בוקר טוב יום מתוק לכם, מלא חיוך, ושמחה צחוק וצהלה והמון אהבה שלכם צייר אוהב אותך g99 אוהב אותך לעד
צ צייר New member 17/10/01 #1 בוקר טוב יום מתוק לכם, מלא חיוך, ושמחה צחוק וצהלה והמון אהבה שלכם צייר אוהב אותך g99 אוהב אותך לעד
צ צייר New member 17/10/01 #3 g99 בוקר טוב ומבורך, מה שלומך אהבה שלי יום מתוק ומחייך לך שלך אוהב חושק צייר
G *g99 New member 17/10/01 #4 נפלא,פשוט נפלא! אני מאושרת... אוהבת.... רק אותך אהוב יקר......... g99,הנקודה של!!!!!
צ צייר New member 17/10/01 #6 ממי מואאאאאאאאה עם כל הלב והנשימה, עם הלשון החלקה, ועם הראש הכחול שלי שלך צייר
צ צייר New member 17/10/01 #8 יונקת שלי את ראש כחול, אני חרמן 24 שעות , וזה את יודעת טוב מאוד, כרגע בא , לי לרדת למטה, ולהעביר ליקוק עם מציצה, לטעום אותך, אני חם אש צייר
יונקת שלי את ראש כחול, אני חרמן 24 שעות , וזה את יודעת טוב מאוד, כרגע בא , לי לרדת למטה, ולהעביר ליקוק עם מציצה, לטעום אותך, אני חם אש צייר
G *g99 New member 17/10/01 #9 ממממממממממ ואני... אני חמה יותר, אך בבעיה............... חייבת לזוז לעבודה... יש לי יום ארוך היום... אוהבת אותך... g99,הנקוה הלוהטת שלך...
ממממממממממ ואני... אני חמה יותר, אך בבעיה............... חייבת לזוז לעבודה... יש לי יום ארוך היום... אוהבת אותך... g99,הנקוה הלוהטת שלך...
G *g99 New member 17/10/01 #12 מאמוש, מסור לו: נשיקה,ליקוק ומציצה בשמי... כפי שרק אני יודעת... ביי מאמוש,נדבר בהפסקה שלי..... אוהבת אותך... g99,הנקודה שלך...
מאמוש, מסור לו: נשיקה,ליקוק ומציצה בשמי... כפי שרק אני יודעת... ביי מאמוש,נדבר בהפסקה שלי..... אוהבת אותך... g99,הנקודה שלך...
צ צייר New member 17/10/01 #13 אני בא עכשיו לעבודה שלך לקבל טיפול אישי , עם חמימות וחרמנות כרגע הוא במצב קשה מאוד