בוקר טוב

sitvaniyot

New member
../images/Emo65.gifושוב בוקר טוב../images/Emo57.gif

שמעתם אתמול בחדשות לאיזו מדינה אידאליסטית אנו הופכים? מזמן לא בא כבושם הזה באוזני.
הרכש החדש והצפוי של קדימה הודיע "באתי לעשות לארצי ולא לביתי" אבי דיכטר! ומולו קודמו בתפקיד - הרכש של העבודה עמי איילון "הגעתי למסקנה שאני לא יכול לשבת בצד ולתת עצות ולצפות שהענינים יסתדרו מעצמם". ממש ימות משיח. כנראה שבשני הצדדים הקשיבו לדבריו של יושב ראש הכנסת ריבלין שאמר בפרידתו מהכנסת הקודמת שהיתה לדבריו הכי מושחתת בתולדות המדינה כי על הציבור לשלוח ח"כים טובים יותר. מעניין מה מכין לנו ביבי? בחירה קשה, הה, חברים? ועוד עיניין. לאחר התאונה הקטלנית אתמול בפ"ת, מה טוב לדעת שאנו "בידיים של אגד".
אז שיהיה לנו יום טוב והעיקר הבריאות. ביי.

עמליה3

New member
בוקר אור ושוב חג שמח

אני משתדלת בימים טרופים אלה לא להקשיב לחדשות העוסקות בפוליטיקה ולא לקרוא סקריבחירות למיניהם. השאירו זאת לגדולים ואילו אנו נעסוק בבילוי נעים עם נכדינו ועם עצמינו. נקווה שהיום החדש יהיה רק טוב .היום אני ממשיכה לשעשע ולהשתעשע עם הנכדים והולכת להצגה"אלומיניום". בחוץ קריר וכבר צעדתי ותילמתי לכם את הצפורים הצופות בזריחה.

erika6

New member
בוקר טוב לדיירי הבית../images/Emo108.gif

והמשך חג אוים שמח עם הילדים והנכדים. עמליה איזה יופי של תמונות הופתעתי, לא יאומן שהם צולמו בארצנו הקטנתונת ובמיוחד מעירי. ואין מה לדבר על הצלמת. תמונות מרהיבות גם אני אהיה בהצגת אלומיניום היום.

yaely2

New member
מנהל
בוקר טוב לעמליה וסיתווניות ../images/Emo24.gif

תודה עמליה על התמונות היפות נהניתי להסתכל בהן. קודם כל בבוקר נקווה שיהיה לנו יום של בריאות ושמירה על הקיים. בריאות גם למערכת היחסים שלנו עם הסביבה שלא האגו יהיה נותן הטון אלא ההיגיון. האגו כידוע מתלבש על הרגש. נאחל בריאות גם ביחסינו שלנו עם עצמנו. בפורום שישים פלוס ,אין מקום לפוליטיקה. לכל אדם יש דעות משלו וכל אחד חושב שדעתו הכי נכונה. נושא הפוליטיקה מעורר אי הבנות, פרידות, שנאות (אפילו בין אחים), גרושין ועוד כל מיני מרעין בישין. היום לא מחקתי הודעה בעלת נושא פוליטי, כי השתרשרו אליה הודעות שכללו תמונות ורציתי לאפשר לגולשת שהביאה את התמונות להציג אותן. אני רק מבקשת לא להגיב לנושא ההודעה על שני חלקיה ומקווה שהודעות שתופענה תהיינה הודעות של חיוב על ידי כל הגולשים.

erika6

New member
לכל הסבים והסבתות שמבלים../images/Emo108.gif

זמנם עם הנכדים הנה סיפור נחמד להקראה בוטס ואחיו

erika6

New member
ועוד סיפור../images/Emo108.gif

"העתק" "הדבק" לכלוכית אמריקאית

אנפה2

New member
בוקר טוב וחג שמח, והנה עוד

רעיון לסבתא המודנית, יכולה לעשות פירסינג לנכד, בתנאי שההורים מרשים
.

לומילה1

New member
הי yaely2

הי, בקר טוב לך, בקר נהדר לך ולכולם. גם היום כמו תמיד אני אוהבת לקרוא את מה שאת אומרת ומספרת לנו. אני איתך, שייש לחפש רק את הטוב שבכל אדם, את המשותף. ותודה לאל יש הרבה רגשות ומחשבות חיוביות שעושות טוב על הלב - אשר משותפות לכולנו, וכיף להביע וגם להתרשם מחוויות של חברי הבית החם והנעים שלנו - זה הפורום היפה הזה, ביחוד בימים קרים אילה נחמד ונעים להביא וגם לקבל משהו מחמם את הלב, שעושה טוב על הנשמה. תודה. לומילה

yaely2

New member
מנהל
היי לומילה וכולם../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

שלום לומילה חמודה
, כל כך נעים לקרוא את מה שאת כותבת, חבל שאינך מרבה לכתוב. נקווה שמעכשו תכתבי יותר. אני מקווה שכולם יענו לבקשה שאני מבקשת עכשו. לכתוב הודעות רק ביום הנוכחי, לא להקפיץ הודעות כך ששלשום יהיה לפני היום ומחר יהיה אחרי שבוע שעבר, אם מישהו רוצה להגיב אני מציעה שיכתוב היום, אך יציין שהוא מתייחס להודעה מאתמול. ככה נוכל לקרוא את כל ההודעות ולהתייחס אליהן. ערב נעים ומהנה וגם בריא.

אדזה

New member
עמליה

היי עמליה ושוב חג שמח,רוצה להחמיא לך על הצילומים הנפלאים,הסתכלתי עליהם ברצף במהירות וזה היה כמו בסרט נע,ממש מקסים.כף לראות אדם עם כשרונות.

עמליה3

New member
לאדזה תודה לתגובה

ורציתי לספר לכם על המופע היפה שראיתי היום עם נכדי -"אלומינים". גם אני וגם נכדי נהנינו עד בלי די. חבל לרוץ למופעים הגדולים ולסבןל מבעיות חניה ודוחק ואיחורים ורעש ודחיפות. נשבעתי שיותר לא אלך להיכל הספורט ביד אליהו. המופע אלומיניום נערך בתאטרון חולון שאני מנויה בו. היה פשוט נפלא. ערב טוב

אדזה

New member
משהו מאימייל

האם זה מקרי?.... מה רוצים מהפולניות?.... תראו את כתובת שגרירות פולין בתל אביב : רח' קר לי בך פינת מה זה 69

לילה טוב../images/Emo24.gif../images/Emo119.gif../images/Emo42.gif

לילה טוב לכל צפורי הלילה כמוני. בעצם אפשר כבר להגיד בוקר טוב. היום עבר עלי יום קצת משונה. כהרגלי תוקף אותי מידי פעם יום ההתמוטטות והיום זה קרה. אני בזמן האחרון מתעייפת מאד ואין לי ברירה , אני צריכה לעשות הרבה דברים שאף אחד לא יכול לעזור בהם. אני גם יוצאת כמעט כל ערב לפגישות עם חברותא ששם אני מקבלת המון חיזוקים, אבל לכל דבר יש מחיר ואז מגיע היום שבו אני מרפה מהכל ומפנקת את עצמי,למשל, הרשיתי לעצמי לקום לקראת הצהרים.להסתובב כל היום בבית עם פיג'מה, קצת קריאה הרבה ישיבה מול המחשב ולטפל בדואר האלקטרוני שנכנס, לאחסן חומר במועדפים ולמחוק הרבה חומר שכבר אין לי צורך בו , נסיונות כושלים לשלוח חומר מהמועדפים לאנשים אחרים (אני לא מצליחה ללמוד איך עושים זאת)אשמח מאד אם מישהו מהמומחים בפורום הזה ילמד אותי אני חוזרת עכשיו למיטה להרדם מול הטלוויזיה ומקוה לקום בבוקר עם שיר חדש בלב וכוחות מחודשים. האבה חיבוקים ונישוקים ציפי

למעלה