בוקר טוב

motin10

New member
בוקר טוב

עננים כבדים כיסו את השמים...מסביב הכל שקט ..ונדמה לי שהזמן כמו נעצר ....ביום הזה ממש הדליקן פמוטים שלושה ..הגידי הכל בלחישה ....מסתכל על הים ..על הרכבים החונים ליד הים ....אחד כחול אחד לבן אחד ירוק ואחד כסוף אבל כולם נוסעים ומגיעים לאן שצריכים ...אשה הולכת עם סלים ..זקנה יושבת על ספסל ומסתכלת על העצים הירוקים ....ואני עומד ליד החלון ומסתכל על כולם .................. בוקר טוב לכולםםםםםםםםם מנץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

אפרת.א

New member
לילה...החושך מקדם את פנינו

מוקדם מהרגיל. מביטה מחלון חדרי , כל כך חשוך בחוץ...הרחובות דוממים...כוכב אחד לא נראה בשמיים. אין תנועה. שקט. מביטה בצמרות העצים מצפה לתזוזה קלילה - כלום...מחנק דחוס עומד באויר על אף היותינו בימות הסתיו, ימים שהקרירות אמורה לחבוק את גופינו . כשאתה נוסע בואך דרום מכיוון צפון, כבישים עמוסים, נהגים שוכחים כללי נהיגה בסיסיים...מקומות בהם אין תאורה מקדמים את פני הבאים...והדרך מתמשכת עד אין סוף...לא נגמרת. "זו היתה דרך ארוכה" מהרהרת ביני וביני... מחייכת, הצצה נוספת אל החושך, תנומה קלה אופפת אותי . אוטוטו נגמר לו עוד יום וביום הבא, יעמוד שוב נץ מול חלונו ויראה - עננים כבדים בשמים... שיהיה לכולנו שבוע טוב ושקט:)

למעלה