בוקר טוב

מצב
הנושא נעול.

orquidea

New member
בוקר טוב

בוקר טוב
היכן מוציאים צו עיכוב יציאה מן הארץ? האם אפשר להוציא צו כזה מעכשיו לעכשיו? כמה זמן הצו הזה יהיה תקף? תודה

orquidea

New member
אוקיי... אז ככה

חסרים פרטים
כנגד מי ולשם מה ?
אוקיי... אז ככה
האקס שלי הכיר בחורה זרה והיה איתה במערכת יחסים עד שנעצרה ע"י משטרת ההגירה ונשלחה לארצה, הוא מעוניין להחזיר אותה לארץ אבל כנראה הפתרון הקל ביותר בשבילו זה לנסוע לשם, להתחתן ולהביא אותה חזרה, אבל כמובן שזה עניין שלו, עד היציאה מהארץ... אם יעזוב את הארץ אין שום הבטחה שיחזור או אולי יקרה לו משהו חלילה, ולפי הסכם הגרושין שלנו, אנו משלמים את המשכנתא חצי חצי, יש לו התחייבות כספית כלפי לעוד נושא מסויים ובנוסף המזונות של הילד. אם במקרה ויעזוב את הארץ ויחליט מהסיבות שלו שלא לחזור או שחלילה יקרא משהו, תהיה לי בעייה רצינית לגבי הדירה והמשכנתא שאנו משלמים יחד, לכן שאלותי בהודעתי הראשונה.

עניתי לפני כמה ימים על שאלה דומה

אוקיי... אז ככה
האקס שלי הכיר בחורה זרה והיה איתה במערכת יחסים עד שנעצרה ע"י משטרת ההגירה ונשלחה לארצה, הוא מעוניין להחזיר אותה לארץ אבל כנראה הפתרון הקל ביותר בשבילו זה לנסוע לשם, להתחתן ולהביא אותה חזרה, אבל כמובן שזה עניין שלו, עד היציאה מהארץ... אם יעזוב את הארץ אין שום הבטחה שיחזור או אולי יקרה לו משהו חלילה, ולפי הסכם הגרושין שלנו, אנו משלמים את המשכנתא חצי חצי, יש לו התחייבות כספית כלפי לעוד נושא מסויים ובנוסף המזונות של הילד. אם במקרה ויעזוב את הארץ ויחליט מהסיבות שלו שלא לחזור או שחלילה יקרא משהו, תהיה לי בעייה רצינית לגבי הדירה והמשכנתא שאנו משלמים יחד, לכן שאלותי בהודעתי הראשונה.
והבאתי את ס' 14 לחוק ההוצל"פ.

orquidea

New member
תוכל לתת קישור להודעה ההיא???

והבאתי את ס' 14 לחוק ההוצל"פ.
תוכל לתת קישור להודעה ההיא???
בנוסף מה אני יכולה לעשות? להחתים אותו על מה, על איזה מן הסכם ממון, רכוש, יש לי בכלל זכות לכך? אודה לך מאד על תשובתך

מצב
הנושא נעול.
למעלה