בוקר טוב

Koala Girl

New member
ערב....../images/Emo10.gif

טוב לא יוצא לי לדבר עם רובכם(חוץ מעותי ומעיין נראה לי
) כבר הרבה זמן.. אז סתם כמה פרטים מי שלא מכיר אותי לא צריך לקרוא
זה גם ככה לא יעניין אותו *מע* אני עכשיו בבסיס תל השומר בהנהלת חשבונות,מהיום שהגעתי לשם אני מנסה לעבור..זה בתהליכים
ביום שני הייתי בראיון בחייל האוויר-מקווה שיקבלו אותי... ביום רביעי סבתא שלי נכנסה לביה"ח והיא עדיין שם,והיום סבא שלי(שאני גרה איתו) גם שם...
מה שאומר שבקושי יוצא לי לראות את הצבא גם ככה
אז אם אני לא יהיה פה בזמן הקרוב תבינו למה... ואממ זהו צ'או

ערבבבבבבבבב../images/Emo110.gif

איזה יוםםםםםםםםםםםםם ארוךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!! רעותייי
מזל"טטטטט
עדווו וחופייי
כה"ככככככככככ אביחייי
תרגיש טובבב דידושששששששש
החלמה מהריהההההה לסבתא שלךך! אני בטוחה שיהיה פסדדדר... אורררר
בהצלחה מחררר.. ואממממממממ.. היה יוםא רווווווווך.. היה מצחיק לאללה.. אני אספר מחר כי אני אצל אבא שלי ולא עובד פה משו
והיה תמבחן של הטכניון.. היה א=ר=ו=ך.. וכמו שאמרתי ביטלו לי 2 שאלות בגלל שלא הייתי [כל שאלה 15 נקודות..] ואני אעשה אתזה ביום אחררר.. והיההה אחלה האמת.. חוץ משאלה אחת ששווה 8 נקודות קצת הסתבכתי.. עשיתי חצי שאני בטוחה שזה נכון [בעיות ללא שרטוט.. אני דעת שתשרטוט ציירתי נכון.. ואז שאלו מה הקשר בין משו למשו רושמתי משוש לא בטוחה לגביו..] ועוד שאלה אחת של 10 נקודות שבה עשיתי גם חצי אחד בטוח נכון חצי שני לא בטוח
אבל חוצמזה הלך לי אחלה.. נתקענו עד 4 בבצפר.. כי היה פשוט ארוך לאללה.. היה ליי יום מטורףףףףף....... מרח אני אספר
יומטווובבב

יעל 13

New member
ערבבבב

חבר של אחותי בא לפה איזה חמוד הואאאא
וחתיךךךךךךךךךךךךךךך אני מפנטזת על אחיינים

יעל 13

New member
חחחחחחחחחחחחחח אם לא שמת לב היא

תפוסה
לא נעים להגיד אבל היא כוסיתתתתתתת אני אשלח לך תמונה במסנג'ר

natali2007

New member
צוהורייםםם...

יווו איזהה יוםם אוףףףףףףףףף יום שלישי יש לי מבחן ענקייי בהיסטוריהה מהיום אני לומדת אני מזה לא רוצה.. למה בכלל אנחנו לימודים ת'מקצוע הזה בכלל??? אני מזה לחוצה ממנו.. 6 מדינות כל מדינה דף!! מפחייד אותי עררר שלא נדבר שיש לי עוד מבחן ושני בחנים באותו שבוע.. הקיצר כל מי שלא מרגיש טוב אז החלמה מהירה!! שריתי קיבלתי מסר ניראה לי זה ממך עוד לא פתחתי חחח אממ מיכללשש שלחי לי ת'כתובת לקמונהה בבקשה!! כל מי שהיה ללו/לה מבחן בוחן וכ'ו מקווה שהצלחתם!! ולמי שמחר בהצלחה!! אני עפתי להתכונן לצערי חחח ביוןש אוהבת אותכם

natali2007

New member
חחח תודה..

תשלחי לי ת'קישור במסר כי יש מצב אני לא אמצע אחר כך ת'שירשור..

למעלה