בוקר טוב

sitvaniyot

New member
שלום לכל דרי הבית.

מתכוננים לחורף? אפילו שלג בחרמון מבטיחים לנו. לעולם לא נאבד תקוה. עוד לא קרה שלא יבוא החורף גם אם יתמהמה. כמו שלא קורה שתינוק לא מצמיח שיניים. אז נא להכין את השמיכות והתנורים ולהכנס לכוננות ספיגה. ושיבוא השלום על כולנו. להת..

עמליה3

New member
בוקר אור סתיונית וכל דרי הבית|חיבוק

באמת מאד קר. צעדתי ואפי קפא . בתקוה שיבוא סוף סוף החורף. לכל הישנים קיצה נעימה עם ציפור שיר.

בוקר טוב עמליה, וכל חברי הפורום

איזה יופי של אתר הבאת לנו, יש בו המון מצגות נהדרות,כמובן ששמרתי לי אותו לעיון נוסף כשיהיה לי יותר זמן. בינתיים אני שומעת ברקע את ציוץ הציפורים שמעירים את המנמנת שם עדיין. תודה תודה,

../images/Emo42.gifבוקר אור סתוונית ולכולן(ם)|קפה

לא נראה לי שיירד גשם,,תליתי כביסה בחוץ ואני יוצאת לי עכשיו,,,

בינתיים ה-../images/Emo42.gif עדיין כאן,../images/Emo140.gif

התחזית החדשה אומרת שבשבת ירדו גשמים. לא נותר לנו אלא לחכות ולראות אם אכן כך הדבר. בכל אופן אני כבר הולכת עם המטריה המקופלת שלי בתיק- ליתר בטחון. שיהי לכולנו יוםנהדר ומקסים, עם גשם או בלעדיו.

גשם גשם בוא!

התחזיות חוזות, אבל בינתיים השמים בהירים גם בצפון ועל ראש החרמון אין אפילו כיפה לבנה. נקווה שלקראת שבת באמת ירד.

yaely2

New member
מנהל
גשם גשם נאנח שדה מחום../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif

בוקר טוב לכולם הרבה בריאות פיזית נפשית רוחנית וכלכלית, בריאות בקשרים עם הזולת ובריאות בקשורים בפורום. תאורי הגשם הביאו אותי לפתוח את נושא הגשם , מקווה שהגשם יגיע מהר ירווה את האדמה, ימלא את הבורות ויאפשר לצמחיה לגדול.

yaely2

New member
מנהל
אני עומדת במעגל ומבטיה סביבי../images/Emo168.gif

אני מושיטה את ידי לחברה שלי. ביער ביער ביער נרקוד נרקוד, ביער ביער ביער נרקוד. מישהו זוכר את ריקודי המעגל האלה?

yaely2

New member
מנהל
על שפת הנחל עומדת אני ../images/Emo168.gif

ומחכה ומצפה למי? למי? למי? לחברי הפורום לחברי הפורום שלי. *** זהו השיר שאותו התכוונתי לכתוב מלכתחילה אך הזיכרון שלי לקחני ליער. מילא יהיו שני שירים במחיר אחד.

אדזה

New member
יעלי

היי יעלי תודה לך על התזכורת של השירים המקסימים,איפה יש היום שירים כל כך תמימים ומלאי שמחה,הנכון הוא שיש,אבל אנחנו מתרפקים על העבר,ומה רע בכך להיות ילד קטן לרגע?זה הזכיר לי את התקופה שהגענו לארץ ואני ילדה קטנה בלי שפה,בלי חברים,ובלי משפחה גדולה.למזלי קיבלה אותי מורה נהדרת שידעה איך להתהלך עם עולים חדשים בפרט ילדים.השעורים בכתה היו מלאי שמחה בשירים וגם בריקודים מן הסוג של המעגל.ובלית ברירה הייתי חייבת ליצור קשר חברי ע"י ריקוד עם חברים מהכתה.זו גם הסיבה ששירי ארץ ישראל הישנה כל כך מדברים אלי.

יעלי,,, אם אני זוכרת? אני כל הזמן

משמיעה את השירים האלו לנכדיי,,(גם אני אוהבת) בביתם הם שומעים משהו אחר לגמרי,,יש לי גם את כל שירי החגים גם בתקליטים מפעם בביצועים הישנים לפני שסרסו את העיבודים,

אדזה

New member
אדם וחוה

ערב טוב לכולם.מכיוון שמחר כבר יום שישי ואנו מתקרבים לדברי יצחק וולסטר על פרשת השבוע לה אנו מחכים בהנאה רבה.החלטתי בינתיים לשתף אותכם בזה הפרשנות שנשלחה אליי באימייל. בראשית ברא אלוהים את השמים ואת הארץ, והארץ היתה מכוסה ברוקולי, כרובית ותרד, וירקות ירוקים, צהובים וכתומים מכל הסוגים, ואדם וחווה חיו חיים ארוכים ובריאים. ויברא השטן את גלידת בן וג'רי, ואת בייגל נאש. ויאמר השטן לאדם: אתה רוצה גבינת שמנת עם זה? ויאמר לו אדם: כן! ותאמר חוה: אני גם רוצה. עם וחמוצים. ויעלו השניים 3 קילו כל אחד. ואלוהים יברא יוגורט מלא בריאות כדי שהאשה תוכל לשמור על הגיזרה שאדם כל כך אהב. ויברא השטן את הקמח הלבן מחיטה, וסוכר לבן מקנים, ויערבב אותם. ותעבור חוות ממידה 36 למידה 44. ויאמר אלוהים: מהסלט הירוק שבגני תאכלו לתיאבון. ויאמר השטן: ותוסיפו לו רוטב גבינה כחולה עם לחם שום בצד. ויפתחו אדם וחווה את חגורותיהם בעקבות הסעודה. ויאמר אלוהים: שלחתי לכם ירקות בריאים ללב, שמן זית כתית טהור! ויפרוש השטן על שולחן קבב כבש, שווארמה בפיתה ועוף מטוגן בציפוי פריך לאכול ככל יכולתך. ויעלה הכולסטרול של אדם וחווה השמיימה בסערה. ויברא אלוהים את תפוח האדמה, דל שומן באופן טבעי וגדוש אשלגן ורכיבים מזינים. ויקלף השטן את תפוח האדמה ויגזור אותו רצועות רצועות ויטגן אותו בשמן עמוק מן החי ויקרא לו "צ'יפס", ויוסף השטן ויתבל אותו במלח בלי חשבון. ויוסף האדם ויעלה עוד במשקל. ויצמחו לחווה חצ'קונים. ואלוהים ברא את נעלי הריצה, ויתן לילדיו, למען ישרפו את עודף המשקל. ויתן השטן לאדם וחוה טלויזיה בכבלים עם שלט רחוק, למען לא יסבול האדם בהחלפת הערוצים. ויצחקו ויבכו אדם וחווה אל מול האור המהבהב, ויחלו ללבוש טרינינגים רפויים. ויתן אלוהים לאדם וחווה בשר רזה, ומוצרים דיאט, ונקניקים לייט, למען יצרכו פחות קלוריות. ויברא השטן את מקדונלדס, ואת הצ'יזבורגר הכפול בחמישה שקלים. ויאמר השטן לאדם: אתה רוצה גם צ'יפס? ויאמר לו: כן! ותגדיל לי! ויחטפו אדם וחווה התקף לב. ויאנח אלוהים, ויברא את ניתוח המעקפים המשולש. ויגחך השטן בקרבו, ויברא את... קופות החולים. ##################################################################################### This Mail Was Scanned by 012.net Anti Virus Service -

yaely2

New member
מנהל
אוי אדזה, עוד דבר ברא השטן

ערב טוב לך אדזה חמודה וכולם. השטן הוסיף והמציא את הגרוע ביותר וזוהי הד י א ט ה. רק השטן יכול היה להמציא את ההימנעות מול השפע, את סימפטום משה רבנו, לראות את השוקולד ואליה לא לבוא., את המלתעות, קיצורי הקיבה, וקיצורי המעיים. חומר משלשל וכדורים מרזים, דחיפת אצבעות לפה, פלסטרים מודבקים לבטן, ארנק פתוח שהכסף בו הוא עובר ולא שב. מליון שרלטנים, מועדוני כושר ומלמולי מנטרות. תורות למיניהן ולאחר כל זאת דואג השטן שאם כבר ירדנו נעלה הכל בחזרה. רק השטן יכול היה להמציא את זה

עמליה3

New member
ערב טוב

אני זוכרת את הריקוד וזוכרת אפילו את העלבון כשלא הזמינו אותי. וביער .מצרפת לך את היער האופטימי שאני ציירתי.

י מ י ת 2

New member
ציור../images/Emo65.gif

עמליה את מצירת מאד יפה. גם אני מתכוננת להתחיל לצייר, פתאם בא לי לעשות משהו יצירתי. נראה מה יצא. לילה טוב.

yaely2

New member
מנהל
שלום. חשבתי שאני המוהיקנית האחרונה

שוש, כל הכבוד, ואני חשבתי שאני היחידה.
עמליה, איך הזכרת לי את התפילה הקטנה בלב "אלוהים שיזמינו אותי" אני מחזקת את דברי כולם "את ציירת נ ה ד ר ת. נשמח לראות עוד ציורים שלך בפורום.
לימית מאחלת הצלחה בציור, כמו שאני מכירה אותך יש לך את כל היכולות שבעולם.

למעלה