח"כ התחיל.. ואני חייבת להגיד לכם שאלמוג איחר בריקוד השני בתנועות בטירוווווף.. בערך בחצי דקה הוא איחר... אבל הוא כזה חמווווד
וממממ.. שי גם היה! [איך יש לו זמן גם לגמר וגם לזה?! הם עשו חזרות כל היום מהבוקר עד הערב!] והוא רקד מדהים
את מתן לא ראיתי בהופעה.. ובכל מקרה יעל רקדה הכי יפה.. ולא בגלל שאני מכירה אותה וכאלה.. היא פשוט רוקדת יותר טוב מכולם שם.. (היום היא הלכה לבחינות רקדן מצטיין! הלוואי הלוואי שהיא קיבלה את זה
) נכון היה בנולד לרקוד קטע ששי העיף את רוני כזה ותפס לה ביד אחת וברגל? אז הרי זה אותו כוראוגרף [משו הופמן..] והיא עשתה את זה בדואט כזה עם עוד אחד בשם עמית
והיא עשתה את זה פשוט מדהייים! מושלםםם! זה היה כ"כ יפה.. חחחחח כמה צרחנו שםםם
הקיצר בהצגה היה מדהים והכל.. היה מממממממש מהממם.. כל הריקודיים.. אלמוג רוקד חמודד כזה.. אליאורר גםם.. [את אליאור אני נורא אהבתי גם
] ושייי
ולירן ראינו גםם.. היא רוקדת אחלהה.. ויעלל הכי הכי הכי.. היא פשוט מדהימה.. ואז בסוף ההופעה רצינו להכנס להביא לה פרחים
קנינו לה כי זאת הופעה כנראה אחרונה בלהקה הזאת כי היא עוד חצי שנה מתגייסת.. אז השומר בכניסה עושה לנו "הם עייפים תכנסו אליהם אחר כך" לה באמת הם עייפים?! איזה קטע! הם רקדו רק 4 שעות ברצף.. אז אח"כ נכנסנו דרך איזה דלת אחת והאיש העיף את כולם.. ואנחנו נשארנו
[אני ואחותה הגדולה] והוא אמר לנו שנלך והיא התווכחה איתו מ=ל=א
והיא אמרה לו שאנחנו צריכים עוד לנסוע לת"א.. אז הוא אומר "כולם צריכים לנסוע לת"א" אז היא אמרה לו "אה כן באמת? מי?" חחחחחח הוא ממש התוווווכח איתנו.. והיא אמרה לו שהיא לא ראתה את אחותה שבועיים עד שבסוף הוא נכנע ואמר שנעשה מה שבא לנו
אז נכנסנו.. [פווווווו איזה מגילה אני רואה למעלה^^] וראינו את שי רץץץ בטירוף החוצה.. הוא גבוהה כזה.. הוא חמווד.. ואז נכנסנו וראינו בחדר הלבשה אחד את אליאור לירן ומעיין [היא גם היתה בנולד לרקוד בגלגל הצלה.. זאת שאמרה שהיא נהנת רק להסתכל על עצמה במראה וכאלה...] אני הייתי בהלללם! אני 1.53 והיא הגיעהה לי לגבהה! בטלוויזיה היא נראתה 20 ס"מ יותר.. זה היה כזה מוזר.. ואח"כ חיפשנו תחדר הלבשה שלה ומצאנו
אז הגענו וראינו בפנים את אלמוג גם הוא היה שם.. חחח הוא מהממם
חחחח הוא כזה חמודדדדדד!! והבאתי לה תפרחים והיא נתנה לי חיבוק גדולגדול.. ואמרה תודה ואמרתי לה שהיא רקדה מדהים והכל
והיא אמרה תודה וזה.. ואז אמרנו לאלמוג שלום ויצאנו החוצה איתה ומלא חברות שלה חיבקווו אותהה.. חחח היא התרגשהה והיא בכתה קצצת.. וכולם חיבקו אותה ואמרו שהיא היתה מהממת.. ואז היא יצאה להגיד שלום למשפחה וכולם אמרו לה היית מדהימה בדרך וכאלה.. ואזז היינו צריכים ללכתת והיא הלכה להתלבשש.. איך היה מרגש בקטע שהיא התחבקה עם כולם.. ואז נסענו הביתה וירדד קצתתת שלגג! [יצאנו ב12 מירושליים...] חיחיחחיחיחיחי אני באמת לא מאמינה שמישו יקרא תמגילה
בכל מקרה צילמתי מלא אני תכף מעבירה... חחחחחחחחחחחחחחחחחח מי שקרא אני סוגדתת לוו!!