בוקר טוב

nony11

New member
בוקר טוב

פרסמתי הודעה בפורום אקלים ואטמוספירה. לאחר שלחצתי "שלח", תפוז עושה לי סלקציה. הוא אומר לי משהו כמו:"יפה מצידך שאתה רוצה לשלוח הודעה, אנחנו נעיין בבקשתך ונפרסם את ההודעה אם היא תהיה ראויה". רק חסר היה "dont call us we will call you". לי! לי!! שאני 15 דורות בארץ! ספרדי טהור ואשכנזי למופת. לאן הגענו... בקיצור, אני רוצה לבדוק אם גם אצלנו עם הידיים המלוכלכות יש סלקציה. עכשיו נלחץ על "שלח" ונראה מה קורה. בוקר טוב ושבת שלום לכולם, יש לומר. ן.

Rוני

New member
אהה, את קוראת סמויה שלנו? ../images/Emo6.gif

חשבתי שרק כאשר תמונות שלך מתפרסמות פה את מגיעה לראות את מוזמנת בכל עת להשאיר סימנים בשטח

חבל שלא מפעילים אותה בעוד כמה

פורומים. כאן המשתתפים הקבועים אנשים נחמדים, ולהוציא סטלן פה ושם אין מי שעושה בעיות. בפורום אבולוציה, למשל, כבר מזמן אין שום דיון עניני.

Rוני

New member
חחחחחחחח אצלנו זה לא, למרות שהיתה

תקופה שכמעט היה זה על מנת שלא יוכלו להכנס אלמנטים לא רצויים לפורום ולעשות שם מהומות מבטיחה לך שתאושר ברגע שאחד המנהלים יראה את ההודעה (מרגיע אותך שגם אני מקבלת את ההודעה הזו כשאני נכנסת לאחר תקופה ארוכה שלא שלחתי שם אפילו הודעה אחת?)

א ס ף ב

New member
על מה ההיסטריה נוני?

ספרדי, טורקי, אפרו-פלסטינאי... סה"כ מערכת ניטור אוטומטית שהוצבה ע"י תפוז בכלל. זה לא אישי ואני גם לא אוהב את הפיתרון הזה, אבל בלעדיה הפורום הוצף בקללות ע"י משתמש עיקש במיוחד. ההודעה שלך פורסמה כמה דקות אחרי שהעלת אותה (לא יותר) וקיבלת תשובה מפורטת ממני: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=442&msgid=69783470 אפילו לא זכיתי לתודה ממך
זה בגלל שאני בוכרי? (ואני בכלל לא) האם אבותי בשבדיה לא דיממו כשצבטו אותם? כששתלתי פוקסיות, לא נרקבו לי כמה? (לא) כשאני מריח קומפוסט לא בשל, לא בא לי להקיא?

רוּפֵן

New member
../images/Emo6.gifחחחח... אוי וווי.. הכליות שלי !

"תחזקנה ידי כל אחינו.."

Rוני

New member
לא נרקבה לך אף אחת?

רק בגלל זה מגיע לך שהוא יכעס אבל אני אזמין כבר יחורים לעוד שנה ממך

Rוני

New member
נחזיק אצבעות

לא יכולה לומר שאצלי הן נראות נפלא חלק עדיין מקומטות אבל מוסיפות להצמיח עלים חדשים מקווה שתגדלנה לתפארת גינתי

למעלה