בוקר טוב

תנוחי את../images/Emo3.gif../images/Emo26.gif

כלבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

../images/Emo26.gifצהריים טובים לכולם

היום הלכתי לבית ספר ואיך שהגעתי כולם שרו ליי ואז באמתיע השיעור השני חברות שלי נכנסות עם בלונים ומצלמה...חחח לא שמתי לב שחברה שלי שיושבת לידי לא היתה כל השיעור..חחח ואז הרימו אותי..(מקווה שלא גרמתי להם לקילה)...ואז חברה שלי שרה "יש לך היום יום הולדת איך נפלה עוד ביצה.."...חח כל המנהג שלנו זה בסוף היום לזרוק על מי שיש לו יום הולדת קמח וביצים וכל מה שעושים איתו עוגה...חחח אבל הזהרתי אותם שלא יעשו לי את זה וכך היה
היה ממש כיף

moran129

New member
גמלי ביומולדת עשו את זה....../images/Emo109.gif

גם לנו יש את המינהג המשונה הזה.... ולפני חודש וקצת היה לי יומולדת(26.9) ועשו ממני עוגה חזרתי הביתה כולי ג'יפה.... מה לא זרקו עליי!?!? הכלללל!!!!
מורן

צהריייייייייםםםםםםםםם../images/Emo110.gif

חחחחחחחחחח ישנתי חרא.. כל השבוע קממתי בשעות אפס [חוץ מיומיים..] ויעל המטומטמת התקשרה אליי ב10 ורבע בבוקרררררררררררררררררררר!!
איך נבהלתי ששמעתי תצלצול.. זה היה כזה חזק.. חחהוא הקפיץץץ אותי מהמיייטטטההההההההה.. לא הקשבתי לה אפילו מרוב עייפות
חחחחחחחחחח יעללללללללללללללל חסר לך ואת עושה את זה שוב! השארתי תטלפון על מצב רגיל כי אבא שלי אמור להתקשר.. לא כדי שתעירי אותי בבוקר!!
היום אבא שלי חוזר מחו"ל
עוד כמה שעות..
יומטובבבבבבבבבב
ושבתשלוםםםםםםםם

מיכלע וארדיייייייייייי חחחחחחחחחחחח

אתמול אני הייתי על הריצפה אין אין בחיים שלי לא צחקתי ככה חחח הכי הרג אותי עם המחשבון אני רק ניזכרת אני צוחקת
וארדיייייייייייייי שיהיה לכולם צהרייים טובים תגידו יש לכם מושג עם ירד ביום ראשון גשם אני מקווה שלאאאאאא כי יש לי גיחה כבר ביטלו לנו אותה 4 פעמים

תהניייייייייייייי../images/Emo110.gif

הודייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחח את לא מתארתתת כמה אני צחקתי אתמוללללללללל
כבר הייתי צריכה כדורייי הרגעההההההההההההההה!! חחחחחחחחחחח זה כ"כ הצחיק אותייייייייי
*גם עכשיו אני רואה את זה* עםםם השולהההההההההההההה
חחח ואיך שהוא עושה "אאאאאאאאא.. יך אני נכנס לWWW.." חחחחחחחחחחחח הוא כזה מצחיייק אלוהייםם

חחחחחחחחחחחחח חרשתי על זהה

כל הזמן שאני שמה זה עדיין מצחיק אותי חחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואוי איזה קול יש לו אבל הוא מושלםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אוחחחחח אין אין זה היה אחד הקטעיםםםםםם הכי מצחיקים

חחחחחחחחחחחח "אני לא דרוזי

אני בדואי" חחחחחחחחחחחחחחחחחח עכשיו אני רואה את זה עוד פעם!! אין אין על הקול שלו

למעלה